Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 22.-28. jūlijam

Nedēļas horoskopu 22.-28. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Apkārt visi dzīvos nemitīgā steigā – nepadodieties trakajam tempam, nepakļaujieties vairākuma diktētajiem noteikumiem. Ne jums nemitīgi satraucošās ziņas jāskatās un jāklausās, ne jācenšas izpārdošanās lētāk iepirkties. Viss būs labi, ja izdosies noturēt iekšēju līdzsvaru. Pietiks, ja parūpēsities par sevi un tuvajiem cilvēkiem – tas būs jūsu lielais guvums. Būs laba pašsajūta, un tas ļaus daudz izdarīt. Baudiet sajūtas dabā. Dzīve būs tik skaista, cik laimīgi paši būsit tās viducī.

VĒRSIS. Ar cieņu, ar apdomu, bez steigas risiniet atliktus jautājumus. Ierēdņa postenī strādājot, nekļūstiet augstprātīgi. Bieži būs jārisina lietišķi jautājumi. Esiet sirsnīgāki attiecībās ar darba kolēģiem. Neuztveriet pārāk emocionāli nepatīkamu ziņu, apsveriet, kā šķetināt konkrēto lietu, un situāciju veiksmīgi izdosies saglābt. Īpašumu izdevīgāk pārdot citā laikā, taču kāds mainīs dzīves vietu. Var veikt pārkārtojumus mājā. Svarīgi sākt ietaupīt līdzekļus ziemai. Perioda sākumā būs jārisina ģimenes problēmas, jāatbalsta atvases. Kopiet attiecības ar vistuvākajiem – tas pašlaik ir ļoti svarīgi.

DVĪŅI. Veiksmīgs periods radošā darba darītājiem. Norādījumi darbā var mainīties vai katru dienu – nestrīdieties, neapstājieties, turpiniet ieturēt savu kursu, ticiet saviem spēkiem. Amatpersonas labāk apmeklēt citā laikā. Plānojiet izdevumus, maksājiet par labām un vērtīgām lietām. Pievērsieties tam, kas jūs uzmundrina un iepriecina. Gādājiet, lai ģimenē dzirksteļo pozitīvas emocijas. Atvaļinājumā katrs rausies uz savu pusi – viens gribēs makšķerēt, otrs sēņot, viens atpūsties mājās, cits traukties uz ārzemēm. Pašu miera labad neiespringstiet, pacentieties vienoties.

VĒZIS. Laiks, kad esat ļoti trausls. Krājiet spēkus, stipriniet imunitāti, ieturiet pareizo virzienu savās gaitās. Stipriniet saites ar tuviem cilvēkiem, balstiet tās uz savstarpēju sapratni un uzticēšanos. Kontrolējiet situāciju finanšu lietās, netērējieties lietām, kas jums būtībā nav vajadzīgas. Ziedojiet savu daļu labdarībai ar noteiktu mērķi. Ieteicams papildināt zināšanas vadības jomā. Sastādiet reālus rīcības plānus ne pārāk tālai nākotnei. Taupīgi tērējiet fiziskos spēkus, centieties biežāk atslābināties. Esiet garīgs ceļvedis savām atvasēm, palīdziet bērniem atsijāt graudus no pelavām.

LAUVA. Rosīgs periods, biežas tikšanās un sarunas darba lietās. Saglabājiet labu garastāvokli, esiet vienkārši un gudri komunikācijā ar cilvēkiem. Izvairieties no naidošanās. Cilvēki izteiks savu viedokli – par to nevajag ne nosodīt, ne aprunāt. Darbu gūzmas dēļ kolēģu starpā var veidoties aizkaitināmība, tad nepārdomāts vārds var būt kā sērkociņš salmu kaudzē. Valdiet emocijas. Nepārpūlieties, saudzējiet sirdi un aknas. Atslābinieties no raizēm par pasaules negācijām. Atvaļinājumā aizbrauciet tālākos ciemos vai izplānotā ceļojumā. Gala mērķī gan var būt neskaidrības bagāžas dēļ. 

JAUNAVA. Veidosiet draudzīgus kontaktus, realizēsies dinamiski un jaudīgi plāni. Izjutīsit konkurences lielo spēku. Iespējama psiholoģiska cīņa sāncenšu starpā. Izmantojiet godīgus līdzekļus, neko nedariet slepus no pārējiem. Neizpaudiet svarīgu informāciju, jūsu kārtis var tikt izmantotas pret jums. Izvērtējiet savas darbības rezultātus, ja vajag, piesaistiet papildspēkus. Īpaši rūpīgi izvērtējiet finanšu plūsmu. Ja rīkosities bez kavēšanās, problēmas ar veselību atrisināsies ātri un nesāpīgi. Galīgi nelaikā būtu domstarpības radu saimē. Nepalaidiet garām nozīmīgu notikumu kultūras jomā.

SVARI. Nāksies atzīt, ka laiks rit ātri, un jūs ar grūtībām tiekat tam līdzi. Bieži dienas veltīsit mazsvarīgu lietu kārtošanai, bet lielie darbi gandrīz nekustēsies no vietas. Tas radīs iekšēju spriedzi, kas izpaudīsies nomāktā garastāvoklī un bezmiega naktīs. Esiet gatavi mācīties no savām kļūdām. Prieku sagādās darbošanās dārzā, bērnu vidū pavadīts laiks, saturīgas izklaides. Veltiet uzmanību atvašu drošībai atpūtas vietās. Paslavējiet bērnus par prasmi lietderīgi tērēt viņu nelielos uzkrājumus. Gudri skaidrojiet saviem pusaudžiem pasaulē notiekošo, pasargājiet viņus no nevēlamas ietekmes.

SKORPIONS. Var būt jārūpējas par reputācijas saglabāšanu darba vietā. Nāksies iztērēt daudz enerģijas, lai notikušo vērstu par labu. Tādos brīžos svarīga ir savaldīga un apdomāta rīcība. Esiet izlēmīgi komunikācijā. Ja kolēģu kritika ir taisnīga, piecietiet, atvainojieties – notikušais nav iemesls, lai mainītu darbu. Neko nav vēlams izlemt vienpersoniski. Ja kaut ko organizējat, rēķinieties ar apkārtējo viedokļiem. Atsvaidziniet sagurušās attiecības ģimenē. Sagādājiet dzīvesbiedram jauku pārsteigumu, uzdāviniet mīļotajam cilvēkam saulrietu pie jūras, sasildiet viņu savā sirsnībā.

STRĒLNIEKS. Gatavosities doties tālākās darba darīšanās vai atpūtas braucienā. Biznesā par sadarbības partneri var pieteikties draugs vai kāds no tuviniekiem. Neielaidieties izprovocētās neauglīgās diskusijās. Svarīgi spēt pielāgoties apstākļiem. Apdomājiet lēmumu, lai tas nekaitētu jums un neaizvainotu otru cilvēku. Gādājiet par labu attiecību veidošanu un reputācijas saglabāšanu. Nav īstais laiks pārcelties uz dzīvi vai veidot uzņēmējdarbību citā valstī. Neskumstiet par kādu zudušu mantu. Labi rūpēties par skaidru attiecību veidošanu. Nepakļaujiet apspriešanai savu privāto dzīvi.

MEŽĀZIS. Mainīgais garastāvoklis var negatīvi ietekmēt plānoto darbu ritējumu. Reizēm rīkosities spontāni, neapdomājot iespējamo gala rezultātu. Neatkāpieties no iecerētā, kaut arī katrs solis ceļā uz uzdevuma paveikšanu būs arvien grūtāks un ar visu būs jātiek galā paša spēkiem. Atlieciet nostāk nebūtiskas lietas. Varat paklupt, apzināti nerunājot taisnību. Kāds var atklāt jūsu noslēpumu. Visas mantiskās pretenzijas pārceliet uz vēlāku laiku. Izrādīsies, ka nav piepildāma ilgi lolota vēlme. Svarīgs ir miers ģimenē. Centieties atteikties no personīgām vēlmēm, lai sasniegtu mērķi.

ŪDENSVĪRS. Liels spēks būs intuīcijai, tāpēc ieklausieties priekšnojautās. Negaidīti notikumi var iegriezt jūsu šīs vasaras dzīvi pārāk straujos tempos. Būs daudz darba. Palīdzēs zināšanas un pieredze. Precīzi izpildīsit uzdotos pienākumus, bet nebūs gandarījuma. Alksiet pēc miera, izjutīsit iekšēju diskomfortu. Sevi var likt manīt negulētās nakts stundas, tomēr jūsu paveiktais tiks pienācīgi novērtēts un atalgots. Ieturiet atelpu savā skrējienā – dziļi ieelpojiet, tveriet mirkļus, kas jums doti. Tikšanās ar uzticamiem draugiem mazinās grūtsirdību. Atsvaidziniet attiecības ar romantiskām notīm. 

ZIVIS. Ļoti strauji mainīsies notikumi. Pārliecināsities par darba kolēģu godprātīgu rīcību. Pretēji savai gribai varat tikt iesaistīts ilgstoši realizējamā projektā. Dodiet priekšroku aktīvai rīcībai. Pamatoti nervozēsit, taču spēsit kontrolēt situāciju. Projekts, kas sākumā izraisīs pretestību, jo prasīs izturību un koncentrēšanos, nākotnē var kļūt par labu ienākumu avotu. Ģimenē izvairieties paust sakāpinātas emocijas, nogludiniet briestošas nesaskaņas. Saglabājiet mieru kritiskos brīžos. Kaut arī sabiedrībā iesiet nelabprāt, brīvajā laikā apmeklējiet interesantu pasākumu kultūras laukā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko