Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Indijas pilsētas iedzīvotāji panikā zirnekļu uzbrukumu dēļ

Kādas Indijas mazpilsētas iedzīvotājus pārņēmušas šausmas jaunu pilsētas parazītu – zirnekļu – uzbrukumu dēļ. To kodienu rezultātā mēneša laikā jau miruši divi pilsētas iedzīvotāji. Pilsētniekus visvairāk biedējot fakts, ka zirnekļi sarodas baros un metas uzbrukumā cilvēkiem, ziņo portāls news.com.au.

Sadijas iedzīvotāji pēdējā mēneša laikā ziņojuši par daudziem zirnekļu uzbrukumu gadījumiem, kas vietējās varas iestādes un slimnīcas personālu atstājušas neizpratnē. Proti, līdz šim šādi zirnekļi apgabalā nav bijuši manīti un neviens nav spējis noteikt, kādas sugas pārstāvji tie ir.

No zirnekļu kodieniem maijā jau miris kāds vīrietis un skolnieks, turklāt vietējā slimnīcā ar kodienu brūcēm vērsušies vairāki iedzīvotāji, ziņo portāls.

Vietējās pašvaldības pārstāvji apsver iespēju visā pilsētā izsmidzināt spēcīgu kukaiņu iznīcināšanas līdzekli DDT. Savukārt mazpilsētu burtiski apsēduši daudzi biologi, kas nolēmuši atklāt zirnekļa sugu, kā arī to, cik spēcīga ir zirnekļa inde un kā izgatavot tai pretindi. Tiek pieļauts, ka zirnekļa izcelsmes valsts ir Austrālija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko