Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 10.-16. decembrim

Nedēļas horoskopu 10.-16. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pārdomu laiks. Vērojiet to, kas notiek ap jums. Svarīgos darbus veiciet perioda sākumā. Noguruma dēļ var pietrūkt laika tuvībai. Nepiekāpīga turēšanās vienīgi pie saviem noteikumiem var novest pie attiecību atsaluma. Izrunājieties, neklusējiet. Notikumu virpulī izvērtējiet to nozīmību, izceliet svarīgāko. Ja būs sagatavoti pamati, labprāt nodosities radošam darbam, taču nav vēlams sākt kaut ko jaunu un nozīmīgu. Laikus kārtojiet māju svētkiem, izrevidējiet lietas un izmetiet tās, kas savu laiku nokalpojušas vai sabojājušās. Neiespaidojieties no satraucošām ziņām medijos.

VĒRSIS. Saglabājiet sirdī jaunības dzirksti un pozitīvismu, ieklausieties intuīcijā un sirdsbalsī. Būs vēlēšanās un iespēja kaut ko mainīt savā dzīvē. Maziniet parādu slogu. Neuzķerieties uz glaimiem un saldiem solījumiem. Nestrādājiet līdz spēku izsīkumam. Pieskatiet savu veselību – nevienu citu tā īpaši neinteresēs. Kremtīs neizmantotais atvaļinājums. Ieprieciniet mīļos ar praktiskiem, nepieciešamiem pirkumiem. Dariet visu laikus – uz pēdējo brīdi atstāti darbi nomāks tuvo svētku gaišo noskaņu. Pusaudžu vecuma atvases uzklausīs, tomēr turēs prātā tikai savas vajadzības.

DVĪŅI. Būsit labā formā, var pātrūkt neveiksmu josla. Vairāk nekā jebkad noderēs miers un līdzcietība. Prieks attiecībās, atrisināsies nesaprašanās ar tuvu cilvēku, strīdnieki piekritīs mierizlīgumam. Darba netrūks, toties aprims konkurentu aktivitātes. Joprojām augstu uzturiet savas enerģijas latiņu. Neatsakieties no atbildības uzņemšanās, realizējiet ambīcijas un pildiet ieceres. Var kārtot juridiskus jautājumus. Pret vilinošiem piedāvājumiem gan izturieties piesardzīgi. Grūtību gadījumos ģimenē viegli atradīsit alternatīvus risinājumus. Atkal un atkal sakiet labus vārdus saviem vistuvākajiem.

VĒZIS. Šajā periodā galvenais ir ieturēt iekšēju mieru un līdzsvaru. Esiet apmierināts ar to, kas jums ir, – pašlaik tā būs labi. Nežēlojot ne laiku, ne pūles, daudz paveiksiet darbā. Viss nāks jums par labu, izdosies būt prasmīgam starpniekam un veiksmīgi sniegsit atbalstu pazīstamam cilvēkam. Esiet stingrs, tomēr laipns pret atvasēm. Uzmaniet bērnu veselību. Ģimene sapratīs jūsu rosīšanos un spēju robežās atbalstīs. Neatstājiet novārtā vaļasprieku, veltiet laiku savu iekšējo spēku atjaunošanai. Domājiet arī par ģimenes attiecību kopšanu – patīkamas pārsteiguma dāvaniņas mēdz darīt brīnumus. 

LAUVA. Jauni izaicinājumi un nemiers, jaudīga darbošanās. Var kaitināt mīļotā cilvēka neizlēmība. Neko nedariet ar aizvainojumu sirdī! Savediet kārtībā savu finansiālo bilanci, bet īpašuma lietu kārtošanu atlieciet uz jaunā gada sākumu. Laikus padomājiet par svētku dāvanām, izvēlieties vajadzīgas lietas. Atvases daudz laika pavadīs ar draugiem, tādēļ vajadzētu uzzināt viņu draugu un paziņu kontaktus. Kaitinās dzīvesdrauga dīvānfilozofija, taču nesatraucieties, ja šis process ir pārejošs. Savus lēmumus stipriniet ar maigu neatlaidību. Perioda vidū mājās var notikt kādas pārmaiņas. 

JAUNAVA. Dzīvojiet droši, sargeņģelis ir kopā ar jums! Esiet apmierināts ar to, kas jums ir, – lai mednis paliek kokā. Ja attiecībās radusies plaisa, neizliecieties to nemanām. Vieglāk uztveriet pārmaiņas, neļaujieties destruktīvām domām. Ar sapratni uzklausiet pamatotu kritiku. Nav ieteicams vienpusēji pieņemt nozīmīgu lēmumu, un visvairāk tas attiecas uz naudas lietām. Veiksmīgi dažādi rakstu darbi. Uzturiet saikni ar labiem, gaišiem cilvēkiem. Laimīga apstākļu sakritība nodrošinās jums nozīmīgu tikšanos. Nepaudiet ģimenes sarunas ārpusē. Gādājiet, lai atšķirtības laiks netraucē sazināties ar tuviniekiem.

SVARI. No jums staros enerģija. Par spīti apstākļiem saglabājiet pozitīvu virzību uz priekšu – tas piesaistīs cilvēkus. Mīlestības attiecībās klausiet sirdsbalsij. Uzmanieties – nesasteidziet veicamās lietas! Šis laiks liks trūkties maciņam, tāpēc uztaisiet savu resursu inventarizāciju un rūpīgi kalkulējiet pirkumus – tam nebūs nekāda sakara ar skopumu. Gādājiet par nelieliem pārtikas un sadzīves preču iekrājumiem mājās. Labdarības akcijās ziedojiet gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Laikus sāciet plānot gada nogales norises – labi var būt arī šaurā ģimenes lokā. Tuvie cilvēki būs jūsu vislabākie psihoterapeiti.

SKORPIONS. Harmonisks periods. Paveiksiet vairāk, nekā plānojāt, taču noteiktu laiku prasīs piņķerīgu lietu un dokumentu kārtošana. Neiesaistieties noguruma izraisītā konfliktā. Pat ja taisnība jūsu pusē, to pierādīt būs grūti. Pildiet gada laikā dotos solījumus – līdzcilvēki uz to paļausies. Saudzējiet veselību, izvairieties no infekcijas apaukstēšanās dēļ. Uzmanieties – darbu gūzmā var piezagties izdegšanas sindroms. Palīdzēs aktīvai atpūtai veltīts laiks. Esiet nepiekāpīgs, ja atvases kļūst pārāk prasīgas. Gādīgi parūpējieties par vecāku pašsajūtu – pat vienam telefona zvanam ir dziedējošs spēks.

STRĒLNIEKS. Apstākļu dēļ mīļotais cilvēks nedos ziņu par sevi, un tas satrauks. Sakopojiet domas, izvērtējiet izjūtas. Situācija mainīsies perioda beigās. Laiks nav piemērots spontānai attiecību dibināšanai. Darbā īslaicīgi var likt pildīt līgumā neparedzētus pienākumus. Lēmums būs jāpieņem steidzamības kārtā, taču nemetiet plinti krūmos. Var būt runa par atlīdzību – pakonsultējieties ar uzticamiem domubiedriem. Nav ieteicams saasināt attiecības ar vadību. Var rasties vēlēšanās aiziet no vecākiem un sākt patstāvīgu dzīvi, uz to var mudināt arī dzīvesbiedrs. Atlieciet lēmuma pieņemšanu.

MEŽĀZIS. Ap jums virmos patīkama, spēkpilna gaisotne. Darbā esiet gatavs uz saprātīgu kompromisu. Būs pat labāk, ja piekritīsit oponentiem. Galvenais ir spēcīgi argumenti. Lauku īpašumā iespējami neparedzēti notikumi, var izbeigties ilgstoša sadarbība ar netāliem kaimiņiem. Situāciju var mainīt abpusēja pretimnākšana. Dzīvesbiedrs samierināsies ar jūsu aktīvo rosību, taču visam ir savas robežas. Pievērsiet uzmanību neierastam, ilgstošam nogurumam. Iespējama emocionāla iztukšošanās. Veiciet profilaktiskus pasākumus – neslinkojiet, palīdzot pats sev. Mērķtiecīgi izmantojiet savu enerģiju.

ŪDENSVĪRS. Nešķērdējiet velti laiku, esiet radošs, izpletiet savu ideju spārnus. Izmantojiet iespējas strādāt attālināti. Paļaujieties uz sevi. Materiālas problēmas atrisināsies bez īpaša iespringuma, īstajā brīdī saņemsit aizstāvību un atbalstu. Ieprieciniet mīļos ar možu garastāvokli. Labas garākas pastaigas jebkuros laikapstākļos. Izmēģiniet kaut ko nebijušu – rakstiet skaistus Ziemassvētku apsveikumus draugiem un tuviniekiem, izmēģiniet neparastas ēdienu receptes. Nevienam nestāstiet par gada nogales plāniem un, gatavojot dāvanas, atcerieties, ka ne vienmēr dārgākais ir tas labākais

ZIVIS. Tuvo svētku gaidās neatlaidiet par vaļīgu darba zirga grožus. Izmantojiet laiku, lai līdz gada beigām pabeigtu jau pasen iesākto. Par paveikto būs gandarījums. Droši plānojiet turpmāko attīstību, var sākt realizēt izlolotas idejas. Sadarbība ar talantīgiem draugiem. Patīkamas izjūtas par atvašu uzmanību un gādību. Izplānojiet pietiekami daudz laika saimnieciskiem darbiem mājās. Ģimenē piesedziet to, kas svešām acīm nav jāredz un svešām ausīm nav jādzird. Par svarīgo un aktuālo runājiet tikai ar vistuvākajiem. Centieties atlicināt laiku sev, labs izskats nodrošinās priecīgu garastāvokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko