Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Seko Diena.lv, iesaki šo ziņu un laimē divus ielūgumus uz īru deju kolektīva Celtic Legends šovu!

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki Diena.lv ziņas arī draugiem un laimē vērtīgas balvas!

Šo piektdien, 27. martā, Rīgas Kongresu namā uzstāsies īru deju kolektīvs Celtic Legends, kas 2002. gadā Īrijā, neskartajos, skaistajos Konemaras pakalnos sāka savu ceļojumu apkārt pasaulei. Deju kolektīva šovu, kas sastāv no tradicionālajām īru dejām un mūzikas, var noskatīties daudzviet pasaulē. Tā laikā viss muzikālais pavadījums tiek izpildīts dzīvajā, bet dejas, kas aizved pie seno tradīciju pirmsākumiem, tā sakarsē gaisotni, ka skatītāji it kā nonāk pašā senajā Īrijā ar tās kultūru, krogiem, mūziku un saviem īpašajiem, ne ar ko nesalīdzināmiem sirdspukstiem.

Dejotāji iekaro skatuvi ar brīnišķīgām zibenīgām kustībām. Viņi visi dejo kopš bērnības, atkārtoti guvuši balvas dažādos čempionātos, kā arī piedalījušies dažādās turnejās ar tādiem izpildītājiem kā Riverdance vai Lord of the Dance.

Muzikālā vadītāja Liz Knowles-O’Hare oficiāli tiek atzīta kā pasaules labākā vijolniece. Viņa ir izpildījusi galvenās partijas Riverdance un Brodvejas mūziklā Pirātu karaliene, kā arī tradicionālās mūzikas grupā Cherish the Ladies, tāpat pastāvīgi spēlē orķestrī Cincinnati Pops, ir piedalījusies kopīgajos ierakstos ar izpildītājiem Don Henley, Paula Cole un Ensemble Gallelei.

Pieci laimīgie šīs ziņas ieteicēji, kurus izlozēsim trešdien, 25.martā, saņems ielūgumu divām personām uz Celtic Legends šovu Rīgā piektdien, 27. martā!

Vairāk informācijas par šovu – šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko