Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 17. - 23. marts

Nedēļas horoskopu 17. - 23. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Kontrolējiet savas domas, vārdus un darbus. Paturiet prātā, ka jūsu lēmumi var ietekmēt daudzus, vēliet labu citiem un to pašu saņemsit pretī. Koncentrējieties darbam, pats no sevis nekas nenokārtosies. Par paviršībām būs dārgi jāmaksā. Neplānojiet brīvo laiku – ejiet turp, kur sirds aicina. Labi būt ar ģimeni vai draugiem, ar kuriem kopā staigājot un domājot gūsit vērtīgas atziņas. Droši pieņemiet tuva cilvēka padomu. Brīvdienās apmeklējiet vecākus – tas uzlabos arī jūsu garastāvokli. Ja jūtat nogurumu, dažas dienas varat izlaist rīta vingrojumus, bet ieturiet ierasto dienas ritmu.

VĒRSIS. Lai izvairītos no problēmām, perioda sākumā un beigās būs stingrāk jākontrolē savas emocijas. Māks pavasara nogurums, nebūs vēlmes kārtot nepieciešamos darbus. Pieņemiet notiekošo bez nervozēšanas, nedariet riskantas lietas. Tagad labāk lieki nepļāpājiet, palieciet otrajā plānā un neleciet acīs vadībai – jau drīz pavasara saules stari sāks dāvāt D vitamīnu un viss atkal ieies ierastajās sliedēs. Tuvinieki rūpēsies par jums. Neesiet kaprīzs, ņemiet visu par labu. Uzdāviniet sev miera un prieka stundas, ejiet agrāk gulēt. Ja jūtaties noguris, samaziniet vingrojumu programmu, bet neatmetiet to.

DVĪŅI. Neizniekojiet laiku, dariet visu no sirds. Jaunas ziņas uzlabos garastāvokli. Var ķerties pie darbiem, kas uz laiku bija atlikti, – tagad tos darot, vairs nejutīsit iekšēju pretestību. Dibiniet jaunus kontaktus, gūsiet vērtīgu un nepieciešamu informāciju. Prātā būs dārza darbi. Laikus konsultējieties ar padomdevējiem dārza šā gada izkārtojumam, izlūkošanas nolūkos apmeklējiet zināmās dārzniecības – pērciet mazāk, bet labākas kvalitātes. Ja laiks labs, kopā ar ģimeni dodieties pavasarīgajā dabā.

VĒZIS. Vēlēsities riekšavām izjust sauli, siltumu un brīvību, atiet nostāk no nogurdinošiem pasākumiem. Tehnisku iemeslu dēļ var kavēties plānotas tikšanās, nobrukt kāda sapulce. Mieru nedos iekšējas pretrunas, taču saglabājiet savaldību. Izanalizējiet notiekošo, godīgi izvērtējiet savu lomu neveiksmēs, nebaidieties atzīt vainu un visu sākt no jauna. Izmetiet no galvas lieko bagāžu – un uz priekšu! Pazudīs šķēršļi darbā, brīvi uzelposit. Izzudīs saspringums arī personīgajās attiecībās, jutīsit stabilitāti un harmoniju, baudīsit pozitīvas emocijas. Esiet pateicīgs par to, kas jums dots.

LAUVA. Izdosies jūsu organizēts plašāka mēroga pasākums – daudzi to apspriedīs un ilgi atcerēsies. Izvērtējiet, cik lietderīgi ir jūsu pirkumi. Dažādu apstākļu dēļ maciņa saturs šoreiz atjaunosies lēnāk nekā citkārt. Tādā gadījumā galvenais apmaksāt komunālos rēķinus un kredītus. Atturieties no izklaidēm, kas saistītas ar alkohola lietošanu. Perioda vidū reibumā varat izdarīt ko ļoti nevēlamu. Nesteidzieties dibināt jaunas saites, ja nesen esat šķīries no dārga cilvēka – rūgtās atmiņas neļaus baudīt jauno laimi. Mieru radīsiet tuvu draugu kompānijā. Labi darbosies īsa brīvdienu ciemošanās pie draugiem.

JAUNAVA. Tiksit iepriekš brīdināts par lielu slodzi jaunajā darbā. Apmeklētāji būs prasīgi, steidzīgi un neiecietīgi, taču esiet mierīgs un elastīgs, pildot savus pienākumus un komunicējot ar klientiem. Svarīgi saglabāt cieņpilnu attieksmi pret cilvēkiem, un ir arī laba ziņa: ja tiksit galā ar uzticētajiem darbiem, visai drīz varat saņemt paaugstinājumu un attiecīgi arī lielāku algu. Vakaros būsit noguris. Meklējiet kompromisus, atbalstiet mīļoto. Centieties izvairīties no domstarpībām un nesaskaņām. Jūs spārnos tuvā cilvēka sapratne un praktiskā palīdzība.

SVARI. Būs grūti pieņemt radošus un stratēģiski svarīgus lēmumus, tādēļ gādājiet, lai impulsivitāte netraucē darbam un komunikācijai ar kolēģiem. Nav vēlama pārmērīga lepnība. Mājās notiekošās nesaskaņas kolektīvā nevienam neklāstiet – lieka pļāpāšana mazinās jūsu autoritāti. Arī nemitīga interese par kolēģu dzīves peripetijām un baumu izplatīšana nedarīs jūs tīkamu citiem cilvēkiem. Sabiedriskās vietās uzmaniet dokumentus, naudas maciņu, neaizmirstiet personiskās lietas. Izvairieties no ilgas nīkšanas garās rindās. Visu dariet bez steigas, bet arī velti netērējiet savu dārgo laiku.

SKORPIONS. Nepārvērtējiet savas spējas, bet arī nenonieciniet sevi. Labi apsveriet konkrēto situāciju. Intuitīvi jutīsit, vai piedāvātais darbs jums ir pa spēkam. Laikus noskaņojieties uz labvēlīgas nots. Kolēģi būs izpalīdzīgi un pretimnākoši. Perioda beigās atturieties no riskantām darbībām, vēlams pēc iespējas vairāk laika veltīt ģimenei un atvasēm. Dzīvesvietā uzturiet kārtībā dūmvadus un elektrības ietaises. Iespējams, praktiskam darbam būs jānoalgo speciālists. Uzmetiet acis savai apkārtnei – negaidot lielo talku, apdariet steidzamākos darbus, lai pavasara saule izgaismo kārtību un tīrību.

STRĒLNIEKS. Darbīgs noskaņojums. Ievērojiet notiekošos dzīves labos sīkumus un priecājieties par tiem! Ja pašsajūta ir teicama, varat pieņemt vispārdrošākos lēmumus. Vēlēsities, lai jums viss būtu ne tā kā citiem, darbosities ar entuziasmu un iedvesmu. Ja kas neizdodas, pieņemiet rezultātu bez pretestības un cīņas un sāciet visu no jauna. Taču nepārcentieties. Pārlieku uzmācīga enerģija apkārtējos nogurdinās, viņi sāks vairīties, un labās ieceres pajuks vēl neiesākušās. Atrodiet enerģijas izlādei citas izpausmes. Iesaistieties labdarībā, lejiet sveces, veidojiet aizsargtīklus cīnītājiem.

MEŽĀZIS. Kaut kas var noiet greizi. Ja tā, paejiet maliņā – cilvēki ātri visu aizmirst. Kādreiz der paturēt pie sevis prātā radušās idejas, jo pienāks brīdis, kad tās būs zelta vērtē un jūs atkal būsit zirgā. Atsvaidziniet vizuālo tēlu. Sievietēm šajā jomā daudz iespēju, vīriešiem ieteicams izvēlēties izteiksmīgākas kaklasaites vai svārku kabatlakatiņu. Jūsu biežā prombūtne ērcinās dzīvesbiedru, tādēļ atcerieties, ka greizsirdībai ir savas robežas, aiz kurām sākas nepārkāpjama plaisa, un arī piedošanā paliek nosēdumi.

ŪDENSVĪRS. Viss labs, kas labi sākas, vēl labāk, ja arī labi beidzas. Izmantojiet iespējas piedalīties plašāka mēroga pasākumos. Atturieties no bravūrīgas un izaicinošas uzvedības. Darbojieties bez vēlēšanās spēlēt pirmo vijoli. Iegūto naudu uzkrājiet un izmantojiet izglītības iegūšanai. Atšķiriet lišķi, kurš izmanto jūsu dienesta stāvokli, no uzticama drauga. Ar jauno paziņu var saistīt kaislīgas partnerattiecības, bet, ja nebūs kopīgu interešu, tālākās gaitas kopā neizdosies. Aizejošās ziemas pēdējos piegājienos uzlabojiet garastāvokli, iegādājoties interesantus aksesuārus. Ieprieciniet arī atvases.

ZIVIS. Gandrīz vienlaikus var sarasties daudzi steidzami pildāmi darbi – svarīgi sākt ar galveno un to paveikt atzīstamā kvalitātē. Saņemsit uzslavu par profesionalitāti. Darbā izdosies izlīdzināt nenozīmīgas domstarpības. Var būt kāds papildu peļņas piedāvājums citā firmā. Rūpīgi apdomājiet savu rīcību. Ziemas nogurums var ņemt virsroku – arī jūsu spēki vairs nav pirmā svaiguma, tādēļ apsveriet savu izturības un enerģijas līmeni. Lēmumus pieņemiet pats, draugu ieteikumi šoreiz nederēs. Perioda beigās, apciemojot tuvus radus, radīsies neparedzēti tēriņi, taču visu atsvērs saņemtais mīļums un sirsnība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko