Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 13. - 19. janvāris

Nedēļas horoskopu 6.-12. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Jutīsities spārnots. Veiksit organizatoriskus pasākumus, cilvēki jums uzticēsies jūsu godprātības un atklātības dēļ. Darbā balstieties uz tiem, kuri nav pievīluši un vieš uzticību. Iepērkoties nepaļaujieties uz galvā sastādīto plānu, uzrakstiet vēlmes uz papīra. Steigā iespējams kāds materiāls zaudējums. Izvirziet izpildāmas prasības tuvajiem cilvēkiem. Var būt nepieciešamas atveseļojošas procedūras, ļoti labi derēs ar ūdeni saistītās. Var sākties romantiskas attiecības. Atvases ierosinājumam neizsakiet kategorisku noraidījumu, kopā to apdomājiet.

VĒRSIS. Pamazām pieaugs enerģija, bet netērējiet spēkus maznozīmīgos sīkumos. Gaisā virmos oriģinālas idejas, kuras vistuvākajā laikā varēsit arī realizēt. Viss izdosies, ja darbosities ar atvērtu sirdi. Nav pat svarīgi, cik liels rezultātā būs materiālais ieguvums – gandarījums par paveikto garantēts. Bez steigas izvērtējiet notiekošo, tas var ietekmēt turpmāko dzīvi. Iepērkoties varat iztērēt vairāk līdzekļu, nekā bijāt plānojis. Esiet vērīgs nenoteiktajos apstākļos uz ceļa – lēnāk brauksiet, tālāk tiksiet. Attiecības tuvo cilvēku starpā var saasināt vēlme, lai viss notiek pēc jūsu prāta.

DVĪŅI. Lēnīgs gada sākums, labs periods tiem, kuri nesteigsies un uzticēsies intuīcijai. Radīsies jaunas iespējas darba meklējumos. Varat saņemt netiešas norādes par to, kā jārīkojas, vērtīgus padomus gūsit no draugiem un bijušajiem kolēģiem. Atsakieties no vilinoša piedāvājuma, ja rodas kaut mazākās šaubas par darījuma likumīgo pusi. Esiet pacietīgs, valdiet emocijas svešu cilvēku kompānijās. Var ieviesties romantiskas vēsmas attiecībās. Ieprieciniet mīļoto ar uzmanību, izmantojiet izdevību būt kopā. Atturieties no gadījuma sakariem – svešinieku kvēlie solījumi izplēnēs, dienai austot.

VĒZIS. Nav vēlams dienas darbus pedantiski salikt pa plauktiņiem. Ikdienas darīšanas spēsit pieveikt bez lieliem pūliņiem, uzslavējiet sevi par apķērību, taču nepārvērtējiet savas spējas un varēšanu. Droši stāstiet kolēģiem un vadībai savas idejas. Padomājiet, vai vērts pagarināt līgumu ar cilvēku, kas vairākkārt nav turējis vārdu. Neiesaistieties tīši organizētā konflikta situācijā. Attaisnosies kāds tālāks ceļš. Saņemsiet daudz uzmanības un paveiksiet uzdoto. Var atrisināties problēma tuvo cilvēku starpā. Atvases mēģinās pārbaudīt jūsu pacietību, taču neuzvelcieties – gan viss nokārtosies.

LAUVA. Liela nozīme būs precizitātei, nepieciešama pārdomāta rīcība visās dzīves jomās. Satrauks notikumi pasaulē. Ja tas neietilpst tiešajos darba pienākumos, mazāk lasiet ziņas, it īpaši pirms miega. Var mākt īslaicīgas naudas grūtības. Jo ātrāk ķersities pie problēmas risināšanas, jo veiksmīgāk tā nokārtosies. Kāda sagadīšanās nāks jums par labu. Ejiet cilvēkos. Izmantojiet iespējas apmeklēt izklaides pasākumus. Bez sarežģījumiem risināsies sadzīviski jautājumi, taču nevajag paļauties tikai uz mājinieku spēkiem vien. Kāds notikums var būtiski ietekmēt tuvo cilvēku attiecības. 

JAUNAVA. Labvēlīgs laiks, izdosies viss, kam pieķersities. Vadiet dienas bez īgnuma, noguruma, bez nepadarītu darbu nastas plecos. Esiet labestīgs, priecīgs un atbildīgs par visu, kas notiek ap jums. Turiet acis vaļā, lai nepalaistu garām jaunas iespējas. Atsaucieties uzaicinājumiem piedalīties konferencēs, izglītojošos pasākumos, apmeklējiet ar psiholoģiju saistītas nodarbības. Dienas paies darīšanu skrējienā, taču būs lieliska paveiktā darba sajūta. Uzturiet tonusu kaut vai ar īsām sportiskām aktivitātēm. Sen gaidīts satikšanās prieks, var iekvēloties abpusējas siltas attiecības. 

SVARI. Nervozs noskaņojums. Darbā varat tikt nolikts izvēles priekšā, tādā gadījumā izvērtējiet iespējamos personīgos guvumus un mēģiniet saprast, kas būs izdevīgāk: lielāka alga vai vairāk brīva laika. Esiet pacietīgs. Ja nav citu plānu, brīvo laiku veltiet zināšanu pilnveidošanai vai praktiskām nodarbībām. Svešu cilvēku vidē var rasties neveiklas situācijas. Atturieties no nepamatotas attiecību skaidrošanas un neklausieties paziņu mēļošanā par mīļoto. Par notiekošo varat spriest tikai jūs paši. Noteikti nepieciešama skaidra un abpusēji atklāta valoda. Spēku dos iekšējs miers, tas stabilizēs attiecības. 

SKORPIONS. Perioda pirmā puse nemiera pilna. Māks neapmierinātība ar radošā darba gauso gaitu, jutīsit spēku izsīkumu. Vēlēsities visam atmest ar roku, sākt darboties citā jomā. Nepakļaujieties mazvērtības sajūtai. Uz pāris dienām tiešām varat atrauties no darāmā – īss atpūtas mirklis ļaus uz visu paskatīties no cita skatpunkta. Darbs atkal virzīsies uz priekšu. Strādājiet, netērējiet enerģiju sadzīves sīkumos. Emociju negatīvais virmojums un svārstīgais garastāvoklis iespaidos tuvās attiecības, pietrūks pārliecības par savām jūtām. Varat izlemt padzīvot atsevišķi – tad sapratīsit, ka kopā būt ir labāk.

STRĒLNIEKS. Neļaujieties pesimismam, dzīvojiet ar aizrautību un prieku. Priecājieties par labo notikumu mazajām niansēm. Viss notiks, kā tam jānotiek. Publiskajās norisēs pašlaik labāk palikt otrajā plānā, izvairieties no apkārtējo uzmanības. Uz dažām dienām atbrīvojieties no darba pienākumu nastas, neapgrūtiniet sevi ar saistībām, atrodiet klusu vietu atpūtai. Dariet to, pēc kā alkst sirds. Kāda senāka iecere iezīmēsies jaunās krāsās, atradīsit izdevīgu risinājumu. Pievērsiet uzmanību mājām, tuvinieki alks pēc sirsnīgām emocijām un sapratnes. Iespējams izlīdzināt radušās domstarpības ar atvasēm.

MEŽĀZIS. Diezgan saspringts periods. Mulsinās nestabilās attiecības ar darba komandu. Lieciet akcentu uz mierīgu līdzāspastāvēšanu, jo lielākais ļaunums būs destruktīvisms un neiecietība. Atturieties no skaļas savu uzskatu paušanas kuluāros. Vēlēsities apmierināt godkāri, bet jūs var nesaprast. Vērojiet, kā kolēģu darbi saskan ar vārdiem. Vairāk paļaujieties uz sevi. Lēmumus pieņemot, ieklausieties intuīcijā. Mierīgi uztveriet kritiku. Stresa dēļ var rasties nelielas veselības problēmas. Mājās būs grūti valdīt emocijas un ierobežot sevi. Kontrolējiet domas, pārvariet apātiju un nomāktību.

ŪDENSVĪRS. Trūks stabilitātes sajūtas, būs vēlēšanās ieviest pārmaiņas ikdienā. Vērtīgas idejas atradīsit ārpus ierastajiem ceļiem. Atturieties no komunikācijas ar pesimistiem, arī pats atmetiet čīkstēšanu un uzturiet pozitīvu noskaņojumu. Esiet iecietīgs pret cilvēkiem, nesamežģījiet iesprūdušas attiecības, mēģinot lāpīt trauslās saites, kas būtībā jau pajukušas. Saprotiet un attaisnojiet tuvā cilvēku rīcību, dariet to bez ļaunuma un naida. Gūsiet vērtīgu mācību. Nedēļas notikumi iztukšos un nogurdinās, taču, ejot mājās, atstājiet nogurumu un dusmas aiz durvīm – tas ļaus atgūties un izbaudīt mieru.

ZIVIS. Notikumiem piesātināts periods. Vēlams koncentrēties uz svarīgākajiem pienākumiem. Sīki un konkrēti saplānojiet darbus, tad pratīsit panākt vēlamo rezultātu. Neordinārs lēmums var būtiski ietekmēt notikumu līdzšinējo gaitu. Pabeigsit lielāka apjoma darbu. Nav piemērots laiks līgumu slēgšanai un plānu apstiprināšanai. Viedokļu krustojumā līdzsvarojiet došanu un ņemšanu. Naudas lietās rīkojieties atbilstoši savām iespējām. Esiet īpaši uzmanīgs, ja jūsu rīcībā ir svešas materiālās vērtības. Daudz laika pavadīsit kopā ar draugiem, taču tas var radīt sarežģījumus attiecībās ar cilvēku, kurš jums svarīgs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko