Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Filmas Baiļu līcis aktrise: Aktieri ir gluži kā bezdarbnieki

Filmas Baiļu līcis (The Bay) aktrise Ketera Donohjū uzskata, ka aktierus var salīdzināt ar bezdarbniekiem. „Saņemam lomu, iemiesojam tēlu filmā un atkal paliekam bez darba,“ tā aktieru darba ciklu komentē K.Donahjū.

K. Donohjū teic, ka kopš bērnu dienām sapņojusi kļūt par aktrisi – tāpat kā vairākums meiteņu. „Pirmoreiz uz kino mēģinājumiem tiku uzaicināta deviņu gadu vecumā. Es apmeklēju jauno aktieru akadēmiju un biju pārliecināta, ka tikšu pie lomas. Tolaik, vēl to nesaņēmusi, es sapratu, ka nākotnē tas bieži var gadīties,” stāstīja aktrise.

Beigusi aktieru akadēmiju un skolu, K. Donohjū gribēja strādāt kinoindustrijā, taču pārdomāja: „Es sapņoju, ka kļūšu par slavenu aktrisi un piepelnījos ar modeles darbu. Abas profesijas ir diezgan riskantas, un es sapratu, ka man jābeidz universitāte. Kad diploms bija kabatā, es veltīju sevi aktrises amatam.”

„Man ir daudz draugu aktieru vidū, tāpēc tiekoties mēs bieži runājam par darbu. Reiz, apspriežot to, cik patīkami ir sadarboties ar slaveniem aktieriem un režisoriem, kā arī nodošanos lomai un citas profesijas priekšrocības, mēs apjautām rūgtu patiesību. Būt aktierim nozīmē atkal un atkal mainīt darbu un bieži palikt malā. Mēs esam gluži kā bezdarbnieki – saņemam lomu, iemiesojam tēlu filmā un atkal paliekam bez darba. Pēc filmēšanās mums vai jālien laukā no ādas un jāgaida jaunas aktieru atlases lomām, kuras mums bieži vien neuztic,” sacīja K. Donohjū.

Režisora Berija Levinsona trillerī Baiļu līcis aktrise K.Donohjū tēlo jaunu žurnālisti, kas veido savu pirmo vērā ņemamo reportāžu par pilsētas svētkiem un tiek ierauta briesmīgu notikumu virpulī. Vērojot notikumu gaitu, viņa vēsta pasaulei par satriecošo atgadījumu.

Trilleris Latvijas kinoteātros būs skatāms no 4. janvāra. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko