Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 24.-30. septembrim

Nedēļas horoskopu 24.-30. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Turieties rāmjos, ja šķiet, ka apkārt viss brūk. Jūs satrauks maznozīmīgu sīkumu virknējums, taču galvenais ir saglabāt optimistisku attieksmi pret dzīvi. Darbā tiks atbalstītas pārdomāti paustas idejas un priekšlikumi. Droši paļaujieties uz intuīciju. Veiksies darbi, kuriem nepieciešamas tehniskas un praktiskas iemaņas. Visos gadījumos saglabājiet apdomību, nepārsteidzieties. Ievērojiet ikviena līdzcilvēka tiesības un vēlmes – ar neiecietīgu attieksmi varat iegūt nelabvēli. Iesaistiet visus ģimenes locekļus lauku darbos. Neatlieciet ikgadējās regulārās veselības pārbaudes.

VĒRSIS. Dažas lietas mainīsies uz labo pusi. Izmantojiet iespēju uzlabot sarežģījušās attiecības. Centīsities saglabāt savu neatkarību, taču svarīgi nekritizēt un neizrīkot mīļoto. Var rasties negaidītas iespējas karjeras attīstībā. Enerģija savienojumā ar organizatora dotībām vairos plusus darba intervijā. Neatlaidība veicinās cerētā mērķa sasniegšanu. Neklausieties tajos, kuri skaļāk kliedz, paļaujieties pats uz savām patiesā informācijā smeltām atziņām. Ģimenē nesaskaņas var izraisīt nesaimnieciski izlietota nauda. Atvašu strīdā noskaidrojiet lietas būtību un pieņemiet godīgu lēmumu.

DVĪŅI. Pārdomu un apņēmīgas rīcības laiks. Jūsu dzīve kļūs līdzsvarotāka un mierīgāka. Labprāt rūpēsities par mīļotā cilvēka labsajūtu, pamanīsit garām palaisto. Radīsies idejas, kā radoši izmantot jūsu rīcībā nonākušos resursus. Kā zivs ūdenī jutīsities starp sev līdzīgajiem. Darbā un tuvo cilvēku lokā tiks novērtēta jūsu izveicība un darbaspējas. Sparu piedos paveiktā darba augļi. Var nākties uzņemties rūpes par nekustamo īpašumu. Esiet gatavs pieņemt drosmīgus izaicinājumus. Var iesaistīties labdarībā vai vienkārši palīdzēt kaimiņam. Kādas situācijas izraisīta atklāta saruna satuvinās laulātos.

VĒZIS. Apkārtējie notikumi var ieraut virpulī, kam ne gala, ne malas. Tuvais cilvēks pagaidām neatklās savus jaunos plānus. Iecerot nopietnas lietas, ieteicams ieklausīties intuīcijā. Nebūs ar ko dalīties emocijās un pārdomās. Rīkosieties ar vērienu, nebūsiet sīkumains. Paudīsiet dāsnumu labdarībā, taču gādājiet, lai tā nav tikai izrādīšanās. Ziedoto nenožēlosit, jo cilvēkiem paliks labas atmiņas, taču algas pielikums nekompensēs augošos izdevumus. Kādu laiku nāksies apdomīgi kalkulēt personīgās finanses. Kopā ar uzticamu cilvēku novērtējiet savu ārējo izskatu – iespējams, kaut kur šaujat pār strīpu

LAUVA. Rudens mazliet nomāks, taču paša ziņā ir uzturēt možu garastāvokli. Turpiniet fiziskās aktivitātes. Kādā svarīgā dzīves jomā iespējamas pārmaiņas. Naudas lietās visu pamatojiet – veltīgi izdotais nomāks ilgāku laiku. Darbā tēmējiet augstāk un tālāk. Paļaujieties uz savu pieredzi, uzklausiet padomus. Ja nebūsit augstprātīgs, izdosies apsteigt konkurentus. Svarīgi pateikties tiem, kas palīdz un atbalsta. Mājās neiztirzājiet dienā piedzīvotās nepatikšanas, labāk ieslēdziet savus mīļos sirsnības un mīlestības lokā, runājiet par savām vēlmēm, izjūtām un iespējām.

JAUNAVA. Ja samierināsities ar realitāti, būs labas pārmaiņas personiskajā dzīvē, gaiši mirkļi mīlestībā. Varat sastapt piemērotu partneri. Nepievērsiet uzmanību lietām, kuru kārtošana nav jūsu spēkos. Attīstiet iecerētos projektus. Viegli atradīsiet izdevīgas iespējas, ja nepielāgosities un nezaudēsit savu redzējumu. Neizaiciniet likteni, brīvajā laikā ievērojiet piesardzību. Esiet pacietīgs, neapsteidziet notikumus. Rūpējieties par savu veselību, turpiniet ierasto fizisko slodzi. Izvairieties no jebkura strīda. Uzklausiet ģimenes viedokli, kopā risiniet problēmas, kamēr tās vēl viegli pārvaramas.

SVARI. Emocionāli spraigs periods. Sargājiet no svešām acīm un ausīm savu personīgo dzīvi. Bez aizvainojumiem kārtojiet irstošas attiecības. Personīgām lietām nebūs daudz laika, jo darbi steidzinās. Neatlieciet ikdienā darāmo. Pacietības trūkums var sabojāt labi iesākto. Darbā kāds uzmanīgi vēros jūsu atbilstību ieņemamajam amatam. Nepieciešama lielāka piesardzība naudas lietās. Apspiediet sevī vēlēšanos dominēt tuvo cilvēku lokā – zvaigžņu slimība ir nelāga lieta, un, pievācot visus laurus sev, varat zaudēt labus draugus. Uzmanību prasīs brāļa vai māsas atvases. Jūsu palīdzība tiks novērtēta.

SKORPIONS. Atradīsities dinamiskā notikumu plūsmā. Ļaujieties vēlmei noslēgt kādu nomācošu etapu savā dzīvē – tas palīdzēs pārvarēt rudens skumjas. Iegūsiet turpmākajai dzīvei nozīmīgas atziņas. Sāksies patiesi iedvesmojošs un pacilājošs laika cēliens. Esiet attapīgs un gatavs reaģēt uz negaidītiem pavērsieniem. Mājās lieciet lietā praktiskās iemaņas, iekārtojiet savu omulīgo ligzdiņu ziemai. Vairojiet siltumu un sirsnību ģimenē. Nododieties kopīgām aktivitātēm, risiniet ieilgušu veselības problēmu. Atturieties no ieraduma ēst, kad un ko pagadās. Uzklausiet ārsta padomus – rezultāti neizpaliks.

STRĒLNIEKS. Būsit kašķīgā garastāvoklī, taču neļaujiet sīkām neveiksmēm vai apkārtējo intrigām bojāt jums dienas. Nepieņemiet lēmumu uz baumu pamata. Visās situācijās saglabājiet mēra sajūtu. Strīdus risiniet mierīgi, ar cieņu, bez apvainojumiem un bez alkohola lietošanas. Ģimenē būtu labi visiem kaut reizi nedēļā sanākt kopā, izrunāties. Uzklausiet atvases. Nestrostējiet, ja kas ne tā, kā bijāt gaidījis. Dažreiz bērniem kā ēzelītim vajag burkānu priekšā, lai darbi virzītos uz mērķi. Uzlabosies veselība, ja būsit uzmanīgs. Ar neapdomātu rīcību vai spītību varat pakļaut infekcijai tuvos cilvēkus.

MEŽĀZIS. Rudenīgs noskaņojums. Sargājiet attiecības no svešām acīm. Izvairieties no strīdiem mantojuma dalīšanas procesā. Atturieties no steigas un ietiepības. Arī principialitāte var izjaukt iecerētu nodomu. Ar sapratni uztveriet vistuvākā cilvēka negatīvās rakstura izpausmes. Neraizējieties par bērnu alkām pēc patstāvības, dodiet atvasēm iespēju sevi pierādīt, ievirziet viņu gaitas pareizā gultnē. Dzīvesbiedru attiecībās liela nozīme vecāku iespaidam. Cieniet viņus, uzklausiet, bet lēmumus pieņemiet divatā. Vēlams atteikties no materiālās atkarības – drosmīgais solis diezgan ātri attaisnosies.

ŪDENSVĪRS. Jūs var nogurdināt šķietami normālas attiecības – ja raksturu nesaderība izsūc spēkus, labāk tās pārtraukt. Pēkšņa impulsa vadīta rīcība var izrādīties vispareizākā. Atrisināsies arī cita šķietami nopietna problēma. Ne darbā, ne ģimenes dzīvē neuzstājiet uz savu – šis nav laiks, lai ietu pret straumi. Mājās negaidiet no tuvajiem neiespējamo. Šajā laikā būtiski taupīt iekšējo enerģiju, veltīt vairāk laika sev. Nosakiet prioritātes turpmākai rīcībai – skaidrs mērķis stiprinās. Garāka pastaiga gar jūru izvējos nogurumu un skumjas domas. Vēl labāk, ja pastaigās pavadīs uzticamais draugs suns.

ZIVIS. Esiet modrs savās gaitās. Kādā brīdī jutīsit, ka sargeņģelis jūs sargā. Izdosies izkļūt no ķezas. Darba kolēģi paļausies uz jūsu zināšanām un praktisko atbalstu. Meklējiet darbības iespējas visos virzienos. Jaunas vēsmas radošajā grupā visiem nāks par labu. Atturieties organizēt projektu vai teikt runas, kas ir pret jūsu pārliecību. Nenolaidiet rokas, kad kaut kas neveicas – dažreiz tā gadās. Nepiepildītais liks pamatu jaunām idejām. Neļaujiet apsūbēt ilggadīgām attiecībām – kopā dodieties tur, kur kādreiz bijāt laimīgi. Uzspodriniet atmiņu šķautnes un ejiet tālāk, apzinieties savu laimi! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko