Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Nedēļas horoskops: 23. - 29. augusts

Nedēļas horoskopu 23. - 29. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Vadiet dienas rāmi. Būs iespēja labot iepriekš sasteigto. Ikdienā paļaujieties uz savu iekšējo dzirksteli, uz jums raksturīgo spēku un enerģiju. Negaidiet neko no citiem, bet par saņemto esiet pateicīgi un atcerieties, ka labi vārdi atsauksies vienmēr. Ļoti svarīgs ģimenes atbalsts. Gādājiet, lai attiecībās nerastos aizvainojoši pārpratumi, kopā izrunājiet visu, kas uz sirds. Labvēlīgi iedarbosies pastaigas, pirts, zāļu tējas, fizisks darbs lauku saimniecībā. Raizes var sagādāt atvašu iespītēšanās. Labi, ja visu uztversit mierīgi, ar humoru, un neaizmirstiet, ka šāda izrīcība ir vecumam atbilstoša problēma.

VĒRSIS. Dinamisks un gaišs jūsu vasaras periods. Atbrīvojieties no bažām un pašpārmetumiem. Materiālie apstākļi radīs drošības sajūtu. Esiet devīgi. Pieredzējis un zinošs cilvēks neskoposies ar padomiem un draudzīgu atbalstu, varbūt ieteiks labu peļņas avotu tuvākajam laikam. Pavērsies jaunas iespējas jūsu biznesam, un tas lēnām, bet pārliecinoši kāps kalnā. Iemīļotas izklaides ļaus atvilkt elpu no ikdienas. Atturieties no indīgām vārdu pārmaiņām ģimenē – to novērtēs jūsu atvases. Mierīgā gaisotnē var notikt brīnumu lietas. Labs laiks arī, lai nosvinētu klusas un skaistas kāzas.

DVĪŅI. Jūsu pacilātais noskaņojums labvēlīgi iespaidos apkārtējos. Laiks piemērots kontaktiem, tajā skaitā privātiem, kā arī pasākumiem brīvā dabā. Neko nesāciet, pēkšņu iedomu vadīti. Neuzstājiet uz savu taisnību, ja neesat par to pārliecināti. Pieņemiet lēmumus, droši plānojiet tuvākā laika dienu ritējumu. Ieklausieties priekšnojautās. It visā nepieciešama saprātīga apdomība. Esiet piesardzīgi stipra lietus laikā, kā arī braucot cauri mežiem. Vērīga attieksme pret apkārt notiekošo palīdzēs arī līdzbraucējiem. Ļaujiet ģimenei baudīt jūsu uzmanību, sirsnību un mīlestības apliecinājumus.

VĒZIS. Būsit ļoti rosīgi, un šajā periodā jūsu rīcības motīvi būs balstīti uz lietderību un izdevību. Svarīgi spēt pieņemt esošo situāciju un nekonfliktēt. Principialitāte un pastāvēšana uz savu var radīt stresa pilnu ritmu. Centieties nostiprināt kontaktus un buksējošas attiecības. Nāksies uzņemties neplānotus darbus, strādāt mazākumā, taču var izlīdzināties materiālais stāvoklis. Būtiska loma būs privātajai dzīvei. Brīvdienās gribēsit visus savākt zem sava spārna. Esiet elastīgi, saskaņojiet vēlmes ar tuvinieku iespējām. Darbīgs noskaņojums veicinās pašsajūtas uzlabošanos. Jauki atsvaidzinās pārmaiņas ārējā izskatā. 

LAUVA. Spraigs un nogurdinošs periods, krasas garastāvokļa maiņas. Nebūs viegli saglabāt optimistisku dzirksti. Atturieties no vēlēšanās sevi pažēlot. Padosies darbi, kuros jūtaties zinoši un neatkarīgi. Ievērojiet, ka būtībā jums nemaz tik slikti neklājas, jo apkārt ir cilvēki, kuri cieši turas pie zemes un rīkojas praktiski. Perioda vidū būs vairāk jāiespringst darbā. Vadība gaidīs intensīvu atdevi un lielāku aktivitāti. Brīžiem būs vēlēšanās palikt vienatnē. Gados vecāki radinieki materiāli atbalstīs izaugsmi un tālāku izglītošanos. Ļaujieties atpūtas mirkļiem. Romantiskās jūtas var būt atrautas no realitātes.

JAUNAVA. Pārziniet veicamos darbus, neko neatstājiet uz pēdējo brīdi. Darbā nelielas pārmaiņas. Šķitīs, ka pamazām zaudējat neatkarību, taču nesatraucieties pirms laika – vadības jaunie plāni jūs gandrīz neskars. Ģimenē asa domu apmaiņa. Būs atšķirīgi atvaļinājuma plāni, katrs cīnīsies par savu priekšlikumu kā vienīgo pareizo, un būs grūti panākt saskaņu. Nogurdinās tuvinieku emocionālā viļņošanās. Varat ieslīgt vieglā apātijā. Labprāt gādāsit par mīļoto cilvēku, taču lūkojiet, lai jūsu aizbildniecība nekļūst apgrūtinoša. Esiet saprotoši. Pārliecināsities, ka labs vēršas atpakaļ ar labu.

SVARI. Stingri plānojiet darbus, nekādas gulšņāšanas! Piemērots laiks lietišķu kontaktu dibināšanai. Krājiet informāciju, slīpējiet praktiskās iemaņas. Radošu ideju netrūks, izvēlieties sev tiešām būtisko. Uzticēto paveiciet precīzi un termiņā. Iespējams normāli atalgots papildu darbs. Labi jutīsities mājās. Pavadiet brīvo laiku ar savējiem, nedzīvojiet bez mīlestības – veltiet tai vairāk laika. Atcerieties, ka attiecību veidošana ir nemitīgs darbs. Esiet taktiski un smalkjūtīgi pret mājiniekiem. Piedomājiet par regulāru veselības stiprināšanu. Jūsu dzīvē var parādīties cilvēks, ko sen neesat sastapuši.

SKORPIONS. Jaudīgs periods ar noteiktiem konkrētiem darbiem un mērķiem. Var mainīties situācija profesionālajā jomā. Izdosies bīdīt uz priekšu jau izstrādātu projektu. Rīkojieties saskaņā ar sirdsapziņu, esiet smalkjūtīgi, tad labi iecerētais izdosies bez piepūles. Esiet atklāti un godīgi attiecībās ar jebkuru cilvēku. Naudu netērējiet, bet pietaupiet plānotam nopietnam pirkumam. Iespējams, atvasēm būs vajadzīga lielāka stingrība un uzmanīšana. Mīļotais cilvēks būs padomdevējs un iedvesmotājs. Vadiet laiku dabā. Veidojiet ieradumu vakarā pirms gulētiešanas pastaigāties ārā – tam būs ilglaicīgs labums.

STRĒLNIEKS. Darījumos vispārējs nogaidošs pieklusums. Radiet reāli īstenojamus projektus. Gādājiet, lai vārdi saskan ar darbiem. Esiet iecietīgi un toleranti pret sadarbības partneriem. Negaidīti labi risināsies lietas lietišķā braucienā. Kāds būs vīlies, saņemot jaunu ziņu. Iegrožojiet aktivitātes sociālajos tīklos. Nepārdomāti varat izsaukt paziņu sašutumu, taču stresa situācija ātri noplaks. Ģimenē kavēsities nostalģiskās atmiņās. Būs izdevība kopā apmeklēt skanīgu brīvdabas koncertu. Atpūtā nekļūstiet pārāk bezrūpīgi. Neplānojiet tuvā cilvēka iespējamo rīcību, pieskaņojieties viņa izjūtām un plāniem.

MEŽĀZIS. Esiet uzmanīgi saskarsmē darbā. Apkārtējie notikumi radīs emocionālu satraukumu kolēģos, visi jutīsies noguruši. Radīsies iespējas paplašināt biznesu, taču nesteidzieties. Kādā brīdī kaut kas notiks ne pēc jūsu prāta. Var pajukt kāda senāka draudzība. Nav ieteicams noslēgties savā pasaulē. Šaubas kliedēs spēkus un enerģiju. Padalieties ar vistuvākajiem savās izjūtās un pārdomās. Neļaujiet ģimenē ieilgt spītības dēļ dzimušai klusēšanas pauzei. Runājiet cits ar citu par būtiskām lietām un ne tikai. Jaunu cilvēku noslēgta savienība būs ilglaicīga, ja pusēm būs interešu saskarsme.

ŪDENSVĪRS. Beidzot būs iespēja apstāties un izvērtēt paveikto. Dzirksteļosiet saskarsmē ar vistuvāko cilvēku. Jaunas attiecības sāciet apdomīgi, apsveriet praktiskus turpmākās dzīves aspektus. Bez vilcināšanās pildiet visus savus apsolījumus. Atmetiet iesakņojušos aizspriedumus. Atvairiet nomācošas sajūtas, rodiet prieku dabā, cilvēkos, grāmatās, mūzikā. Ģimenes pienākumus pildiet ar prieku. Vasara liksies īsa, tāpēc baudiet to ar mīlestības pilnu dvēseli. Svarīgi ievērot ēšanas režīmu. Liekas būs jebkuras pārmērības. Atturieties no sātīgām maltītēm un no satraucošām ziņām.

ZIVIS. Noskaidrojiet sava nemiera īsto iemeslu. Varbūt tam pamatā ir tikai jūsu iedomas. Nepaļaujieties uz viegli gūtiem panākumiem, kuriem nav īsta seguma. Nav ieteicama riskanta rīcība jebkurā jomā – tā var atspēlēties ar emocionālu stresu. Šajā periodā lielākais traucēklis būs daudzie saplānotie pienākumi. Bez sirdsapziņas pārmetumiem izvētiet tos. Sekmēsies radošs darbs. Ticiet savai jaudai, talantam un spējām. Izmantojiet iespēju labi atpūsties draugu vai ģimenes lokā. Neskopojieties ar atzinību un mīlestības izpausmēm atvasēm. Ja būs kas jāpiedod, dariet to un turpiniet ticēt saviem bērniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Atvasaras kokteiļi

Septembris mūs šogad lutina ar siltu sauli un īstu atvasaru, tāpēc, turpinot rakstu sēriju par kokteiļiem, piedāvāšu augļu kokteiļus atvasaras izbaudīšanai. To sastāvā izmantojami augļi, kas tagad...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko