Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Receptes

Tekila mūsdienās © DIENA

Janvāra sākumā stāstīju par tekilas pirmsākumiem. Tagad par to, kā šis dzēriens tiek ražots mūsdienās un kāda ir tā klasifikācija – kas mums jāsaprot, lasot pudeļu etiķetes.

Klasiskie liķieri © DIENA

Veikalos liķieru plauktos atrodama virkne klasisku dzērienu, kurus neesam nogaršojuši tikai tāpēc, ka īsti nezinām, kā tos baudīt. Tāpēc šoreiz pastāstīšu par dažiem no tiem – kā tie radušies un kā tos baudīt – jaukt kokteiļos vai dzert tīrā veidā ar ledu?

SESTDIENAS RECEPTES

Vairāk Receptes