Žurnālā arī lasiet: Kas jāņem vērā veikalā, izvēloties brokastu maizīšu grauzdētāju tosteri? Padomus dod šefpavārs Māris Jansons. Slavenās franču sīpolzupas recepti soli pa solim rāda franču pavārs no Berģu restorāna Ratatui Marks Bordenave.
Kārļa Streipa un Sergeja Jēgera garšīgākā šokolāde
Dienas Ēdienu gardēži - žurnālists Kārlis Streips, dziedātājs Sergejs Jēgers, šefpavārs Havjers Garsija, uzņēmēja Inga Latkovska - aklajā degustācijā aizsietām acīm degustē šokolādes. Kuru no tām viņi gandrīz vienbalsīgi nosauc par labāko, lasiet žurnāla Dienas Ēdieni februāra numurā._Valentīndienu gaidot Dienas Ēdieni piedāvā:_a) vakariņas vīriešu kārdināšanai - ēdienkarte ar 3 ēdieniemb) lieliska mafinu recepte un garda šokolādes kūka ar Melno balzāmu un cigoriņu saldējumuc) marcipāna cepumi ar cukurotu ingveru - garšos gan lielām, gan mazāmm meitenēmd) Kurš ir īstais vīns Valentīndienas vakaram pirms un pēc bučošanās? Vīnziņi vīna degustācijā vērtē rozā vīnus.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.