Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 20. - 26. janvāris

Nedēļas horoskopu 20.-26. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Emocijām piepildīts periods. Būs maz iespēju atslābt, nāksies pieņemt svarīgu lēmumu. Rīkojiet prāta vētras, paļaujieties uz kolēģiem. Varat atrast veiksmīgu vidusceļu, un tas var izlemt komandas likteni. Pavirzīsities mazu solīti pa karjeras kāpnēm; iespējams, saņemsit atalgojumu par senāk padarīto un iegūtos līdzekļus izdosies izdevīgi investēt. Neiztiksiet bez jurista palīdzības. Mājas būs patiesā spēka un atbalsta vieta. Kāds sadzīvisks notikums var kļūt par labu mācību. Atvases vēlēsies piepelnīties mazos darbiņos – atļaujiet to, ja vien pusaudži nav pārslogoti mācībās.

VĒRSIS. Ierasti cīnīsities ar mūžam nepadarāmajiem darbiem, taču neaizraujieties ar pārliecību, ka esat atbildīgs par visu un visiem. Plānojot darbus, paļaujieties uz kolēģiem. Radoša darba darītājiem būs daudz neskaidrību un nezināmā. Vairāk veiksies attālināti strādājošajiem. Ilgosities pēc miera un saskaņas mājās. Domstarpības kausējiet ar sirsnību un mieru. Neslēpiet saviem tuviniekiem, cik viņi jums ir svarīgi. Reižu pa reizei patīkami pārsteidziet mīļotos ar īpašiem un jaukiem mirkļiem. Ģimenē var ieviest skaistu rituālu. Brīvdienās mazāk rosieties sabiedrībā, vairāk laika pavadiet tuvinieku lokā.

DVĪŅI. Mērķtiecīgi virzīsiet enerģiju un laiku atliktajiem darbiem. Pacentieties saņemt vairāk informācijas par iecerēto projektu. Svarīgi saglabāt labu noskaņojumu sarežģītā sarunā ar vadību. Izvirziet tikai pārdomātas tēzes. Nesteidzieties investēt līdzekļus nedrošā biznesā. Jo vairāk viedokļu uzklausīsit, jo labāk. Sirds alks pēc adrenalīna. Plānojiet aktīvas brīvdienas. Dodieties dabā, bet arī galda spēles būs labas garastāvokļa uzturēšanai. Veiksies viss, ko darīsiet no sirds, mīlestības vadīts. Neļaujieties infekcijai un gādājiet, lai mājās ir tautas līdzekļi pret saaukstēšanos.

VĒZIS. Pozitīvi tiks novērtēts jūsu paveiktais, un tas radīs emocionālu pacēlumu. Taču nepāršaujiet pār strīpu, domādams, ka kļūstat neaizstājams. Iespējams, būs jāatsakās no kādas daļas savu ambīciju. Uzmanīgi ieklausieties savās izjūtās, neuzņemieties fiziski grūtu darbu. Atturieties no asiem vārdiem un nemitīgas mīļotā cilvēka kritizēšanas. Svētki jau garām, un pārmērīga aizraušanās ar savām vājībām var kaitēt veselībai. Varat pievērsties vizuālā tēla krāšņošanai, iegādāties jaunu tērpu vai apavus. Atvases lūgs atļauju iegādāties solīto mājdzīvnieku. Tam nepieciešama visu ģimenes locekļu piekrišana.

LAUVA. Būs nepieciešams nopietns rīcības plāns. Ieklausieties savās izjūtās. Būs grūti izvētīt vēlmju sarakstu un atteikties no savām ambīcijām. Radīsies iespējas risināt samezglojušās problēmas, vairāk uzmanības veltiet sadarbības partneriem. Neko nedariet steigā – neapdomīgi pieņemti lēmumi vēlāk var kļūt par klupšanas akmeni darījumos. Neizdabājiet savām vājībām, tās kopā ar pārdzīvotajiem uztraukumiem var radīt veselības problēmas. Nomierinieties un dažas dienas ieturiet vieglu diētu. Pirms miega ieteicama vismaz neliela pastaiga. No mīļotā cilvēka saņemsiet uzmanību un rūpes.

JAUNAVA. Kaut arī būsit nedaudz noguris, piedalīsities darba sarunās, darījumu nostiprināšanā. Risināsiet neskaidrības finanšu lietās, jutīsiet pārmaiņu nepieciešamību, taču būs grūti līdz tām nonākt. Darbojieties pacietīgi un neatlaidīgi, veltiet enerģiju savai izaugsmei un attīstībai. Nevairieties ķerties pie kāda tehniska jauninājuma apgūšanas. Sirsnīgas tikšanās ar dvēseliski tuviem cilvēkiem vai labiem paziņām, ar kuriem ceļi aizveduši dažādos virzienos. Atskatīsities pagātnē, un atmiņas sildīs sirdi. Ģimenē un draugu lokā laba saprašanās, tomēr reizēm alksiet pēc atpūtas un vienatnes.

SVARI. Gandarīs jēgpilns, cilvēkiem noderīgs darbs. Nebaidieties no jauniem izaicinājumiem – gūtā pieredze un prasmes vienmēr būs jūsu nenodeldējamais kapitāls. Aktuālas problēmas risiniet pēc iespējas ātrāk. Materiālo līmeni var sākt stabilizēt ar pavisam nelielu summu, galvenais netērēties iegribu dēļ. Katru dienu svarīgi organismu iekustināt un izpurināt. Ja pietrūkst laika fiziskām aktivitātēm, atliciniet vingrošanai kaut vai desmit minūšu. Starp sastaptajiem cilvēkiem intuitīvi atšķirsiet savējos. Uzturiet kopības sajūtu ar draugiem un tuviniekiem. Jaunās attiecībās esiet piesardzīgs.

SKORPIONS. Vēlēsities kontrolēt procesus, būt informēts, pieskaņot visu savam prātam un patikai, taču tas neveicinās saskaņu darbā. Var rasties intrigas, nevēlams sacensību gars. Esiet gatavs pielāgoties procesa ritējumam. Vērojiet notikumu gaitu, turiet roku uz pulsa, bet nepārkāpiet pieļaujamo robežu. Rīkojieties tā, lai ik diena priecē, piepilda dzīvi un nes svētību pirmām kārtām jums pašam. Neskrieniet uz visām pusēm ambīciju un naudas pelnīšanas dēļ – izdegšanas sindroms nav joka lieta. Ieklausieties zemapziņas sūtītos signālos. Ar tuvās attiecībās esošajiem izvirziet kopīgus mērķus un realizējiet savus sapņus.

STRĒLNIEKS. Pozitīvs periods mērķtiecīgiem cilvēkiem, taču svarīgi nepārspīlēt savu varēšanu. Mūzas atbalstīs radošus cilvēkus. Atturieties kurināt naidu savējo starpā. Komandas gars veicinās sadarbību. Nav nopietni ņemami krāsaini solījumi un lišķu atbalsts. Filtrējiet fonus jebkurām jaunām ziņām medijos. Daudzi apkārtējie domās vienu, runās citu, tāpēc skatieties, lasiet, klausieties un vērtējiet ar savu prātu. Ģimenē bieži sīkas sadzīviskas ķildas. Uztveriet tās viegli, ar humoru un pacietību. Neļaujiet savu laiku aprīt tukšām telefona sarunām un televizoram.

MEŽĀZIS. Veiksme labestīgajiem. Atcerieties, ka meliem īsas kājas – nepatiesi stāstītais ātri tiks atklāts. Traucēs ikdienišķi sīkumi. Jutīsities galvas tiesu gudrāks par citiem, un tas kaitinās līdzcilvēkus. Jūsu priekšā uz ilgāku laiku var aizvērties kādas durvis, taču ieklausieties labu vēlošu draugu padomos – ja spēsit pieņemt pašreizējo situāciju, atklāsit sevī jaunus, spēcīgus resursus. Der uz laiku atteikties no smagu pienākumu važām, atbrīvot garu un atslābināties domubiedru saietā. Var paveikt nelielus praktiskus darbus mājās, atvēlēt laiku atvasēm, galda spēlēm, grāmatām.

ŪDENSVĪRS. Var būt gan izaicinājumi, gan pārbaudījumi. Iesaistīsities pasākumos, diskusijās. Galvenais – nerīkoties haotiski, emociju iespaidā. Neapgrūtiniet sevi, pārspriežot notikumus, kas uz jums neattiecas. Netērējiet enerģiju, ja jūtat, ka konkrētā gadījumā neko nevarat iespaidot vai uzlabot. Biznesā pārmaiņas var ieviest jauni likumi par nodokļiem. Būs jāmaina plāni. Atbalstiet savus draugus dzīves līkločos. Ievediet dzīvību un kārtību attiecībās. Ģimenē savu nogurumu nepārvērtiet strīdos un sadzīviskās ķildās, neiecietībā pret bērniem. Laba uzticības persona mājās būs četrkājainais draugs.

ZIVIS. Pelēkā laika realitātei atbilstoši sapņi, taču necentieties tos tulkot un negaidiet iedvesmu – rīkojieties! Darbā jums būs svarīgi pārzināt situāciju, tāpēc atbildīgi veiciet dokumentu kārtošanu. Darba devējam varat paust vēlēšanos apgūt jaunas zināšanas, papildināt pieredzi. Visdrīzāk saņemsiet piekrītošu atbildi. Izvairieties no pārslodzes, atļaujieties kādreiz pa ceļam uz mājām pasēdēt kafejnīcā ar senu darba biedru vai draugu. Izrunājieties no sirds! Mieru sirdī spēs iedvest mīļotais. Brīvajā laikā pacentieties apmeklēt vecākus un nepieciešamības gadījumā palīdziet viņiem finansiāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko