Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Noskaidroti četri grāmatas Greja piecdesmit nokrāsas: Kristjena stāsts ieguvēji

Esam izlozējuši četrus no vairākiem simtiem pretendentu, kuri ieteica Diena.lv ziņu ar iespēju iegūt nule klajā laisto grāmatu Greja piecdesmit nokrāsas - Kristjena stāsts kādā no sociālajiem tīkliem (Twitter, Facebook vai Draugiem).

Grāmatu iegūst Irēna Mežale, Linda Liepiņa, Linda Gruševa un Artis @artstei. Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi!

Laimestu iespējams saņemt laikraksta Diena redakcijā Andrejostas ielā 2 darba dienās pēc izspēles - sākot no otrdienas.

Grāmatu izdevis apgāds Kontinents. Tas vēsta, ka šā gada 18. jūnijā – literārā tēla Kristjena Greja dzimšanas dienā – pasauli pāršalc satraucoša ziņa: skandalozā Greja triloģija ir sagaidījusi turpinājumu. Grāmatas pirmais metiens ir iespaidīgs - pusotrs miljons eksemplāru. Jaunajā romānā lasītājiem dota iespēja slaveno mīlasstāstu baudīt Kristjena acīm – un pārsteigtiem uzzināt, kas patiesībā notiek šī šķietami aukstasinīgā vīrieša prātā.

Ik nakti viņš piedzīvo briesmīgus murgus par laikiem, kurus vajadzētu aizmirst. Ik rītu viņš pamostas savos ekskluzīvajos apartamentos, lai piedzīvotu vēl vienu vienmuļu dienu. Kristjena Greja pasaulē ik sīkums notiek pēc viņa prāta, sievietes nekad nav teikušas NĒ un visu var nopirkt par naudu. Kristjena Greja pasaulē debesis allaž ir svina pelēkas un cilvēki nav uzmanības vērti. Viņa vienīgais mierinājums ir sekss. Neparasts sekss.

Bet tad uzrodas viņa... Un nekas vairs nav kontrolējams.

E L Džeimsa nepagurusi raksta turpinājumu triloģijai, kurai nu lemts kļūt par seriālu. Pazīstamā un dēmoniski pievilcīgā Greja redzējums izrādījies tik intriģējošs, ka tikai pirmās nedēļas laikā, kopš grāmata nonākusi veikalos, pārdots vairāk nekā miljons tās eksemplāru. Sagaidāms, ka Grejam būs savs viedoklis arī par otrās un trešās 50 nokrāsu grāmatas notikumiem.

10. septembrī Latvijā iznākusi pirmā grāmata no Kristjena skata punkta. Tagad arī Latvijas lasītājiem ir ļauts ieskatīties noslēgtā un drūmā vīrieša domās. Gaidāmais stāsts nav nekāds putukrējums ar zemenēm. Skarbi joki, uzvirmojošas tumšas kaislības, ciniska izpratne par sieviešu domu un dziņu pasauli, un pāri visam romantika Kristjena Greja izpratnē.

Laipni lūgti pasaulē, kurā pelēkajam ir piecdesmit nokrāsas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko