Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

airBaltic pieprasītākie galamērķi no Rīgas septembrī būs Parīze, Kopenhāgena un Roma

Latvijas lidsabiedrība airBaltic izziņo, ka pasažieru iecienītākie galamērķi šī gada septembrī no Rīgas ir Parīze, Kopenhāgena un Roma. Analizējot biļešu pārdošanu un ceļojumu tendences, lidsabiedrība ir noteikusi vairākus galamērķus, kas 2024. gada septembrī ir pieprasīti pasažieru vidū.

airBaltic no Rīgas uz Parīzi un Kopenhāgenu veic līdz diviem reisiem dienā un līdz sešiem reisiem nedēļā uz Romu. Papildus šiem galamērķiem starp iecienītākajiem airBaltic maršrutiem no Rīgas septembrī ir arī Vīne, Milāna, Londona un Amsterdama. Pasažieru galamērķu izvēle septembrī liecina par lielu interesi ceļot uz Itāliju un citiem galamērķiem Eiropā, kas piedāvā gan atpūtas, gan biznesa ceļojumu iespējas.

Turklāt airBaltic šogad veic lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos, no kuriem 20 ir jauni maršruti, un sadarbībā ar 24 lidsabiedrībām, airBaltic turpina piedāvāt labāko savienojamību starp Baltijas valstīm un pārējo pasauli. Gaidāmajā ziemas sezonā lidsabiedrība plāno uzsākt lidojumus sešos jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – no Rīgas uz Madeiru, Insbruku, Šarm eš Šeihu un Hurgadu, no Tallinas uz Kitili un no Viļņas uz Oslo (Torpa), kas airBaltic klientiem sniegs vēl plašākas atpūtas un biznesa ceļojumu iespējas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

LETA jau vēstīja, ka "airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja 4,536 miljonus pasažieru, kas ir par 35,7% vairāk nekā 2022.gadā, un veica 44 100 lidojumu, kas ir par 18,3% vairāk nekā gadu iepriekš.

Tāpat ziņots, ka "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 664,289 miljonu eiro apmērā, kas ir par 33,2% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 33,852 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Laiks izvēlēties bioloģisko pārtiku!

Eiropas Savienībā septembri atzīmē kā Bioloģiskās pārtikas mēnesi. Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija (LBLA) aicina pircējus septembrī pievērst lielāku uzmanību pārtikas ražošanas...

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena