Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Noskaidrots gaidāmās ziemas "karstākais" kokteilis

Tuvojoties gada saltākajiem mēnešiem, bārmeņu konkursā noteikti karstākie un gardākie ziemas kokteiļi, ar kuriem būs iespējams sasildīties Rīgas labākajos bāros un kafejnīcās. Kokteiļu pagatavošanā bārmeņi izmantojuši dažādas atraktīvas karsēšanas un sildīšanas metodes, pat atklātu uguni, pārsteidzot klātesošos ar iespaidīgu šovu. Kā galvenā sildošā sastāvdaļa itin visos kokteiļos izmantots Rīgas Melnais balzams.

Konkursa "Ziemas kokteilis" uzvaras laurus plūca kafejnīcas "Osiris" bārmenis Lauris Leitis, kurš žūriju uzkarsēja ar kokteili "Hot BalCal". Karstā dzērienā sastāvā izmantots Rīgas Melnais balzams, kalvadoss "Boulard", zemeņu un kivi sīrupi, ābolu un greipfrūtu sulas. Lauris Leitis žūriju pārsteidza ar ļoti atraktīvu un dūmojošu priekšnesumu, kura laikā visas kokteiļa sastāvdaļas tika sajauktas un uzkarsētas kopā ar citrona miziņu. Savukārt pirms dzēriena pārliešanas krūzē citrona miziņa tiek izņemta, bet dzērienam pāri pārrīvēts muskatrieksts.

Godpilno otro vietu izcīnīja "Illy" kafejnīcas barista Artis Vārpiņš, kurš konkursā startēja, pagatavojot karsto dzērienu ar visai intriģējošu nosaukumu - "Sex On The Winter". Savukārt trešo vietu ieguva "B bāra" viesmīlis Uldis Vīksniņš, radot saldu un sildošu kokteili "Raspberry life".

"Šāds konkurss Latvijā tiek organizēts pirmo reizi, un mūsu mērķis bija atklāt jaunus, oriģinālus un interesantus karstos kokteiļus, ar kuriem priecēt Rīgas viesu garšas kārpiņas un sasildīt pēc naksnīgām pastaigām pilsētas ielās. Turklāt šī ir lieliska iespēja bārmeņiem pilnveidoties karsto kokteiļu pagatavošanā," atklāj SIA "SPI Distribution (Latvia)" produktu grupas vadītājs Ģirts Liniņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko