Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Fitnesa klubi ir gatavi uzņemt apmeklētājus bez maksas

Projekta Esi Aktīva, Latvija! dalībnieki – fitnesa klubi ir sagatavojuši interesantas un daudzveidīgas  programmas, lai  26. septembrī uzņemtu apmeklētājus bez maksas! Šajā dienā ikviens iedzīvotājs var doties uz jebkuru no 44 Latvijas fitnesa klubiem un apmeklēt nodarbības vai trenažieru zāli, nemaksājot par to ne santīma.

Visiem fitnesa klubu apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt dažādas nodarbības, sākot no jogas līdz pat latino dejām un pat kikboksam. Daudzi klubi piedāvās interesantas teorētiskās lekcijas par veselīgu dzīvesveidu, fiziskās slodzes ietekmi uz organismu, diētām un citām interesantām tēmām. Paralēli apmeklētāji ar eksprestesta palīdzību varēs noteikt sava organisma fizisko stāvokli un atklāt savas stiprās vai gluži pretēji - vājās puses.

"Vērojot projekta attīstības gaitu, esam secinājuši, ka fitnesa klubu izveidotās programmas, ļaus jebkuram apmeklētājam iejusties kluba atmosfērā, palīdzēs atrast piemērotāko nodarbību, kā arī iepazīt fitnesa klubu pasauli pavisam jaunā kvalitātē," uzskata Latvijas fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācijas valdes priekšsēdētājs Gints Kuzņecovs.

Esi Aktīva, Latvija!  aicina ikvienu iepazīties ar klubu programmām un jau šo sestdien doties uz sev tuvāko vai iemīļotāko fitnesa klubu bez maksas! Šajā dienā būs iespējams arī iegādāties kluba apmeklējuma abonementus par pievilcīgām cenām.

Informācija par projektu un fitnesa klubu programmām, kas iesaistījušies Esi Aktīva, Latvija!, pieejama  LFVVNA mājas lapā www.balticfitness.org.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Garšvielas konservēšanai

Pagājušajā reizē stāstīju par vistradicionālākajām konservēšanas garšvielām – pipariem un lauru lapām. Tagad turpināšu par pārējām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko