Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bijušā Francijas prezidenta Sarkozī sieva izdod mūzikas albumu

Bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī dzīvesbiedre Karla Bruni nolēmusi atgriezties uz skatuves – viņa izdevusi ceturto dziesmu albumu Little French Songs, kurā vienu no kompozīcijām veltījusi arī savam vīram.

Jaunais albums, kurā apkopotas liriskas un dzīvespriecīgas balādes franču un angļu valodā, dziesmas, kas ir “jutīgas vai provokatīvas, sapņainas vai kaprīzas”, ir pirmais, ko K.Bruni izdevusi pēdējo piecu gadu laikā. Kamēr viņas dzīvesbiedrs bijis Francijas augstākā amatpersona, dziedātāja savā karjerā ieturējusi pauzi. Tomēr arī šajā laikā viņa turpinājusi rakstīt dziesmas. “Es skumu pēc dziedāšanas – nevis auditorijas priekšā, bet gan tām četrām piecām stundām dienā, kuras veltīju spēlēšanai un rakstīšanai,” atzina K.Bruni.

Dziedātāja uzskata, ka “dziesmā pati svarīgākā ir mūzika”. “Tā izsaka visu – vairāk kā vārdi,” teic K.Bruni. Viņas jaunais albums pieskāries vairākiem žanriem – tajā izskan ne tikai tradicionālā franču dziesma, bet dzirdami arī folkmūzikas un popmūzikas akcenti.

K.Bruni-Sarkozī atzīst, ka viņai, gadiem ejot, pašas balss tembrs iepatīkas arvien vairāk. “Man patīk novecot. Tas ir labi tavai balsij, kas mainās un padziļinās,” atzīst dziedātāja, piebilstot, ka šīs izmaiņas ļāvušas viņas repertuārā iekļaut plašāku dziesmu loku.

Itāļu modele K.Bruni uz mūzikas skatuves debitēja 2002.gadā, kad izdeva plati Quelqu'un m'a dit. Dziedātāja par albumu izpelnījās EBBA godalgu, ko piešķir jaunajiem Eiropas māksliniekiem. 2008.gadā viņas trešais albums iznāca īsi pēc gredzenu mīšanas ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko