Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dīdžeji un mode - nākamnedēļ pop-up kafejnīcā Rīgā

No 1. līdz 7. oktobrim Rīgā, Blaumaņa ielā 27 darbosies pop-up kafejnīca jauniešiem _TRY café, _kurā ne tikai varēs baudīt garšīgus ēdienus, bet arī klausīties populārus hitus un piedalīties radošajās darbnīcās. Visas nedēļas garumā apmeklētājus izklaidēs dažādi dīdžeji, tostarp DJ Monsta, DJ _Dangerous Dolphins, _DJ Artūrs Mednis un DJ Ksenia Kamikaza.

Katru dienu pop-up kafejnīcā no plkst.15.00 varēs baudīt daudzpusīgu ēdienkarti, savukārt ik dienu pēc darba laika beigām kafejnīcā notiks tematiskie vakari ar Angeses Kleinas, Daces Grimzes, Artūra Medņa un jauno Latvijas Nacionālā teātra aktieru piedalīšanos. Pirmdien, 1.oktobrī kafejnīcas pirmā diena tiks nosvinēta ar tomātu zupas vārīšanas vakaru. Lai raisītu diskusiju, modes blogere A.Kleina otrdien, 2.oktobrī, uz sarunu par ģērbšanās etiķeti un apģērba dizainu būs aicinājusi arī sabiedrībā zināmas speciālistes.

Trešdien muzikālā apvienība Apofeoz sound system visiem kafejnīcas apmeklētājiem atklās populāro četru akordu dziesmu regeja kaverversijas.

Ceturtdien, 4.oktobrī savukārt kafejnīcas apmeklētāji varēs apgūt kulinārijas prasmes, jo DJ Dace Grimze ne tikai rūpēsies par populāru hitu atskaņošanu, bet arī vadīs paraugdemonstrējumus karstmaizīšu cepšanā un atraktīvā pasniegšanā kafijas filtros.

Piektdien, 5.oktobrī kopā ar jaunajiem Latvijas Nacionālā teātra aktieriem būs iespēja cept picu uz pannas un nodoties dejām viņu radītās virtuves kabarē apvienības Gapoljeri pavadījumā.

Nedēļu noslēdzot, svētdien TRY cafe apmeklētāji varēs baudīt īpašu brunch ēdienkarti, turklāt pirmajiem 60 jauniešiem vēlās brokastis būs bez maksas. Svētdien kafejnīcas apmeklētājiem A.Mednis stāstīs par mobilo aplikāciju tendencēm pasaulē.

Pop-up kafejnīca Blaumaņa ielā darbosies DNB bankas jauniešu programmas TRY ietvaros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko