Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Katrs otrais Bite klients ceļo uz ārzemēm

Katrs otrais Bite klients ceļo, bet datu lietojums Eiropā pērn pieauga divpadsmit reizes, sasniedzot 600 MB – šie ir reāli patērētāju paradumi, kuri liek mobilo sakaru operatoram pilnveidot pamata tarifu plānus, norāda Bite mārketinga vadītāja Diāna Šmite.

Bites jaunākās klientu aptaujas dati liecina, ka aptuveni divas trešdaļas uzņēmuma klientu ir aktuāli sazināties ar mājiniekiem, ceļojot Eiropā, bet katrs otrais vēlas zvanīt no Latvijas uz kādu no Eiropas valstīm. Šīs tendences ņemtas vērā izstrādājot jaunos plānus.

“Mūsu pienākums ir ņemt vērā nozares tendences un paredzēt, ko cilvēki gribēs patērēt rīt. Mēs redzam, ka Bites tīklā aizvien pieaug starptautisko zvanu īpatsvars un cilvēki, kuri dodas atpūtā vai lietišķos braucienos uz Eiropas valstīm, nevēlas ierobežot sevi un atteikties no mobilo sakaru lietošanas ieradumiem kā mājās. Ceļojot mēs vēlamies gan sazvanīties ar mājiniekiem, gan lietot internetu, piemēram, izmantot dažādas ceļojumos noderīgas aplikācijas vai dalīties sociālajos tīklos ar saviem spilgtākajiem ceļojumu iespaidiem. Ņemot vērā klientu mobilo sakaru lietošanas paradumus, esam izstrādājuši jaunus tarifu plānus, kuros ietvērām visas viņiem aktuālās iespējas un pat nedaudz vairāk – gan starptautiskos zvanus, gan zvanus, SMS ceļojot Eiropa, gan brīvi pieejamu internetu telefonā bez papildu maksas, gan arī citus labumus,” skaidro Šmite.

Vēl nedēļu - līdz 1.jūnijam - Bites klientiem ir iespēja brīvi izvēlēties savām vēlmēm un vajadzībām atbilstošus tarifu plānus. No 1.jūnijā stāsies spēkā tarifu plāni, kurus, izvērtējot klientu mobilo sakaru lietošanas paradumus, kā piemērotākos piemeklēja Bite.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko