Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Nedēļas horoskops 10.-16. septembrim

Nedēļas horoskopu 10.-16. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Lielas rosības periods. Arī sīki kreņķi. Gādājiet, lai nepietrūkst pārliecības par saviem spēkiem un varēšanu. Būs labi, ja uzturēsit lietišķas un sirsnīgas attiecības ar draugiem un kolēģiem. Tiks novērtēta labsirdība un izpalīdzība. Atvasarā var sarīkot izbraucienu, dārza ballīti, apmeklēt brīvdabas pasākumu. Necentieties izrādīties turīgāks, nekā esat patiesībā. Cieņā būs garšīgas aktivitātes. Ikdienā izmantojiet un lieciet galdā visu mūsu zemītē izaugušo. Bez strīdiem draudzīgi risiniet saimnieciskus jautājumus ģimenē, palīdziet kaimiņiem. Gādājiet par mājās gatavotiem krājumiem ziemai.

VĒRSIS. Laba pašsajūta. Perioda pirmajā pusē veiksies darāmie darbi. Mierīgi novērtējiet visu, kas noticis pēdējā laikā. Labs laiks jau ieplānotam nozīmīgam pasākumam. Nokārtojiet lietas, kuru atlikšana radītu nevajadzīgus sarežģījumus. Veiksmīgs naudas ieguldījums pārdomātā projektā. Izklaidējieties, sportojiet, pievērsieties radošām nodarbībām! Var šķirot mājas bibliotēku, lieko atdodot vai mainoties ar draugiem un paziņām. Atbrīvojieties no nokalpojušām sadzīves lietām. Paskatieties uz sevi no malas. Saņemieties! Darba problēmas atstājiet darbā. Iesaistieties dzīvesbiedra un atvašu ikdienā.

DVĪŅI. Jutīsit, ka dzīvei veidojas stabili pamati. Attiecībās iespējami romantiski brīži. Neko nedariet steigā, nestrebiet karstu. Vienmēr apdomājiet katru savu soli. Var būt jāmaina viedoklis un plāni. Noteikti atradīsit nepieciešamos alternatīvos risinājumus. Daudzas problēmas atrisinās draudzīgs rokasspiediens un atvērtība sarunām. Ne ar vienu nekarojiet, lai jūs neskar baumas un intrigas! Palīdziet darba lietās tuviem cilvēkiem – būs grūti viņus disciplinēt, bet papūlieties! Mājās savējo sapratne un atbalsts. Nešķiedieties ar ģimenes budžetu. Nepieciešamos pirkumus apspriediet kopā.

VĒZIS. Rudenīgu emociju periods. Jūsu principialitātes dēļ kolēģiem nebūs vienkārši risināt problēmas. Novērtējiet iegūto informāciju, sarunājieties, debatējiet. Neturieties tikai pie sava viedokļa. Tiksiet uzklausīts, ja meklēsiet saprašanos un izrādīsiet pretimnākšanu. Nekavējieties pieņemt nepieciešamo lēmumu. Ievērojot mērenību, tiks novērstas veselības problēmas. Izvairieties no infekcijas. Var izcelties kādu laiku briedušas nesaskaņas atvašu starpā. Ļaujiet bērniem atrisināt problēmas pašiem – pamācības tikai saasinās situāciju. Brīvo laiku veltiet darbiem dārzā, rūpējoties par apkārtnes sakoptību.

LAUVA. Šajā periodā bieži spēsit iekulties skaļās vārdu pārmaiņās. Gaismā var tikt celtas agrāko attiecību nianses. Būs daudz darba profesionālajā jomā. Pārbaudiet, vai idejām ir droši pamati un uzticami sponsori. Neļaujieties emocionāliem paklupieniem nopietnu lēmumu pieņemšanā. Kādā brīdī var rasties nestabilitātes sajūta. Saglabājiet paļāvību uz dzīvesbiedru. Lai kā ritētu lietas, parūpējieties arī pats par sevi. Nogurums un stress var atņemt naktsmiegu. Skolasbērnu gaitu sākums var radīt spriedzi ģimenē. Sakiet atvasēm iedrošinošus vārdus. Ļaujiet mājās ienākt mieram un siltumam.

JAUNAVA. Sirdī alksiet pēc miera un dabas klātbūtnes. Rīkojieties apdomāti un mērķtiecīgi. Darbā plānosiet jaunus attīstības virzienus. Savlaicīgi iesaistoties pārdomātā darījumā, spēsit apsteigt konkurentus. Gūtā pieredze ļaus izvairīties no atkārtotām kļūdām. Uzņemtais risks attaisnosies visdrīzākajā laikā. Neveiciniet privātās dzīves iztirzāšanu kaimiņu valodās, neplātieties ar savu kluso laimi. Neliedziet sev iespēju atpūsties tuvu draugu lokā. Izklaidēs iedvesmojoši pirkumi. Vienlaikus atbrīvojieties no vecām lietām. Mājā valdīs miers, saticība. Tuviniekus priecēs jūsu labvēlība un dāsnums.

SVARI. Rosīgs periods. Aktīvi komunicēsit ar līdzcilvēkiem, bieži dosities uz dažādiem darba pasākumiem. Iespējams, būs jārīkojas ātri un izlēmīgi. Komunikācija palīdzēs samierināt strīdniekus, taču atturieties no sava viedokļa uzspiešanas. Saglabājiet mēra sajūtu – uzņemieties tikai to, kas jums pa spēkam. Atvases lūgs palīdzību mājas darbu risināšanā. Neatsakiet, tomēr neko nedariet viņu vietā. Kopīgi izrunājiet nepieciešamos pasākumus, lai izvairītos no Covid-19 apdraudējuma. Perioda nogale mierīgāka, būs iespēja vairāk laika pavadīt ar tuvajiem cilvēkiem. Zelta rudenī dodieties dabas ceļos.

SKORPIONS. Būsit jūtīgs un impulsīvs. Iespējams neliels enerģijas apsīkums, māks nogurums un iekšējs nemiers. Jūsu plāni būs piezemēti, bet izpildāmi. Esiet precīzs sīkumos, sevišķi, ja darīšana ar naudu. Finanšu lietas var būt saistītas ar likumdošanu. Steigas dēļ darbā var rasties kāds pārpratums. Nāksies pamatot savu rīcību, sniegt atbildes. Var veikt dažādus neliela apjoma darbus, kuri tika atlikti laika trūkuma dēļ. Nomāks sadzīves ķibeles, tās noteikti būs jārisina. Pacentieties paveikt galvenos uzdevumus, lai nākamajā periodā varat atļauties brīvāku laiku. Labprāt praktiski darbosities mājās.

STRĒLNIEKS. Pašlaik viss notiek jums par labu. Kādā brīdī būs nepieciešama tūlītēja rīcība – turpiniet īstenot pārmaiņas, ko iesākāt pirms laika. Noderēs pacietība un prasme, nevienu nepārtraucot, uzklausīt līdzcilvēku viedokli. Atteikumu vai lēmumu par sadarbības turpināšanu vajadzēs stingri pamatot. Ar apdomīgu rīcību stabilizējiet materiālo stāvokli. Gādājiet, lai bankas konts nekad nepaliek gluži tukšā. Vēlams apdrošināt jauniegādātu dzīvokli. Pavisam noteikti ieteicams vismaz uz pāris dienām aizbraukt no ierastās vides. Ģimenē neizvirziet sevi par noteicēju.

MEŽĀZIS. Viegla svārstīšanās attiecībās. Darbā svarīgi pasūtījumus nodot noteiktajā laikā un labā kvalitātē. Visu pagūsit, zinoši sadarbojoties ar kolēģiem un biznesa partneriem. Izmantojiet labvēlīgas situācijas. Pievērsiet uzmanību niansēm, nelaidiet garām radušās izdevības. Lai gan finansiāli viss ir labi, no investīcijām cerētie ieguvumi pagaidām nav gaidāmi. Atvases būs prasīgas. Pamatojiet bērniem atvēlētās kabatas naudas limitu. Ģimenes budžetam lieki izdevumi pašlaik nav vēlami. Baudiet dabu, sēņojiet, ogojiet. Palīdziet mājiniekiem gādāt par rudens velšu sagatavošanu ziemai.

ŪDENSVĪRS. Rudens ir jūsu laiks. Atgūsit dzīvesprieku, enerģiju un iedvesmu. Esiet pacietīgs, nesteidziniet notikumus – ļaujiet visam notikt savā laikā. Vērtīgas tikšanās. Būs iespēja pārsteigt draugus ar sirsnīgiem priekšlikumiem. Laika trūkuma dēļ nevarēsit piedalīties visos piedāvātajos pasākumos. Var gadīties kavēšanās. Strīdīgi jautājumi jāregulē taisnīgi, bez emocijām. Laidiet gar ausīm nedraugu mēļošanu. Dariet tā, kā uzskatāt par pareizu. Uzlabojies materiālais stāvoklis ļaus veikt neplānotu, bet jauku pirkumu. Ar atvasēm, draugiem vai ģimenes senioriem var doties ekskursijā pa Latviju.

ZIVIS. Šis būs darbīgs un visnotaļ veiksmīgs periods. Nepievils profesionālā intuīcija. Izdarīsit pareizo izvēli, taču no līdzsvara var izsist steigā pieņemts lēmums vai likumdošanas neievērošana. Koncentrējoties un rūpīgi analizējot situāciju, spēsiet izvairīties no nepatīkamām sekām. Var samazināties iztikas līdzekļi, jo izsīks kāds ienākumu avots. Rezultātā gan izrādīsies, ka notikušais bija uz labu. Jūsu nervozitāte var atsaukties uz noskaņojumu ģimenē, taču dzīvesdrauga atbalsts un sapratne visu vērsīs par labu. Saglabājiet neitralitāti atvašu strīdos. Negaidiet no tuvā cilvēka neiespējamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko