Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Nedēļas horoskops: 20. - 26. septembris

Nedēļas horoskopu 20. - 26. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Uzturiet sevī pozitīvu noskaņojumu. Pamazām dzīve ieies ierastā ritmā, lai gan no jauna sāktie darbi prasīs ilgāku ieskriešanos. Saglabājiet mieru attiecībās ar kolēģiem, kopā centieties sasniegt plānotos mērķus. Galvassāpes var sagādāt ieilgusi jauna darba vai dzīvesvietas meklēšana. Nesteidzieties, pieņemot lēmumu, apsveriet visus apstākļus, arī tos, kas viegli noslēpjami. No rītiem kaut vai nedaudz pavingrojiet. Ģimenē sarunājieties ar atvasēm, palīdziet skolas darbu sagatavošanā, bet mudiniet bērnus darboties patstāvīgi. Harmoniskas attiecības ar mīļoto izlīdzinās diskomfortu.

VĒRSIS. Ja neesat bijuši atvaļinājumā, garastāvokli var iespaidot ilgstoši krājies nogurums. Biežāk nonāksit strīdīgās situācijās, var rasties nesaskaņas ar kolēģiem, veidoties neatrisināmu emociju mezgli. Atļaujieties nelielu atslodzi, kaut ko personīgi baudāmu. Biznesā sadarbība atkarīga no pušu godprātības. Kontrolējiet ienākumus un izdevumus. Izvērtējiet, vai uzticētā atbildības nasta jums pa spēkam. Var rasties nopietns iemesls dzīvesvietas maiņai. Ģimenē ciemosies atvases draugs – atcerieties, ka pirmais iespaids var būt mānīgs. Sirsnīgi un atklāti izrunājieties.

DVĪŅI. Sabalansējiet savas dzīves aktuālākās jomas. Svarīgi uzturēt draudzīgu noskaņu kolektīvā. Panākumi un biznesa rezultāti balstīsies uz spējām plānot, piekāpties, saskaņot un vienoties. Godprātīgi uzņemsities strīdīga jautājuma risināšanu, un, pateicoties spējai prasmīgi komunicēt, situācija ātri uzlabosies. Noteikti novediet līdz galam iesākto. Domājiet ar savu galvu, neļaujiet nelabvēļiem iespaidot virzību uz priekšu. Jūsu patstāvība un neatkarība izraisīs cilvēku cieņu. Atvase var aizrauties ar ekstrēmu sporta veidu. Atrunāt no tā nez vai izdosies, tāpēc gādājiet par bērna apmācību.

VĒZIS. Darbā var tikt samazināti štati vai piedāvāti papildu pienākumi. Svarīgi uzreiz rakstveidā vienoties par atalgojumu. Neizrādiet aizvainojumu par esošo situāciju. Jo vienkāršāki un sirsnīgāki būsit, jo labāk. Nebūs par ļaunu interesēties par jaunu, jūsu interesēm atbilstošāku darbu. Pievērsiet uzmanību negatīviem pašsajūtas signāliem. Ilgstoši nemierīgs prāts un miega trūkums var kaitēt imūnsistēmai. Respektējiet atvašu plānus. Ļaujiet katram pašam nonākt pie lēmuma. Brīvdienās nogurumu kompensējiet ar atpūtu svaigā gaisā. Lauku mājās gatavojiet izaudzētās ražas saglabāšanu ziemai.

LAUVA. Dinamisks dienu ritējums, tērējiet enerģiju mērķtiecīgi. Pārāk daudz dārgā laika paņems maznozīmīgi darbi. Plānus kaliet ar apdomu. Necentieties sasniegt to, kas pagaidām jums nav pa spēkam. Vērtējiet un pārdomāti sadaliet atbildību. Sāpīgi, bet iespējams, ka darbā pieņemtais draugs vai radinieks netiks galā ar pienākumiem. Pieņemiet pareizu lēmumu. Dalot mantojumu, varat iegūt ienaidnieku uz mūžu. Negodīgi piesavinātais izbirs caur pirkstiem kā smiltis. Izmantojiet notāra pakalpojumus. Attiecībās daudz panāksit ar mīļumu un iecietību. Uzturiet ciešu saikni ar atvasēm.

JAUNAVA. Kārtojiet lietas pēc prioritātēm. Nāksies atdot goda parādu. Atradīsit reālas iespējas uzlabot savu finansiālo stāvokli, lai gan tas prasīs pacietību un laiku. Iesaistieties sabiedriskajās norisēs, atrodiet sev saistošu laika pavadīšanas veidu. Pārceļoties no vasaras mājām uz pilsētu, nevediet līdzi lietas, kas dzīvoklī lieki aizņems vietu. Ar atvasēm vienojieties par bez ierunām paveicamajiem pienākumiem. Mīļajās attiecībās lolojiet viens otru. Atbrīvojieties no bažām, šaubām un nemiera. Atturieties no izsekošanas, no aizdomu un greizsirdības uzplūdiem, jo šāda rīcība var būt beigu sākums.

SVARI. Pārāk emocionāli uztversit gan labas ziņas, gan kļūdīšanos. Tas var kavēt iecerēto darbu gaitu un noskaņojumu. Nelāgais garastāvoklis veicinās strīdus. Būs grūti ievērot precizitāti. Nepieļaujiet savos darbos paviršību un vienaldzību. Atvēliet pietiekami daudz laika jaunu ideju apdomāšanai. Saņemieties un ejiet uz mērķi. Esiet iecietīgi pret jauno kolēģu kļūdām, palīdziet. Perioda otrajā pusē atgriezīsies aizrautība un iedvesma. Atrisināsies praktiska sadzīves dilemma, kas nomāca jūsu prātu. Uzlabosies pašsajūta. Biežāk esiet kopā ar ģimeni, uzturiet kopības sajūtu – tas būs ļoti svarīgi.

SKORPIONS. Straujas garastāvokļa maiņas un spilgtas emocijas. Nenokavējiet svarīga dokumenta kārtošanu. Mācieties no kļūdām. Pabeidziet ieilgušus darbus, pirms jums pārmet neizdarību. Neklausieties skeptiķos un iznīcinošās kritiķu piezīmēs. Bez vilcināšanās risiniet problēmas. Emociju iespaidoti, nesaraujiet attiecības ar senu draugu. Esiet gatavi piekāpties un aizmirst nelāgo. Ievērojiet ēdienreizes, vakarā laikus dodieties pie miera un no rītiem ilgi negulšņājiet. Celieties un rosieties! Īslaicīga nesaprašanās dzīvesbiedru starpā. Gādājiet par dzimtas ligzdu, rūpējieties par tās uzturēšanu.

STRĒLNIEKS. Daudz personīgo vajadzību, uzdevumu un pārbaudes testu. Jauni pienākumi darbā. Tas satrauks. Būs grūti savaldīt iekšēju spriedzi. Mīļotais cilvēks atbalstīs šaubu brīdī. Gudri pārdomājiet naudas lietas. Centieties noturēties nepieciešamo izdevumu rāmjos. Esiet atklāti pret cilvēku, kurš jūs atbalsta. Neļaujiet izprovocēt uz rīcību, kas vēlāk būs jānožēlo. Kāda loma, runa vai rīcība var padarīt jūs populāru. Izvairieties no konfliktiem gan mājās, gan kolēģu lokā, esiet atvērti dažādiem viedokļiem. Palīdziet atvasēm mierīgi sākt mācību gaitas. Jaunās attiecības nebūs saistošas.

MEŽĀZIS. Doto varu izmantojiet cilvēku interesēs. Emociju izpausmēs esiet sirsnīgi un klusināti. Publiskās runās izsakieties skaidri, visiem saprotami. Uzmanīgi rīkojieties izveidotajā biznesa lauciņā. Uzmanības lokā turiet kredītsaistības un personīgos parādus. Precizējiet veicamā darba termiņus. Izvērsieties tikai savu iespēju robežās. Kāds jūs turēs savā redzeslaukā. Veiksies godprātīgajiem. Varat būt atklāti ar uzticamiem cilvēkiem, domubiedriem. Ilgstošās attiecībās atraisīsies savstarpēja sapratne. Kā dāvanu atvasēm rodiet iespēju apmeklēt interesantu kultūras pasākumu.

ŪDENSVĪRS. Nebūs ne cerētās vienatnes, ne klusuma. Jūtīgi uztversit biežās laikapstākļu un garastāvokļa maiņas. Varat sapiņķerēties gluži ikdienišķās lietās. Nāksies piemēroties šķietami bezjēdzīgām reformām darbā. Rosieties cilvēkos, ar kuriem jums kopīgas intereses. Esiet uzmanīgi, nepalaidiet garām ko nozīmīgu. Neļaujiet gadījuma paziņām jaukties jūsu personīgajā dzīvē. Kopumā radīsies bezmiegs vai nelāgi sapņi. Labi mainīt dzīvokļa iekārtojumu, iegādāties jaunas mēbeles. Rūpējieties, lai jūsu mājā ikviens justos gaidīts. Varat doties ekskursijā vai talkā izpalīdzēt draugu kuplajai ģimenei.

ZIVIS. Bieži nāksies ierobežot lielo aktivitāti. Emocijas var ņemt virsroku. Nepieļaujiet pārlieku steigu, izvairieties no strīdiem. Kārtīgi pildiet ikdienas pienākumus. Pretēji gaidītajam finansiālie projekti realizēsies lēnāk. Var būt nejauši ienākumi, taču izdodiet naudu iepriekš izkalkulētiem mērķiem. Iegūto īpašumu izjutīsit kā sapņa piepildījumu. Atpūtiniet acis, biežāk pavingrojiet. Stipriniet imunitāti. Ar maigumu un iejūtību gādājiet par tuviniekiem. Bez pārliekas lutināšanas palolojiet atvases. Ļaujiet pašām meklēt risinājumus dzīvē. Atturieties no iesaistīšanās nevajadzīgos ķīviņos ar mīļoto. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 20.09.2024.

Paēdis cilvēks ir labsirdīgāks. Tātad pārtika ir labais, nevis ļaunais, lai ko arī teiktu dietologi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko