Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vila Smita sieva sniedz laulības padomus Sairusai

Vila Smita sieva Džada Pinketa-Smita nedēļas nogalē rīkotajā animācijas filmas _Madagaskara 3 _pirmizrādē Ņujorkā sniegusi jaunajai dziedātājai un aktrisei Mailijai Sairusai padomus par laulības dzīvi, ziņo izdevums People.

Kā zināms, Holivudas aktieru pāris gada nogalē svinēs savu 15.kāzu jubileju,savukārt M.Sairusa nupat saderinājusies ar aktieri Līamu Hemsvortu.

“Mācieties būt draugi, sevišķi savā jaunībā,” 40 gadus vecā Dž.Pinketa-Smita pavēstījusi 19 gadus vecajai dziedātājai. “Uz mūžiem nozīmē ilgu laiku,” sacījusi V.Smita sieva. “Kad jūs sakāt uz mūžiem 19 gadu vecumā, un tas nav nekas slikts, ir jāzina, ka tas, kas jums ir tagad un vēl būs, pārveidosies un mainīsies,” par laulāto attiecībām klāstījusi Dž.Pinketa-Smita.

Kā zināms, Vils Smits ar Džadu Pinketu apprecējies, kad abiem bija 23 gadi, un Dž.Pinketa-Smita ir pārliecināta, ka laulībā vienmēr jāspēj “saglabāt fleksibilitāte”. Veiksmīgas laulības dzīves noslēpums esot šāds: “Jābūt kopā ar cilvēku, kuru uzskatāt par savu draugu,” sacījusi V.Smita sieva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko