Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 20.-26. maijam

Nedēļas horoskopu 20.-26. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Uzkrāto enerģiju izmantojiet kā stimulu savai attīstībai. Pasaulē notiekošais lielā mērā ietekmēs garastāvokli, tāpēc gādājiet par pozitīvu gaisotni apkārtnē. Lieciet lietā savas spējas. Pārliecināsities, ka šajā dzīvē par visu jāmaksā. Bizness pelnīti ies no rokas, bet nerealizēts plāns varbūt jums nemaz nebija vajadzīgs. Kāds darba piedāvājums izklausīsies pieņemams, domājiet. Pievērsiet uzmanību nelielam savārgumam, ļaujiet organismam nedaudz atpūsties no steigas. Ieplānojiet vairāk laika nodarbībām svaigā gaisā. Gādājiet, lai domstarpības ar tuviniekiem neizvērstos nopietnā konfliktā.

VĒRSIS. Spilgtas dzīves krāsas, nozīmīgi notikumi, vērtīgas tikšanās. Esiet elastīgs. Tieksieties pēc maiguma; piemērots laiks, lai pieņemtu izšķirošu lēmumu ilgāku attiecību jomā. Iesaistiet mīļoto cilvēku savos darbos un plānos. Jaunā aizraušanās nebūs noturīga. Labprāt iekļausities jaunā biedru kopā. Ja neliksiet uzsvaru uz personīgo pārākumu, iegūsiet cilvēku atbalstu. Darījumus slēgsiet emociju iespaidā, tomēr tie būs sekmīgi. Neprovocējiet ķildas. Steigā izdarītie aprēķini var būt neprecīzi vai pat kļūdaini. Saule, svaigs gaiss un jaunatklātas takas aizdzīs drūmās domas.

DVĪŅI. Neradiet spriedzi attiecībās. Ja būs tīra mīlestība, veiksmes atslēga būs jūsu rokās. Beidzot tiksiet galā ar darbiem, kurus ilgāku laiku atlikāt. Iespējams pavērsiens karjerā, radīsies izdevība atklāt savas spējas un vairāk nopelnīt. Tomēr neuzņemieties darbus, kas jūs pārāk nogurdina. Izmantojiet jebkuru iespēju, lai gūtu zināšanas – tās būs nepieciešamas jau tuvākajā laikā. Jutīsiet emocionālu piesaisti ģimenei, vēlēsities ieviest pārmaiņas dzīves apstākļos. Uzturiet kārtību mājās. Esiet iecietīgs pret pavecāka ģimenes locekļa kaprīzēm. Nenokļūstiet situācijās, kas provocē bailes.

VĒZIS. Enerģijas pieaugums, labs garastāvoklis, svaigas nianses attiecībās. Nepārsteidzieties. Ļaujiet nesen dzimušām jūtām izturēt laika pārbaudi. Neietekmējieties no baumām un nepatiesām ziņām. Diskusijās ar svešiem cilvēkiem saglabājiet mierīgu prātu. Neapstrīdiet pretēji domājošo izteikumus un pārliecību, labāk klusējot palieciet pie sava. Padomājiet, kā tikt vaļā no nejēdzīga ieraduma. Atbrīvojieties no mantām, kas ilgāku laiku nav izmantotas. Novērtējiet to, kas jums dots, vispirms jau savus tuvākos cilvēkus. Priecājieties par saskaņu ar atvasēm. Ceļojumā rūpējieties par dokumentu drošību.

LAUVA. Ja valdīsiet emocijas, būs veiksmīgs periods. Esiet pacietīgs, visas neveiksmes reiz beidzas. Neplātieties ar savām finanšu lietām. Neļaujieties pierunāties uz darbībām, no kurām intuīcija aicina atturēties. Nesteidzieties parakstīt jebkādus steigā sagatavotus dokumentus. Iespējams, piedāvātie priekšlikumi jums nemaz nav vēlami – tie nebūs tālredzīgi, darbība būs nepārdomāta. Atturieties dibināt biznesa attiecības ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Kāds tuvinieks var sniegt vērtīgu konsultāciju. Palīdziet atvasēm saprast, ka mājas un vecāki ir viņu sargs un balsts.

JAUNAVA. Labs, romantisku cerību spārnots laiks. Secinājumus biežāk izdarīsit uz emociju pamata, taču centieties saglabāt jums raksturīgo aso prātu un atvērtību visam jaunajam. Sekmīgi eksperimenti radošajā ceļā. Projektus realizējiet pacietīgi, apdomājiet katru darbību, katru soli. No gaisa nekas nekritīs, bet ieguvumi būs. Ieinteresēto personu klātbūtnē izsakieties īpaši uzmanīgi. Ārsts kliedēs šaubas par nelieliem veselības traucējumiem, tomēr saudzējiet sevi. Ilgāku laiku dzīvojot stresā, vienā mirklī spēku un nervus neatgūsit. Ieteicama vitamīnu kūre, vēlami vingrojumi un aktivitātes dabā.

SVARI. Tuvākajā laikā pavērsies iespējas aizraujošiem piedzīvojumiem. Varat sastapt radniecīgu dvēseli. Būs daudz veiksmīgu ideju. Mērķa sasniegšanai izstrādājiet pārdomātu stratēģiju. Neuzticiet savas ieceres partnerim, kurš reiz jūs pievīlis. Lielus vai mazus pirkumus veikalā veiciet bez steigas, ar apdomu. Nav vēlams iesaistīties darījumos, kas sola ātru peļņu. Labi sākt atlikt naudu skarbākiem laikiem, kas tiek solīti gada otrajā pusē. Nedēļas nogali labāk pavadīt saulītē pie ūdeņiem. Atpūtiniet nervus, nodarbojieties ar miesai un prātam tīkamām fiziskām aktivitātēm. Piemērota meditācija.

SKORPIONS. Neapspriediet ar draugiem savas tuvās attiecības. Nedodiet mīļotajam cilvēkam iemeslu greizsirdībai. Darbā visu dariet no sirds, esiet atsaucīgs pret cilvēkiem, kuri nāk lūgt padomu un palīdzību. Atbalstiet nelaimē nokļuvušos. Neiesaistieties apzināti organizētās dažādi domājošu cilvēku konfrontācijās. Atšķiriet patiesu sirsnību no liekulības un tukšiem sevis slavinājumiem. Neuzstādiet pārāk augstas prasības draugiem, uzticieties domubiedriem. Ja jūsu vēlēšanās būs samērīgas un godīgas, tās lielā mērā piepildīsies. Nesūdzieties par garlaicību – jums dotas izvēles un darbības iespējas.

STRĒLNIEKS. Nav vēlams kļūt par trešo lieko mīlošu cilvēku attiecībās. Darbā panākumi konkrētā jomā. Turpiniet darīt labi iesākto. Atturieties izrādīt pārākumu pret mazāk veiksmīgajiem. Pārpratuma dēļ var gadīties sarūgtināt savu darba devēju. Protiet atvainoties. Laba saprašanās ar biznesa partneriem. Vēlētiem amatvīriem ieteicams mazāk runāt un solīt – cilvēki ātri atšifrē tukšu vārdu gvelzējus. Zinātniskos pētījumos precīzi darbosies intuīcija. Tuvinieki var izdarīt nepareizus secinājumus par jūsu pēkšņo rīcību. Atzīstiet savu vainu. Sildiet sirdi, ar prieku dzīvojot katru jaunu dienu.

MEŽĀZIS. Periodā iespējama atelpa no nemitīgās steigas. Var būt personīgi nozīmīgi notikumi. Trauksmes sajūta nebūs pamatota. Ikdienā ievērojiet pašu iedibināto kārtību, bet, nokļūstot sabiedrības uzmanības centrā, neizvirziet savus noteikumus. Viegli atpazīsit labvēlīgi noskaņotus līdzcilvēkus. Būs iespēja dibināt derīgus kontaktus. Uzlabosies perspektīvas, darbojoties ierastajā jomā. Tālāka attīstība prasīs papildināt zināšanas. Ieplānotais ceļojums būs sekmīgs, bet ļoti nogurdinošs. Centieties precīzi ievērot norunātās lietas un laikus. Atvases var slēpt savas problēmas. Panāciet atklātu sarunu.

ŪDENSVĪRS. Pārvarēsiet nelielu enerģijas kritumu un drīz atkal droši virzīsieties uz mērķi. Liela nozīme tuvā cilvēka atbalstam. Priecēs algas pielikums, taču var mainīties darba devēju plāni un līgumu izpildes termiņi. Palieciet uzticīgs pārbaudītiem darbības principiem. Intuitīvi sajutīsit draudošas nepatikšanas, spēsit no tām izvairīties. Atturieties no iesaistīšanās tumšos naudas darījumos – tie var nest nopietnus zaudējumus, ko izjutīsit ilgākā laika posmā. Periodā nav vēlama alkohola lietošana un ekstrēmas darbības. Veicot pārkārtojumus mājās, ieviesiet praktiskus uzlabojumus.

ZIVIS. Nemierīgs un zīmīgs periods. Atbalstiet mīļoto cilvēku, mudiniet viņu nenokārt galvu. Būs daudz darba un diezgan liela jezga padoto vidū. Iespējama senākas problēmas atkārtošanās. Kāds var mēģināt jūs piekukuļot vai citiem sastāstīt nepatiesas lietas. Emocijas būs saasinātas, bet neiesaistieties negodīgā cīņā. Saglabājiet pašcieņu, apzinoties savus plusus un mīnusus. Dzīves pieredze ļaus palikt vienaldzīgam pret glaimiem un lišķību. Uzticieties pārbaudītiem draugiem, atpūtieties viņu pulkā. Varat plānot garāku ceļojumu. Nav īstais laiks dalīt mantu šķirto starpā – lai norimst vētras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko