Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Štrombaham četru vietu kāpums ATP rangā; Džokovičs atkal pirmā rakete

Latvijas vīriešu tenisa pirmais numurs Roberts Štrombahs jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir pakāpies par četrām vietām un ieņem 385.pozīciju, kamēr par planētas pirmo raketi atkal kļuvis serbs Novaks Džokovičs.

Tikmēr Ernests Gulbis pakāpies par vienu vietu un tagad atrodas 890.pozīcijā, kamēr Kārlis Ozoliņš veicis astoņu vietu kāpumu un ieņem dalītu 1443.pozīciju.

Ranga līderpozīcijā atgriezies serbs Novaks Džokovičs, kurš pēc triumfa ASV atklātajā čempionātā apsteidzis spāni Karlosu Alkarasu. Trešais joprojām ir neitrālais sportists Daņiils Medvedevs, ceturtais - dānis Holgers Rūne, bet uz piekto no septītās vietas pakāpies grieķis Stefans Cicips. Arī sestajā vietā esošajam neitrālajam sportistam Andrejam Rubļovam padevies divu vietu kāpums, kamēr vienu pozīciju zemāk uz septīto vietu noslīdējis Janiks Siners no Itālijas. No devītās uz astoto vietu pakāpies Teilors Frics no ASV, no piektās uz devīto pozīciju noslīdējis norvēģis Kaspers Rūds, bet labāko desmitnieku noslēdz Aleksandrs Zverevs no Vācijas, kuram padevies divu vietu kāpums.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis jaunajā rangā zaudējis četras vietas un atrodas 145.pozīcijā, Štrombahs pakāpies par 130 vietām un ieņem 406.pozīciju, kamēr Ozoliņam 13 vietu kritums uz dalītu 1510.pozīciju. Roberts Jančevskis ir par sešām vietām augstāk (dalīta 2256.), kamēr Mārtiņš Rocēns pakāpies par desmit vietām (dalīta 2313.vieta).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi