Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Savickis saglabā Latvijas tenisa savienības prezidenta amatu

Latvijas tenisa savienības (LTS) kārtējā biedru kopsapulcē otrdien par LTS prezidentu uz četru gadu pilnvaru termiņu atkārtoti tika ievēlēts Juris Savickis, kurš šo amatu ieņem 20 gadus, vēsta LTS.

LTS prezidents Juris Savickis sniedza atskaiti par paveikto, bet ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks to papildināja ar galveno darbu pārskatu, ko LTS plāno turpmākajos gados. Komisiju vadītāji sniedza atskaiti par savu komisiju darbu un informēja LTS biedrus par sasniegtajiem rezultātiem savu atbildību sfērās.

Kongresā piedalījās 35 no 56 reģistrētajiem biedriem, kas nozīmē lemttiesīgu kvorumu. Pēc ziņojumiem norisinājās LTS valdes priekšsēdētāja (prezidenta), viceprezidentu, valdes locekļu, darba komisiju vadītāju un revīzijas komisijas vēlēšanas.

Par LTS prezidentu uz četru gadu pilnvaru termiņu atkārtoti tika ievēlēts Juris Savickis, kurš šo amatu ieņem 20 gadus. Ievēlētais LTS prezidents pateicās par izrādīto uzticību un iezīmēja Latvijas tenisa nākotnes vīziju: “Nedrīkstam apstāties pie sasniegtā, mūsu mērķi ir lieli, un to pierāda sportistu izcilie panākumi, kuru pamatā ir neatlaidība un smags darbs. Nākotne ir atkarīga no mūsu jaunatnes, kas aktīvi jāiesaista sportā, attīstot jauniešu talantus un potenciālu, kā arī padarot tenisu par sirdslietu. Mūs gaida mērķtiecīgs un neatlaidīgs darbs, lai nākotnē mēs sadzirdētu arvien jaunus izcilu Latvijas tenisistu vārdus.”

Par viceprezidentiem tika ievēlēti Ivars Godmanis un Andris Ameriks, bet par valdes locekļiem – Kārlis Lejnieks, Anna Barinova, Osvalds Sausverds, Zigmārs Priede, Ainārs Ozols, Egils Valeinis, Elans Strazdiņš un Andrejs Bukins.

Top komentāri

Jauns tenisists
J
Vienkārši kauns tenisistiem. Nu jau trīs Latvijai nedraudzīgi elementi- savickis, godmanis, ameriks, - ir Latvijas Tenisa Savienības vadībā. Kā tas iespējams? Un Anna Barinova ( Kargina)
Tālis
T
Nauda nosaka visu - Krievijai vēl tā turas un kungi (biedri) to izmanto!
nožēlojami
n
trīs čekisti -zagļi pie tenisa stūres-apkaunojums Latvijai un mūsu tenisistiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi