Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Deja

Iepazīstina ar Dejas balvas 2019 žūriju

Atzīmējot Dejas balvas darba pirmo pusgadu, Latvijas Dejas informācijas centrs (LDIC) piedāvā noskatīties video, kas iepazīstina ar žūrijas deviņiem dejas ekspertiem – Regīnu Kaupužu, Guntu Bāliņu, Marianu Butkēviču, Gunti Spridzānu, Ingu Raudingu, Ramonu Galkinu, Andri Kačanovski, Aldu Skrastiņu un Gintu Baumani, informēja balvas pārstāve Daina Tabūna

Šonedēļ Rīgā notiek starptautiska konference Vai deja ir viena?

No 22. līdz 25. novembrim Latvijas Dejas informācijas centrs (LDIC) aicina uz starptautisku konferenci Vai deja ir viena?, kas pulcēs dejas jomas profesionāļus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Norvēģijas, informēja centra sabiedrisko attiecību speciāliste Daina Tabūna.

FOTO: Balets Dons Žuans Latvijas Nacionālajā operā

10. novembrī Latvijas Nacionālais balets aicina uz sezonas pirmo pirmizrādi - baletu Dons Žuans ar Volfganga Amadeja Mocarta un Friderika Šopēna mūziku, ko aranžējis Andrejs Puškarevs, informēja Latvijas Nacionālālās operas un baleta sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.

Ziemeļlatgalē notiks pirmais starptautiskais folkloras deju festivāls Lipa kust

No 22. līdz 26. augustam Ziemeļlatgalē - Viļakas un Baltinavas novados - notiks pirmais starptautiskais folkloras deju festivāls Lipa kust, kurā piedalīsies folkloras kopas no Latvijas, Lietuvas, Rumānijas un Slovākijas, danču vakaros, meistarklasēs un koncertos parādot Eiropas tradicionālo deju daudzveidību, informēja festivāla organizators Andris Slišāns.