Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 25.-31. decembrim

Nedēļas horoskopu 25.-31. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Zināma patiesība, ka visam jābūt padarītam laikus – nogurums nav vēlamākais svētku pavadonis. Nerisiniet samezglojušās attiecības, lai tagad ir miers sirdīs. Paudiet mīlestību, rūgtumu neglabājiet – ļaujiet tam izplēnēt. Šajā periodā sāktie darbi ies kā pa kalniem – augšup, lejup, steigā. Labāk ļaujieties svētku laiskumam, bet nozīmīgus lēmumus pieņemsiet nākamajās nedēļās, kad uzplauks jaunas, labas idejas. Tagad pirmajā vietā jābūt ģimenei, mīļajiem – lai katram tiek sirsnīgi vārdi un smaidi. Saskaņojiet savas intereses un vēlmes. Pārbaudiet drošību savā īpašumā. 

VĒRSIS. Gaiša prieka un mīļu rūpju periods. Ieplānojiet laiku gan neatliekamajiem darbiem, gan svētku pasākumiem. Pabeidziet iesākto, apkopojiet rezultātus, nesāciet neko jaunu un nozīmīgu. Pārraugiet savu gaitu sarakstu svētku laikā. Tuvinieki novērtēs jūsu rūpes un uzmanību, un tieši savējie ir jūsu spēks un iedvesmas avots – neaizmirstiet nevienu! Sakiet atbalsta vārdus apslimušajiem, piezvaniet uz labdarības telefonu. Ja svētkus vadāt vienatnē, vienalga rosieties savā labā, klājiet baltu galdu, saposieties! Jūsu nams vienmēr būs jūsu stiprā pils. Esiet sev pats labākais – atļaujieties būt laimīgs.

DVĪŅI. Šajā periodā būs daudz aizraujošu notikumu. Esiet atvērts pārsteigumiem un priekam, ļaujiet mīļotajam cilvēkam izbaudīt jūsu uzmanību un mīlestību. Nelauziet galvu par materiālām problēmām, pārtērēto drīz izdosies atjaunot. Varat pulcēt mīļus ciemiņus uz vecā gada pavadīšanu. Izskaudiet rutīnu, atsvaidziniet svētku norises gaitu. Ciemošanās gaitā pieskatiet bērnus. Aizmirstiet strīdus un sarūgtinājumu, ja tādi ģimenē ir. Nesaskaņu risināšanai pietiks laika arī nākamajā gadā, bet vislabāk ļaujiet aizvainojumam izgaist bez pēdām – tas jums ir pa spēkam. Neignorējiet atvašu intereses. 

VĒZIS. Pateicoties jūsu šarmam un dzirkstošajai humora izjūtai, daudzviet būsit ļoti gaidīts, tiksit ievērots un uzklausīts. Priecāsities, ka mīļotais cilvēks ir līdzās. Gada nogales svinības kādus var savest kopā uz mūžu. Jau laikus rūpīgi gatavojiet svētku pasākumus – procesā sīkumu nebūs. Svarīgi iztikt ar jūsu rīcībā esošajiem līdzekļiem. Nepārgurstiet, gatavojot mielastu. Parūpējieties par saskaņu ģimenes lokā – priecājieties par kopā būšanu, laimei dažkārt vajag pavisam maz. Klusums vai svētku uguņošana, dārgs tērps vai vienkāršība, diža egle vai mazs zaļš zariņš – katram savs, galvenais, lai tuvs un mīļš!

LAUVA. Ja vien iespējams, šajā periodā atlieciet lielus darbus – tie atņems svētku pacilātību. Vecgada vakarā pēc noskaņojuma izvēlieties elegantu nevērību vai aušīgu mirdzumu apģērbā. Nedāviniet draugiem un tuvajiem cilvēkiem nevajadzīgas lietas. Būs liela nozīme apkārtējai videi – esiet tur, kur mīļo cilvēku lokā jūtaties ērti. Tuvai kompānijai izdosies Vecgada vakars lauku mājās. Izvairieties no ekstremālām izpriecām uz sniegota kalna. Uzmanīgi ar alkoholu – pārmērīgi lietots, tas var izjaukt saskaņu svinētāju lokā. Svētku brīvdienu tālākā ceļojumā gan būs izaicinājumi un neplānoti izdevumi.

JAUNAVA. Mīlestības un saprašanās laiks. Būs gandarījums par gadā paveikto. Ja tas jūs nomāc, periodā nepalieciet viens mājās. Svētku norišu laikā varat atrast jauku cilvēku draudzībai un mīlestībai. Pateiksies kāds, kuram esat palīdzējis. Atvēliet noteiktu laiku paši sev, savas vides spodrināšanai un izrotāšanai. Ieprieciniet sevi ar pirmssvētku iepirkšanās tūri, bet netērējieties pāri atvēlētajai summai. Kāds pirkums sagādās prieku. Var būt jāpieņem svarīgs lēmums. Parūpējieties par vecāku noskaņojumu. Varat saņemt vērtīgu padomu un to realizēt. Neaizraujieties ar dāvanu daudzumu atvasēm.

SVARI. Koši notikumi, pārdomas, vērtējumi, harmonija attiecībās. Pieaugs enerģija, daudz laika veltīsit gada nogales pasākumu organizēšanai. Sadarbība ar kolēģiem, var sastādīt plānus ilgākam laikam. Kāda tikšanās var savest kopā ar cilvēku, kurš jums turpmāk palīdzēs un atbalstīs. Vērosiet apkārtnē notiekošo, bet nevēlēsities iesaistīties no jums neatkarīgu notikumu ritējumā. Paļaujieties uz sevi, neticiet sliktiem sapņiem, nepesteļojiet. Ģimenē rosīgs radošs pirmssvētku gars. Atvases labprāt piedalīsies svētku sagatavošanas darbos. Ļaujiet bērniem būt klātesošiem! 

SKORPIONS. Jaunās attiecībās esiet uzmanīgs un vērīgs – šķietami sīkumi ar laiku var kļūt grūti paciešami. Mīļotais būs sagatavojis dāvanu, kuru gaidījāt jau sen. Darbi būs atkarīgi no emocionālā stāvokļa, svarīgs iekšējs miers. Lai spētu iekļauties laikā un visu paveikt termiņā, saplānojiet veicamo. Gada nogalē var tikt piedāvāts augstāks amats un atbilstošs atalgojums – apsveriet radīto iespēju, apdomājiet priekšlikumu. Svētkos esiet dāsns bez izšķērdības. Vakarā pirms gadumijas īsu brīdi atpūtieties. Nepieciešama īpaša savaldība, lai nogurumā uzvirmojušās emocijas nesabojātu gaisotni ģimenē.

STRĒLNIEKS. Pārāk neaizraujieties ar svētku organizēšanu – saguruma dēļ var mazināties enerģija. Uztveriet visu vieglāk, daudzas lietas nokārtosies pašas no sevis. Uzmanieties no iekrišanas parādos, izvairieties no apaukstēšanās un kritieniem uz slidena ceļa. Mājinieki palīdzēs tikt galā ar praktiskām svētku gatavošanas lietām. Esiet iejūtīgs pret blakus dzīvojošu vientuļu cilvēku. Gandarījumu dos daudzbērnu ģimenei sarūpētās dāvanas vai cita veida labdarība. Mudiniet arī savas atvases dalīties ar citiem. Intuitīvi izvēlēsities gada maiņas labāko sagaidīšanas vietu un cilvēkus.

MEŽĀZIS. Dāvājot cilvēkiem uzmanību un sirsnību, liksiet pamatus veiksmēm nākamajā gadā. Nolīdziniet negludumus kolēģu starpā, izvairieties no sasteigtas rīcības, neaizmirstiet savus labvēļus. Pie dāvanām uzrakstiet mīļas apsveikuma kartītes. Nelūdziet aizdevumu radiniekiem – izrādīsies, ka gluži labi varat iztikt bez iecerētā pirkuma vai dārga izbrauciena skaļā kompānijā. Gada nogales noskaņojums būs pakārtots pašiedvesmai un pašsajūtai. Nedumpojieties, neuzsveriet savu pārākumu. Esiet līdzjūtīgs un atbalstošs pret tiem, kuriem nav svētku sajūtas. Radu pulkā būsit atsaucīgs.

ŪDENSVĪRS. Svētku tuvošanās radīs apcerīgu noskaņojumu, vēlēsities atrasties savējo saimē, bet arī alksiet pēc miera un klusuma. Neplānojiet nogurdinošus pasākumus, jo var mazināties enerģija. Steigā neveiciet nevajadzīgus pirkumus. Parūpējieties par veselības uzturēšanu. Paļaujieties uz sevi, atbalstiet un iedvesmojiet tuviniekus. Nepārspīlējiet ar dāvanām atvasēm – bērni priecāsies par kopā pavadītu laiku, rotājot eglīti un risinot mīļas, emocionālas sarunas. Svarīgi vienmēr atrast laiku kopā būšanai ar saviem bērniem arī tad, ja viņi vairs nav nekādi mazie. Centieties uzturēt labas attiecības.

ZIVIS. Šajā periodā garlaicība jums nedraud. Visapkārt liela rosība, darbu gūzma šķitīs teju vai nepaveicama. Satrauks kāda neparedzēta tikšanās. Nedaudz nāksies mainīt plānus, bet labs būs viss, kas darīts ar apdomu. Šaubas izlīdzinās miers un pozitīvas emocijas. Tuvajās attiecībās mierīgs līdzsvars. Novērtējiet to, kas jums jau ir. Piedalieties izklaidēs, iesaistieties labdarības pasākumos. Laikus sagatavojiet tērpus svētku reizei. Baudīsit vispārēju piekrišanu, spēsit piesaistīt apkārtējo uzmanību. Brīvajā laikā neplānojiet neko ekstrēmu, labāk apciemojiet vecākus vai atvediet viņus paciemoties jūsu mājās. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko