Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 21.-27. janvārim

Nedēļas horoskopu 21.-27. janvārim piedāvā žurnāls SestDiena!

AUNS. Nāksies strādāt, nežēlojot spēkus un laiku, attiecību uzturēšana paliks otrajā plānā. Lai nerastos pārpratumi, izskaidrojiet mīļotajam cilvēkam situāciju, rūpīgi saplānojiet darbus. Skarbi vārdi un negatīvu emociju uzbangojums saasinās jau tā saspīlēto situāciju komandā – nomierinieties pats un kļūstiet par atbalstu kolēģiem! Brīvdienās ieteicams kārtīgi izvējoties – slēpojiet, nūjojiet, soļojiet ātrā tempā. Var sākt plānot īsu atpūtas nedēļu pavasara mēnešos. Neatstājiet novārtā ģimenes seniorus. Atvases jūsu labsirdību var izmantot savtīgos nolūkos. Nepārspīlējiet ar kabatas naudas došanu.

VĒRSIS. Ticiet savām spējām un talantiem. Netrūks ideju, kā sevi nodarbināt, ar visu tiksit galā bez palīdzības no malas. Spēsit panākt vienošanos darbā, nedaudz gan var aizkavēties kāda atlīdzība vai maksājums. Gūsit uzvaru cīņā par savām tiesībām, tomēr cerētā gandarījuma nebūs. Sakārtojiet īpašuma dokumentus – var gadīties, ka drīz tie būs nepieciešami. Neuzmanības dēļ neizmetiet pastkastē nonākušu svarīgu paziņojumu. Esiet piesardzīgs uz slidenām ietvēm. Mājās būs nepieciešama emocionāla gudrība un intuīcija, lai samierinātu nesamierināmos. Atrodiet racionālu skaidrojumu.

DVĪŅI. Periodā var būt jaunas iespējas. Mīļotais cilvēks būs noguris, alks miera un atbalsta. Darbus var nākties veikt saspringtā noskaņojumā. Šķitīs, ka kāds sametis sprunguļus riteņos. Pieaugs emocionāla spriedze, būs grūti saglabāt pacietību. Kolēģi nevēlēsies uzņemties papildu pienākumus, jums būs jāglābj situācija. Apdomība nepieciešama naudas lietās, neuzmanība un vieglprātība var sagādāt neplānotus izdevumus. Gādājiet par mugurkaula atveseļošanu, neslinkojiet – izpildiet nepieciešamos vingrojumus. Paļaujoties uz mīlestību un sirsnību, varat kļūt par labu zibensnovedēju ģimenē. 

VĒZIS. Viss plūst, viss mainās. Iespējamas negaidītas reformas darbā. Panākumus ietekmēs prasme izmantot apstākļu sakritības savā labā. Jums var tikt uzticēti darbi, kas būs apgrūtinoši. Skarbs runas stils un galēja nepiekāpība var apdraudēt karjeras izaugsmi, taču neatkāpieties! Nodrošinieties ar uzticamiem atbalstītājiem, un uz priekšu – drīz viss vērsīsies jums par labu. Mājās uzturiet mieru un labestību. Šis nav viegls laiks atvasēm, pieņemiet skarbo realitāti un palīdziet, kur vien varat. Pasargājiet bērnus no nelabvēlīgiem ārējiem apstākļiem. Jūsu spēks ir ģimenē, uzticībā un biežākā kopā būšanā.

LAUVA. Izvairieties no apātijas un sevis žēlošanas. Nosakiet mērķus un rīkojieties, aplieciniet profesionālās spējas. Var traucēt nepacietība un steiga. Kāds mudinās domāt par darba maiņu – pat neapsveriet šo ideju, jo pašlaik nebūs viegli atrast labāku variantu. Ja naudas ziņā rīkosities ar prātu, varēsit padomāt par īpašuma iegādi. Ieteicamas sporta nodarbības ar atbilstošu fizisku slodzi. Vingrot varat arī dzīvoklī – jebkuras atrunas liecina tikai par jūsu slinkumu. Neuztveriet atvašu iespītēšanos kā nenovēršamu problēmu – tāpat kā mums, arī bērniem jāmācās no pašu izdarītām kļūdām.

JAUNAVA. Ticiet sev, uzslavējiet sevi par sasniegto. Periodā kāda iepazīšanās vai pārdomas par dzīvesvietas maiņu. Rūpējieties par savu labo vārdu profesionāļu vidū. Nevienu darbu neatstājiet uz pēdējo brīdi, steiga var visu sabojāt. Kļūdas labot nebūs laika. Var izskatīt un apsvērt izdevīgu darba piedāvājumu. Atturieties kļūt par galvotāju šaubīgā lietā. Vecāku iespītēšanās var sagādāt raizes, tomēr nekļūstiet skarbs pret viņiem. Uz atvašu jautājumiem atbildiet tieši, nelaipojiet – labāk skarba atklātība nekā saldi meli. Gaisotne ģimenē drīz uzlabosies, un tas atspoguļosies arī jūsu pašsajūtā.

SVARI. Optimistiska enerģija, lietas risināsies raiti. Radīsies nepieciešamība pieņemt nozīmīgu lēmumu. Lieciet lietā savas intelektuālās spējas. Sakārtojiet darbus svarīguma secībā. Nedaudz niķosies tehnika, un tas iekavēs solītā nodošanu termiņā. Nenonieciniet kolēģu mājsēdes laikā paveikto, aizrādījumus izsakiet uzmundrinoši. Palīdziet partnerim nokārtot būtiskas lietas, rast atbildi uz svarīgiem jautājumiem. Uzmanīgi sadarbojieties ar plašsaziņas līdzekļiem – jūsu teiktais nebūs atsaucams. Atvēliet naudu kvalitatīvu instrumentu iegādei. Negatīvās emocijas kliedējiet fiziskās aktivitātēs.

SKORPIONS. Daudz nemiera, spēcīgi pārdzīvojumi. Esiet urķīgs un neatlaidīgs. Konflikta situācijā rīkojieties, prāta vadīts, jo emocijas strīdu tikai padziļinās. Kāda draudzība var pāraugt mīlestībā. Labs laiks radošiem projektiem, var organizēt individuālu uzņēmumu. Naudu ieguldiet prātīgi, kaut arī pagaidām fonā nav saskatāmas zaudējuma iespējas. Nepametiet pusratā aizsāktus darbus. Vēlamas aktivitātes sportā, it īpaši peldēšanā. Skubiniet mājiniekus būt praktiskākiem. Vairāk laika atvēliet atvasēm. Organizējiet kopīgas vakariņas, atklātas sarunas. Pašlaik nav vēlams bērnus izlaist no redzesloka.

STRĒLNIEKS. Attiecībās svarīgas kopīgas intereses. Darbā turpiniet iesākto, slīpējiet paveikto, nežēlojiet pūles mērķa sasniegšanai. Neapskaudiet kolēģus, atturieties no intrigām. Saudzējiet veselību, atrodiet uzticamu ģimenes ārstu, kuram varat atklāt savas problēmas un rast risinājumu. Radiniet atvases pie kārtības, piemēram, vakarā neatstāt izlietnē netīrus traukus. Veltiet uzmanību savam ārējam izskatam, pārlūkojiet garderobi. Bez žēlošanas atsakieties no vairākus gadus nelietotām drēbēm. Jaunu apģērbu iegādājieties, rēķinoties ar savu vecumu.

MEŽĀZIS. Būs daudz ideju, bet apstākļu dēļ ne viss izdosies. Darbi labāk veiksies rīta agrumā. Periodā nav ieteicams sākt ne jaunas mācības, ne ilglaicīgus projektus. Iespējama kontrole no vadības puses. Labāk veiksies patstāvīgi veicami darbi. Neļaujiet uzvirmot negatīvām emocijām mīļo cilvēku lokā – skarbi, nogurumā izteikti vārdi ģimenē var radīt atsalumu. Atvases kļūs noslēgtākas, it kā ierausies sevī. Pašlaik vēlams ieklausīties, pieslīpēties, pielāgoties, nevis gudri pamācīt tuviniekus. Lasiet grāmatas, klausieties mūziku, radiet kaut ko garšīgu virtuvē. Pelēkā josla drīz beigsies, būs labi! 

ŪDENSVĪRS. Dzīvosiet uz cerību viļņa. Attiecībās tuvā cilvēka izzināšanas fāze. Rūpīgi apdomājiet savu rīcību un izteiksmes veidu. Dodot vaļu emocijām, kritiskās situācijās nezaudējiet paškontroli, citādi kāds to izdevīgā momentā centīsies izmantot savā labā. Nebūvējiet gaisa pilis, esiet pragmatiskāks. Objektīvi novērtējiet savu pieredzi un prasmes. Ja būsit atvērts sadarbībai, ja nebaidīs pārmaiņas un grūtības, radīsies iespējas uzlabot finansiālo stāvokli. Svarīgi personīgo rīcību vērtēt ar plašāku skatu. Priecājieties arī par mazām lietām. Ģimene un tuvāko draugu loks būs jūsu stiprais balsts.

ZIVIS. Harmonisks un mierīgs periods. Labs laiks karjeras stiprināšanai. Esiet uzmanīgs, veidojot jaunus kontaktus. Uzticieties intuīcijai, pielāgojieties jaunajam, tad pārmaiņām tiksiet cauri bez jūtamiem zaudējumiem. Investējiet naudu tad, ja jūtat drošu pamatu zem kājām. Jūsu radošums izpaudīsies praktiskajā dzīvē. Var turpināt izglītoties, plānot atvaļinājumā traukties pa pasauli vai vienkārši pārkārtot mājokli. Ilglaicīgas attiecības sniegs mieru un gandarījumu. Dariet dzīvi skaistāku, rūpējoties par savām atvasēm vai mazbērniem. Enerģiju un iedvesmu dos aktivitātes dabā, pastaigas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko