Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Riga Fashion Week: Natālijas Jansones un Narciss skates apskats

Kopā ar Creativelatvia piedāvājam arī jums ielūkoties Riga Fashion Week modes skatēs. Abu kolekciju fotoreportāža aplūkojama šeit.  

Natālijas Jansones kolekcija


Natālijas Jansones kolekcija Safran iepriecināja diskrētas sievišķības cienītājus. Nekādu lielu dekoltē un pārspīlētu siluetu- pašpārliecinātai dāmai tas nav vajadzīgs. Šī dāma izvēlas svārkus- gan mini, gan mazliet zem ceļa. Visi tērpi ir augstas kvalitātes, tie ir ideāls fons sievietes personībai. Lai izceltu seju, dizainere piedāvā tumšas galvassegas, kas seju ierāmē, izceļot vaigu kaulus.

Kolekcija ieturēta neitrālos toņos- dažādu toņu pelēkie tērpi papildināti ar cappucino nokrāsu un dažādiem, viegli saskaņojamiem rakstiem. Visiem tērpiem ir piegulošs siluets, visas ieloces un krokojumi izskatās ļoti dabīgi- it kā tērps būtu mazliet apņemts ar jostu. Dažiem svārkiem ir neuzkrītoši volāni, kas nenomac valkātājas šarmu.

Vienkāršība un elegance- tāda ir kolekcijas atslēga. Visi apģērbi ir viegli kombinējami gan savā starpā, gan ar izteiksmīgiem krāsu toņiem. Arī Natālija Jansone nav aizmirsusi par kārtainību apģērbā- labāko veidu, kā sasildīties aukstā laikā, nezaudējot stilu un sievišķību.

Narciss skate

Pirmās Riga Fashion Week dienas gaidītākā skate noteikti nevienu neatstāja vienaldzīgu. Zīmola Narciss spēja apvienot dažādu laikmetu siluetus modernos tērpos ir apbrīnojama. Kolekcijā, ko iedvesmojusi šaha spēle, varēja nojaust gan 60.to gadu ietekmi virsdrēbju siluetā, gan atmiņas par 80.to gadu baikeru jakām.

Protams, kolekcijas pamatkrāsas ir melns un balts. pievieno enerģiskumu ar koši oranžo toni. Kolekcijas kopīgā iezīme ir izcelts viduklis- tas piestāv ikvienai sievietei. Volāni un krokojumi, kā arī brīvs siluets atdzīvina tādu klasisku komplektu kā melni svārki un balta blūze. Krāsu kontrasts izceļ valkātāju arī rūtaina auduma
kleitās un topos.

Acīs krītošākās detaļas noteikti ir grafiski stingrie raksti, puscaurspīdīgie piedurkņu elementi, kā arī neuzbāzīgās, bet pamanāmās metāla detaļas. Lielas rotaslietas un rāvējslēdzēji ir viegli iekļaujami jebkurā stilā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko