Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Ostapenko WTA vienspēļu rangā zaudē četras pozīcijas

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules vienspēļu rangā pirmdien ir atkāpusies par četrām pozīcijām uz 19.vietu, bet dubultspēlēs pašmāju pirmā rakete saglabā septīto vietu.

2022.gada sezonas vērtējumā Ostapenko vienspēlēs saglabā 19.pozīciju, bet dubultspēlēs ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku ieņem trešo vietu. Aizvadītajā nedēļā Ostapenko nespēlēja, bet šonedēļ viņa cīnīsies Seulas "WTA 250" turnīrā.

Vēl Daniela Vismane rangā pakāpusies par astoņām pozīcijām (274.), bet Darja Semeņistaja - par piecām (288.), Diāna Marcinkēviča savu pozīciju nemaina (308.), bet divas vietas atguvusi Anastasija Sevastova (537.). Kamilla Bartone ir 11 pozīcijas zemāk (571.), Anna Ozerova zaudējusi 35 vietas (901.), piecu pozīciju kāpums ir Līgai Dekmeijerei (1177.), kamēr 42 vietu kritums ir Margaritai Ignatjevai (1408.). 

Pirmajā desmitniekā šonedēļ izmaiņu nav. WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kura triumfēja ASV atklātajā čempionātā, bet otro vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra, kamēr trešā ir Igaunijas pirmā rakete Anete Kontaveita. Ceturto vietu saglabā spāniete Paula Badosa, tālāk ir amerikāniete Džesika Pegula, aiz viņas atrodas grieķiete Marija Sakari, tālāk seko neitrālā sportiste Arina Sabaļenka, Koko Gofa no ASV, sezonu noslēgusī rumāniete Simona Halepa, bet labāko desmitnieku noslēdz Francijas sportiste Karolīne Garsija

Dubultspēļu rangā Ostapenko arī šajā nedēļā atrodas septītajā pozīcijā, kamēr Marcinkēviča pakāpusies par trīs vietām augstāk uz 233.pozīciju. Divas pozīcijas zaudējusi Vismane (255.), 27 pozīcijas - Bartone (380.), bet 21 vietas kāpums ir Semeņistajai (392.). Astoņas pozīcijas ieguvusi Patrīcija Špaka (903.), divu vietu kāpums ir Elzai Tomasei (955.), kamēr sešas vietas atguvusi Dekmeijere (1035.). Ignatjeva ir 58 vietas zemāk (1352.), bet astoņu un deviņu pozīciju kāpums ir attiecīgi Ozerovai (1388.) un Denīzai Marcinkēvičai (1513.).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi