Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Briškens: Lidosta Rīga ieviesīs taksometru vaučerus

VAS Starptautiskā lidosta Rīga ieviesīs taksometru vaučerus, lai risinātu taksometru problēmu, liecina satiksmes ministra Kaspara Briškena (P) paziņojums sociālajos tīklos.

Briškens norāda, ka vaučeri būs sākotnējais risinājums, kas ļaus nopirkt braucienu ar taksi uz centru par fiksētu cenu. Plānots, ka sākotnēji vaučeri varēs iegādāties lidostā, bet nākotnē - arī tiešsaistē.

Vienlaikus satiksmes ministrs paziņojumā min, ka nākamnedēļ Saeimas atbildīgajā komisijā iesniegs likumu grozījumus, kas paredz papildu risinājumus - cenu griestus, kontroles mehānismus negodprātīgiem taksistiem, kā arī šoferu reģistrāciju.
"Piekrītu, ka šis ir arī valsts reputācijas jautājums, kas 30 gadus nav atrisināts," min Briškens.
 
Viņš norāda, ka lidosta atradusi arī potenciālu risinājumu tiešajiem autobusu reisiem uz centru, un ir plānots strādāt pie šāda risinājuma ieviešanas tuvākajos mēnešos.
 
LETA jau ziņoja, ka Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija 10.janvārī Satiksmes ministrijai (SM) uzdeva izveidot priekšlikumus stingrākiem nosacījumiem taksometru nozarē, tostarp izvērtējot stingrāku komercpārvadājumu regulējumu arī pie VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē