Sestdienas Intervijas
Tūkstotis dzeramnaudā © DIENA
Jānis Jenzis par pavāru pašnāvībām, Latvijas restorānu dienām un nedienām un kāpēc viņš nav kļuvis par ārstu.
Bet tu ej un izdari! Saruna ar komponistu Jāni Lūsēnu © DIENA
Viss bumbās! Saruna ar kinorežisoru Dzintaru Dreibergu © DIENA
Politika
Tuvplānā
Barsukova bistrorāns © DIENA
Senāk Malnavu zināja kā to vietu Latvijā, kuru apmeklējis Hitlers, vēlāk ilgus gadus kā Malnavas sovhoztehnikuma mājvietu, bet turpmāk to droši vien daudzinās kā vietu, kurā uzaudzis Kaspars Barsukovs, šopavasar aprīlī Rīgā restorānu SMØR Modern Bistro atvērušais un uzreiz divas Michelin balvas – Michelin Bib Gourmand un Gada atklājums – saņēmušais pavārs.
Par dēliem un tēviem © DIENA
Ar vizuāli piesātinātu, drūmu pasaku par radītāju un viņa radīto uz ekrāniem atgriezies oskarotais meksikāņu autors Giljermo del Toro, kura darbi aizrauj jau trešo desmitgadi.
Ceļojumi
Pieredze
RECEPTES
Sestdienas receptes: Rasols un cepumiņi © DIENA
Kā gan decembris bez rasoliem un
saldumiem? Īsti nekā. Tāpēc nav
jēgas izlikties par labākiem, nekā
esam, – negaidot gadumiju,
sākam jau tagad, vismaz pa brīvdienām.

