Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Mārupes MTB maratonā iespēja laimēt velosipēdu ar Štromberga parakstu

25. augustā Mārupē notiekošajās kalnu velosipēdu sacensībās kā viena no atrakcijām būsRuļļu cīņas jeb fiksēto velosipēdu sacensības, kurās būs iespēja laimēt pilsētas divriteni no SMScredit.lv ar slavenā latviešu BMX riteņbraucēja Māra Štromberga autogrāfu, vēsta organizatori. 

25. augustā SMScredit.lv Mārupes MTB maratonā varēs ne tikai startēt47  kilometrus garajā tautas  distancē un 92  kilometrus garajā sporta distancē un Maxima Favorit bērnu distancē, bet arī ņemt dalību dažādās aktivitātēs. Viena no atrakcijām būs arī SMScredit.lv piedāvātās Ruļļu cīņas.    

Ruļļu cīņu atrakcijā no plkst. vienpadsmitiem rītā līdz pieciem vakarā ikviens varēs salīdzināt savus spēkus ar citiem 500 metru garā distancē, uzzināt savu vidējo un maksimālo ātrumu, kā arī savu vietu topā. Ruļļi būs aprīkoti ar sensoriem, kas noteiks to apgriezienus, bet speciāla programmatūra aprēķinās braukšanas ātrumu un nobraukto distanci.  

Tas riteņbraucējs, kurš Ruļļu cīņās uzrādīs ātrāko nobrauciena rezultātu, balvā iegūs velosipēdu, uz kura rāmja būs divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga autogrāfs. Galveno balvu dāvina  MTB maratona ģenerālsponsors SMScredit.lv. 

Par īpašu noformējumu tautas un bērnu distances dalībniekiem balvas 

Ikviens, kas plāno startēt tautas vei bērnu distancē tiek aicināts arī piedomāt pie sava un velosipēda noformējuma, jo SMScredit.lv pludmales dvieļus pasniegs šādās nominācijās - Miss oranžais tērps,Misters oranžais tērps, Jaunākais minējs, Rudākais dalībnieks, Skaistākās bizes, Kolorītākās brilles, Bārdainākais/ūsainākais velosipēdists, Sievišķīgākā braucēja, Dubļainākais divritenis, Ekipētākais braucējs.  

Iepriekšējā reģistrēšanās sacensībām līdz 21. augustam

Atgādinām, ka iepriekš reģistrēties dalībai SMScredit.lv Mārupes MTB maratonā iespējams līdz 21. augustam oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv,  City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz minētajam datumam, Maxima Favorit bērnu distancē varēs startēt bez maksas.  Iepriekšējās reģistrācijas dalība maksa 92 km sporta distancē - 17 lati, 47 km tautas distancē – 12 lati. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas, dalības maksa 47 km tautas distancē – 15 lati, bet Maxima Favorit bērnu distancē - 10 lati.  

Sīkāka informācija par sacensībām www.maratoni.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi