Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nedēļas horoskops 23. - 29. aprīlim

Nedēļas horoskops 23. - 29. aprīlim.

AUNS. Var plānot tālākas nākotnes darbus un ceļus, bet jābūt piesardzīgam, sākot jaunu projektu. Esiet taisnīgs, pieņemot galīgo lēmumu. Nav ieteicams sākt tiesu darbus vai ķīvēties ar draugiem, kolēģiem, kaimiņiem – zaudējumi vien būs. Labs zvaigžņu stāvoklis partnerattiecību stiprināšanai. Atslogojiet nervu sistēmu, risinot krustvārdu mīklas. Labs periods īpašuma sakopšanai. Ģimenes locekļi centīsies iegūt lielāku rīcības brīvību un plašākas tiesības, būs vairāk jārēķinās ar laulātā drauga vajadzībām. Atvases uzstās uz, jūsuprāt, nevajadzīgiem pirkumiem. Mierīgi pasakiet savu viedokli.

VĒRSIS. Satrauks neparedzētas situācijas, bet neļaujiet sevi izprovocēt uz ķildu. Jūsu laiku paņems naudas pelnīšana un citas finansiālas lietas. Aizņemtības dēļ var sākties atsvešināšanās ar mīļoto. Meklējot izdevīgas iespējas nopelnīt, esiet piesardzīgs ar svešajiem. Nevienam nedodiet pārsteidzīgus solījumus – tos nevarēsit izpildīt, un cietīs jūsu reputācija. Uzņēmējiem lielāka uzmanība jāpievērš konkurentiem – varbūt ar kādu var apvienot spēkus. Atturieties no azartspēlēm un alkohola. Reibumā uzplaiksnījušās cerības neattaisnosies. Sasirgušajiem vēlams lietot tikai ārsta ieteiktus medikamentus.

DVĪŅI. Sirsnīgas attiecības iedvesmos radošiem sasniegumiem. Darbā jutīsities droši un pārliecināti. Esiet lojāls vietai, kurā strādājat. Labas organizatora spējas ļaus uzticētos pienākumus paveikt kārtīgi un precīzi termiņos. Lecīgums un valdonīgums var atbaidīt potenciālos klientus. Darbu gūzmā var aizmirsties neatliekami pienākumi. Uzņemieties tikai to, kas nekaitēs jūsu veselībai. Neizdariet psiholoģisku spiedienu uz mājiniekiem. Atvases nervozēs par mācību gada noslēguma posmu – atrodiet atbalsta vārdus. Bērnus biežāk slavējiet un nenogurstoši atkārtojiet, cik ļoti viņus mīlat.

VĒZIS. Tiksiet gan mīlēts un lolots, gan uzmanīts. Sabalansējiet laiku, lai pietiktu gan darbam, gan atpūtai. Radoši plāni iedvesmos un uzlabos garastāvokli, tāpēc neļaujiet sīkām neveiksmēm apdzēst entuziasmu. Izdevumu gan var būt vairāk nekā ienākumu – nezaudējiet modrību, skaitļojiet savus tēriņus. Izvēlieties izklaides, kurās jānodarbina prāts, piemēram, šahu u. c. Varat izjust nogurumu un apātiju – tādā gadījumā pakonsultējieties ar ģimenes ārstu. Atvases var pēkšņi mainīt domas par turpmāko dzīves ceļu. Nesteidziniet bērnus, ļaujiet viņiem pašiem domāt, izvēlēties, tomēr turiet roku uz pulsa. Esiet maigāks pret tuviniekiem.

LAUVA. Daudz pozitīvu, sirsnīgu notikumu. Vilinās neiepazītais, tālumā esošais. Ļaujiet vaļu emocijām, taču nepārspīlējiet savas personas nozīmību. Var notikt gaidītas dzīves pārmaiņas. Apstākļi prasīs no jums ātru reakciju un izlēmību. Gandarījums par kādu veiksmi. Ieteicams strādāt mājas apstākļos. Sakārtojiet skapjus un atvilktnes. Var sākt plānot vasaras atpūtu, apsvērt dzīvesvietas maiņu. Nezaudējiet saites ar veciem draugiem. Gādājiet, lai tuvinieku diskusija nepārvēršas strīdā. Nepārspīlējiet ne ar ēšanu, ne apģērbu. Visu dariet ar mēru. Saudzējiet savus mīļos.

JAUNAVA. Atmetiet iedomas un ilūzijas, pašreizējos notikumus uztveriet reāli. Sekmīgi pārvarēsit sarežģījumus personiskajā dzīvē, mīlestības vārdā var arī piekāpties. Atklāti izrunājieties ar jūsu liktenī ieinteresētiem draugiem. Ar prieku sadarbosities ar tuvākajiem. Šarms kā magnēts pievilinās cilvēkus, zināsit, kā paņemt sev vajadzīgo. Var sākt apgūt kādu praktisku darbu vai svešvalodu. Būsit labs starpnieks sarunās. Kāds jums atklās savas rūpes, taču šajā laikā padomājiet arī par sevi – pats labāk zināt, kas jums sagādā lielāku prieku. Gluži no gaisa nekas nekritīs. Atvases alks pēc brīvības.

SVARI. Ar mīļoto galvenais ir saskaņa svarīgākajā. Atturieties no impulsīvas rīcības, skatiet situāciju kopumā. Nopietni apdomājieties, pirms pieņemat lēmumu, – steiga var sabojāt iecerēto. Izsakieties lietišķi un konkrēti, neveiciniet tukšu pļāpāšanu. Koncentrējoties paveiksit gandrīz neiespējamo. Spēsit laikus noreaģēt uz finansiālās situācijas viļņošanos, un tas palīdzēs izvairīties no kraha. Varat piekrist brīvdienās piebiedroties paziņu braucienam pa Latvijas ārēm. Bez īpašas afišēšanas palīdziet kādam, kuram veicies mazāk. Atvase draugu pulkā var aizmirst par mācībām.

SKORPIONS. Pārspīlēta emocionalitāte var traucēt attiecībās ar tuvo cilvēku. Šķitīs, ka tiekat pārlieku kontrolēts. Dibināsit jaunus kontaktus, būs iespējas radošam darbam. Kādu vienošanos nepieciešams pamatīgi izvētīt, lai nepieļautu kļūdas. Darbā meklējiet jaunus risinājumus. Pateicoties uzņēmībai, būs iespēja iesaistīties labi pelnošā projektā – tam var traucēt tikai pārmērīga stūrgalvība. Naudas problēmas neliks krist izmisumā, spēsit atrast labu veidu maciņa papildināšanai. Vēlēsities noskaidrot notikumus mājinieku dzīvē, bet tas var nokaitināt vecāka gadagājuma ģimenes locekļus vai radus.

STRĒLNIEKS. Laba dinamika attiecībās un reālas iespējas panākt cerēto. Varēsit labi nopelnīt. Uzmanību prasīs darba attiecības, iespējama karjeras augšupeja – vienīgi padomājiet, vai jūs vilina ierēdņa darbs. Pirmais saskatīsit labas lietas un izdevīgus apstākļus. Vaļasprieks var pāraugt mazā biznesā. Pagaidām gan ne ar vienu neapspriedieties par saviem plāniem. Naudas pietiks visam, ja spēsit turēties pretī vēlmei peldēt pa straumi. Bērni gribēs izklaidēties tālāk no mājām, viņiem šķitīs, ka tiek ierobežota viņu brīvība, taču vecāki viņus tikai uzmanīs, tā paužot mīlestību, maigumu un uztraukumu.

MEŽĀZIS. Šis laiks var likties mazliet garlaicīgs, pietrūks dinamikas. Vēlēsities dzīvē ieviest pārmaiņas, sākt kaut ko gluži citu, iesaistīties interesantā projektā, un paziņas piedāvās vilinošas perspektīvas. Kāda tikko sākusies draudzība var būt pavirša. Neesiet slinks un neiecietīgs. Izvairieties no savtīgiem draugiem. Radošs darbs labāk sekmēsies klusumā un vienatnē. Atvasēm radīsies interesants vaļasprieks. Sarūgtinās bērnu izklaidība. Saglabājiet paškontroli. Sadzīvisku iemeslu dēļ iespējamas sīkas ķildas ar mājiniekiem – meklējiet kompromisu, jo notikumu dramatizēšana var izskatīties smieklīga.

ŪDENSVĪRS. Pavasaris radīs enerģijas pieplūdumu, prāts darbosies asi un radoši veiksmīgi. Mazināsies mēneša sākumā radušies sarežģījumi. Netrūks interesantu plānu, gribēsies ātrāk sākt rīkoties. Uzņemoties papildu pienākumus, pārliecinieties, vai tie saskan ar jūsu pārliecību. Neplānojiet vienlaikus paveikt vairākas lietas – labāk dariet kaut ko vienu, bet pamatīgi. Garastāvokli uzturēs vides maiņa brīvdienās. Nenolaidiet rokas sadzīvisku kļūmju dēļ. Pārdomāti plānojiet pirkumus sporta vajadzībām. Jūsu taisnīgie priekšlikumi radīs atsaucību mājiniekos, būs pamats lepoties ar atvasēm.

ZIVIS. Pats ar īpašiem panākumiem neizcelsities, bet spēsit iedvesmot citus. Perioda sākumā radušās problēmas var iekavēt plānotos darbus. Bieži mīņāsities uz vietas vai pat tiksit atmests atpakaļ. Nepārvērtējiet savas spējas – var nākties vilties, cerot uz līdzcilvēku atbalstu. Galvenais piemēroties apstākļiem. Zaudējumu risks būs mazs – ja gūsit jaunas atziņas un neapstrīdamus pierādījumus, elastīgi varat mainīt rīcības plānu. Sekmēsies rakstu darbi. Jutīsit nelielu nogurumu. Atvases var apvainoties par neizpildītiem solījumiem. Ieviesiet kārtību mājās, veiciet neatliekamus praktiskus darbus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko