Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nedēļas horoskops 23. - 29. septembrim

Nedēļas horoskopu 23. - 29. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Atturieties no neizpildāmiem solījumiem un savtīguma. Pārlieks prasīgums nenāks jums par labu. Mierīgi un praktiski darbojieties savā sfērā, taisnīgi dalieties nopelnītajā ar darba biedriem. Atturieties no nezināmu cilvēku firmu un preču piedāvājumiem internetā. Nepārdomāti izlietotā nauda var kļūt par strīdu objektu ģimenē. Ja nebūsit egoists, ātri salabsiet ar mīļoto. Bērni ik pa laikam pārbaudīs pieļaujamās robežas; apdomīgi un gudri risiniet briestošu problēmu ar atvasēm. Apsveriet, kā lutināt neizlutinot. Esiet drosmīgs, labojiet to, kas ir labojams, un raugieties uz priekšu.

VĒRSIS. Šajā periodā svarīgi saglabāt neatkarību. Nav labākais laiks sākt jaunu darbu, pašlaik esat īstajā vietā. Ikvienu dienu sāciet ar gaišām domām – tas ir jūsu spēkos. Nogludiniet domstarpības ar kolēģiem. Ja esat par ātru ieskrējies, laikā nospiediet bremzes. Gudri novērsiet stresu, atturieties no konfliktiem un sašutuma izpausmēm, tādējādi spēsit izvairīties no iespējamām nepatikšanām un saglabāsit autoritāti. Paļaujieties uz veiksmīgu notikumu gaitu. Ļoti svarīgs uzticama drauga atbalsts. Mazkustīgajiem ieteicama kaut neliela slodze. Ģimenē sadūšojieties runāt par līdz šim noklusēto.

DVĪŅI. Maz cerību, ka attaisnosies solītās perspektīvas jaunā darbavietā, tāpēc labāk pagaidām palieciet, kur esat, taču nesamierinieties ar mazumiņu – droši veiciet pārmaiņas savā jomā. Laiks gan nav piemērots grandiozu plānu realizācijai. Esiet gatavs darīt arī pašus necilākos darbus. Jūsu veikums attaisnosies, līdzcilvēki to novērtēs. Gandarījumu sagādās labdarība jums iespējamā veidā. Vecāki ļoti pārdzīvos retos apmeklējumus. Nemeklējiet tam attaisnojumu, vienkārši dodieties ceļā. Neuzstādiet stingras prasības nesen sāktā kopdzīvē, dodiet viens otram laiku uzmanīgi pielāgoties.

VĒZIS. Radošs noskaņojums, taču darbā briest pārmaiņas. Ticiet savām spējām un zināšanām. Ļaujiet visam risināties mierīgā ceļā, cerēto panāksiet ar godīgiem līdzekļiem. Varat tikt iekļauts darba komisijā vai žūrijā. Sasprings iesāktā cīņa par nekustamo īpašumu, atspēkojiet netaisnību, nepadodieties kārdinājumam. Iesaistoties vēl papildu darbā, tikai tērēsiet savu laiku un enerģiju, labāk koncentrējieties uz pašu svarīgāko. Nogurumā mēģiniet uz brīdi no visa paiet malā. Spriedzi noņemiet ar fiziskām nodarbībām. Esiet uzmanīgs, novērsiet paviršību vai slinkumu atvašu attieksmē pret mācībām.

LAUVA. Raugieties uz notikumiem pozitīvi. Labs periods ieceru realizācijai, tomēr jārēķinās ar sīvu konkurentu aktivitāti. Ja izšķiras jūsu nākotne darbā, novērtējiet situāciju bez padomdevējiem. Jaunas iespējas var parādīties pavisam negaidītā veidā. Atturieties no nomelnojošu komentāru lasīšanas un publicēšanas portālos. Autovadītājiem var nākties maksāt sodu par noteikumu neievērošanu. Gana daudz enerģijas paņems bērni. Skaidrojiet atvasēm savu viedokli vienkāršā valodā. Mīļotos sildīs mazi sirds darbi, jauki pārsteigumi. Atmiņai par vasaras ceļiem ielieciet vāzē dekoratīvās niedres.

JAUNAVA. Saglabājiet pacietību un mēra sajūtu. Pārāk liela emocionalitāte var izraisīt neatgriezeniskas sekas. Ikdienas gaitas labi saplānot pat sīkumos. Nelielas neskaidrības finanšu lietās. Šajā periodā parāds būs smags slogs, no kura jāatbrīvojas pēc iespējas ātrāk. Neriskējiet bez īpašas vajadzības. Ekstrēmi pasākumi noteikti atliekami. Novērsiet sev un mīļajiem infekcijas iespēju. Ja atvasēm būs jāmācās attālināti, vecāku starpā jāietur īpašs miers un savaldība. Aizņemtībā svarīgi pienākumus sadalīt taisnīgi. Kaut vai mazās niansēs paudiet attiecību siltumu. Ģimenē atbalstiet cits citu.

SVARI. Daudz enerģijas prasīs sīkie darbi kolektīvā un mājas dzīvē, lielie projekti uz mirkli apstāsies. Būs grūti sevi apturēt un savaldīt, jo saruks cerētās darbības lauks. Nepaļaujieties uz piedāvātām neskaidrām finansiālajām saistībām. Darījumus kārtojiet analītiski, apsverot visus par un pret. Esiet atklāts, nekautrējieties lūgt sadarbības partneru atbalstu. Mīļotais cilvēks šķitīs pārāk straujš. Esiet īpaši uzmanīgs vārdu apmaiņā. Ja neesat pārliecināts par savu taisnību, labāk paklusējiet. Atbalstiet mīļoto cilvēku. Atturieties ģimenes lokā apspriest darba problēmas.

SKORPIONS. Darba netrūks, bet perioda sākumā rokas būs kā sapītas. Intuīcija pateiks priekšā pareizo rīcības plānu. Draugi atbalstīs, palīdzēs realizēt idejas. Varat sastapties ar provokatīvu skauģa rīcību. Ja viss ritēs, kā cerēts, nedaudz vairosies ienākumi. Virzību uz priekšu nodrošinās sadarbība ar valsts iestādēm. Raugiet, lai straujo ieskrējienu nepiebremzē nogurums un apātija. Stingri samērojiet darbu ar atpūtu. No jaunajām attiecībām negaidiet pārāk daudz. Nerīkojieties pirmo emociju iespaidā. Nāksies izturēt uzticības pārbaudi, bet, ja spēsit saprast viens otru, tālākais ceļš var būt ejams kopā.

STRĒLNIEKS. Neļaujiet radošo rīcību ielikt stingri reglamentētos rāmjos. Kaitinās nepārdomāti ieteikumi, būs asa vārdu pārmaiņa. Sagatavotie dokumenti pārāk ilgi virzīsies pa birokrātijas gaiteņiem. Ja nesaņemsit ilgi gaidīto atbalstu no vadības puses, darbi var kavēties. Palaikam ļaujieties laiskai atpūtai, veltiet uzmanību arī mīļotajam cilvēkam un atvasēm. Nosakiet noteiktus darbus, kas bērniem jāizpilda, lai saņemtu apsolīto kabatas naudu. Neļaujieties asaraini izdīkt jūsu piekāpšanos. Dibiniet tradīciju pie «apaļā galda» kopā apspriest svarīgo.

MEŽĀZIS. Iespējama uzvara konkursā, sporta sacensībās vai loterijā. Ja pār agrāko veikumu neguls šaubu ēna, cilvēki ar jums labprāt sadarbosies. Nepadodieties vēlmei bez iemesla izcelties apkārtējo vidū. Esiet prātīgs un savaldīgs, ja darīšana ar cilvēkiem, kuriem ir skandālistu un ar visu neapmierināto slava. Uzturiet saiknes ar gados un sirdī jauniem cilvēkiem. Krājiet pieredzi. Šajā periodā ieteicams vairāk uzmanības veltīt sev – iespējas būs, izmantojiet tās! Ģimenē valdīs miers un saskaņa, ja vien būsiet abpusēji atklāti. Labprātīgi un no sirds palīdziet dzīvesbiedra atvasei no iepriekšējās laulības.

ŪDENSVĪRS. Būs gan prieks, gan rūpes. Beidzot varat saņemt gaidīto atlīdzību. Iespējams, atradīsiet darbu, kas kļūs par labu ienākumu avotu. Sadarbība attālināti var būt saistīta ar ārzemēm. Nežēlojiet naudu laba darbarīka iegādei. Var nākties uzņemties izdevumus kāda dzimtas locekļa labā. Neatsakiet senu draugu aicinājumam piedalīties talkā. Tikšanās ienesīs patīkamas pārmaiņas jūsu dzīvē. Klātienē uzturiet ciešas saiknes ar atvašu skolotājiem. Dzīvesbiedru nesaskaņas ātri izgaisīs kā nebijušas. Neslēpiet savu pieķeršanos un mīlestību vistuvākajam, nežēlojiet uzmanības pierādījumus.

ZIVIS. Jūsu ilgāka laika pūliņi var tikt novērtēti naudas izteiksmē vai ar speciālu balvu. Neuzņemieties vairākus darbus vienlaicīgi. Kontaktos neesiet pārāk emocionāls. Vēlēsities mainīt pašreizējos apstākļus, taču jaunas dzīvesvietas meklēšana lāga neveiksies. Iepauzējiet. Daži apstākļi var apgrūtināt dzīvi pašos pamatos. Rīkojieties apdomīgi, taupiet enerģiju, lai visu sakārtotu. Tuvinieki jūs atzīs par pārāk prasīgu. Mīļotais cilvēks sāpīgi uztvers nevainīgu ironisku piezīmi, tādēļ domājiet, pirms runājat. Pacentieties nevis bēgt, bet iedziļināties lietu būtībā un piemēroties situācijai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko