Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Bekhemi saka ardievas Amerikai, pārceļas atpakaļ uz Londonu

Pēc piecus gadus ilgās mitināšanās ASV, futbolists Deivids Bekhems ar ģimeni nolēmis pārcelties uz Londonu. Bekhemi ir atraduši īres namu, kurā drīzumā ievāksies, kā arī skolas, kuras apmeklēs trīs vecākās pāra atvases, ziņo ārzemju mediji.

Bekhemu ģimene uz ASV pārcēlusies 2007.gadā, kad D.Bekhems sācis spēlēt futbola kluba LA Galaxy sastāvā. Pēc paziņojuma novembrī, ka 37 gadus vecais LA Galaxy rindās vairs nespēlēs, D.Bekhems joprojām vēl nav izlēmis, kurš būs viņa nākamais klubs. Viņš ir saņēmis 12 oficiālus piedāvājumus no futbola klubiem Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Dienvidāfrikā, Ziemeļamerikā, ziņo izdevums The Guardian. „Es sacīju, ka vēlos spēlēt tik ilgi, cik vien iespējams. Tad jau redzēsim, cik gados es to beigšu,“ intervijā žurnālam Hello! Sacījis D.Bekhems.

Ģimenes pārcelšanās ir izdevīga Deivida sievai Viktorijai, kuras plaukstošais modes bizness bāzēts Londonas dienvidrietumos. Viņa ļoti bieži ceļojot no Londonas uz Losandželosu, un pārcelšanās uz Lielbritāniju, ļaušot izvairīties no garajiem pārlidojumiem. „Tas ir nogurdinoši, sevišķi tāpēc, ka Hārperai (jaunākajai meitai) jāsāk ievērot gulēšanas režīms,“ par Viktorijas raizēm pavēstīja kāds viņas draugs. Pārcelšanās turklāt ļaušot arī Bekhemu četrām atvasēm – 13 gadus vecajam Bruklinam, desmit gadus vecajam Romeo, septiņus gadus vecajam Krūzam un 17 mēnešus vecajai Hārperai – pavadīt daudz vairāk laika kopā ar Deivida un Viktorijas ģimenēm un vecvecākiem. „Viktorija jūt, ka viņas bērni zaudē tāpēc, ka viņas un arī Deivida paplašinātās ģimenes nav klāt,“ izdevumam Hello! pavēstījis kāds pāra draugs.

Lai arī Bekhemi līdz šim daudz laika pavadījuši, apskatot namus prestižākajos Londonas rajonos, kuros būtu vērts iegādāties savu nākamo ģimenes mitekli, Deivids un Viktorija nolēmuši vispirms ievākties īres namā Kensingtonā.

Iespējams, Londona kļūs par pilsētu, kurā pāris sagaidīs nākamo ģimenes pieaugumu – D.Bekhems intervijā atklāja, ka viņš un Viktorija vienmēr gribējuši piecus bērnus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko