Raidījuma Mūsdienu Latvijas garša finālā četriem šefpavāriem, kuru vidū bija arī Dikļu pils šefpavārs Valters Zirdziņš un restorānu Eksports un Garāža šefpavārs Artūrs Freibergs, 20 minūšu laikā bija jāpagatvo maltīte no četriem piedāvātajiem produktiem. Mirkli pirms konkursa sākuma šefpavāriem tika atklāts, ka viņi ēdienu gatavos no vēžiem, kazas siera, brūklenēm un puķkāposta. Neraugoties uz to, ka V.Zirdziņam pret vēža produktiem ir alerģija, arī viņš nolēma zupas gatavošanā izmantot vēžus, taču diemžēl neiekļāvās norādītajā laikā. Kā zināms, raidījuma gaitā dažādu Latvijas restorānu un kafejnīcu šefpavārus vērtēja trīs eksperti diriģenta Inta Teterovska vadībā - šefpavārs Māris Jansons, _Live Riga _vadītāja Vita Jermoloviča, zemnieks un _Zemnieku Saeimas _pārstāvis Mareks Bērziņš. Žūrija raidījuma gaitā ielūkojās ne tikai šefpavāru vadītajās virtuvēs, bet arī vērtēja viņu iesniegtās receptes un ēst gatavošanas prasmi.
Latvijas garšas meistara titulu iegūst šefpavārs Ingmārs Ladigs
Tv3 raidījuma Mūsdienu Latvijas garša finālā sīvā konkurencē Latvijas garšas meistara titulu ieguva restorānu Ladigs café un Ostas skati šefpavārs Ingmārs Ladigs. No I.Ladiga par mata tiesu rezultātu ziņā atpalikusi Tallink Hotel Rīga restorāna Elements šefpavāre Svetlana Riškova, kura pārsteidza raidījuma ekspertus ar lielisku ēst gatavošanas prasmi.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.