Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ostapenko WTA rangā saglabā 43.vietu, kamēr Sevastovai divu pozīciju kritums

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko nedēļas sākumā atjaunotajā WTA rangā saglabājusi 43.vietu, kamēr Anastasija Sevastova zaudējusi vēl divas pozīcijas un ir 48.vietā.

Pagājušajā nedēļā abas Latvijas tenisistes piedalījās Romas WTA Premier 5 turnīrā, kurā apstājās pirmajā kārtā. 

Ņemot vērā šonedēļ publicēto rangu, tenisistes tiek izsētas Francijas atklātajā čempionātā. Kā pēdējā no izsētajām sportistēm ir Anastasija Pavļučenkova, kura reitingā ir piecas pozīcijas augstāk par Ostapenko.

Šonedēļ Ostapenko spēlē Strasbūras "International" sacensībās, bet Sevastova, kura WTA tūrē aizvada neveiksmīgu sezonu, šonedēļ nespēlē un nepiedalīsies arī "French Open", tādējādi nevarēs papildināt savu punktu krājumu.

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkēviča rangā zaudējusi divas vietas un ir 257., bet Daniela Vismane atkāpusies par vienu vietu (495.). Par desmit vietām pakāpusies Kamilla Bartone (WTA 921.), kamēr Margarita Ignatjeva un Elza Tomase zaudējušas pa vienai vietai un ir attiecīgi 947. un 1066.pozīcijās, bet Darja Semeņistaja par trim vietām atkritusi uz 1303.pozīciju.

Pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņa. Pirmā joprojām ir austrāliete Ešlija Bārtija, kurai seko rumāniete Simona Halepa, trešo vietu ieņem japāniete Naomi Osaka, aiz kuras atrodama čehiete Karolīna Plīškova. Uz piekto vietu pakāpusies ukrainiete Jeļina Svitoļina, kura apsteigusi amerikānieti Sofiju Keninu. Tālāk seko kanādiete Bjanka Andresku, Kiki Bertensa no Nīderlandes un devītajā pozīcijā esošā Serēna Viljamsa no ASV. Ranga desmitajā pozīcijā aizvien atrodas šveiciete Belinda Benčiča.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabājusi augsto 19.vietu, bet Sevastova (164.) un Marcinkēviča (319.) zaudējušas divas pozīcijas. Par četrām vietām atkāpusies Vismane (796.), Ignatjeva zaudējusi astoņas pozīcijas (910.), bet Līga Dekmeijere atkāpusies par sešām vietām (987.). Trīs pozīcijas zaudējušas Semeņistaja un Bartone - attiecīgi 1146. un 1163.vieta.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi