Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Ostapenko un Kičenoka cīnīsies par titulu Ņujorkā

Dubultspēļu turnīra finālu ASV Atklātajā čempionātā (US Open) sasniegušas Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka, kuras vēlā trešdienas vakarā ar 6-1, 6-2 apspēlēja ar desmito numuru izliktās Hao Činu Čenu no Taivānas un Veroniku Kudermetovu. Latvijas un Ukrainas duets savā otrajā kopīgajā Grand Slam finālā piektdien spēlēs pret Kristīnu Mladenoviču un Džanu Šuai.

Ostapenko kopā ar Kičenoku augtākā līmeņa turnīros kopā spēlē jau kopš 2019. gada, taču īpaši veiksmīgas viņām bijušas pēdējās divas sezonas. Pirmo reizi Grand Slam finālā duets iekļuva šī gada janvārī Melburnā, kur gan nācās atzīt Elīzes Mertensas un Suvejas Hšī pārākumu, bet pirms pusotra mēneša Vimbldonā komanda tika līdz ceturtdaļfinālam. US Open ar septīto numuru izliktās tenisistes finālu sāks piektdien pulksten 19 pēc Latvijas laika.

Tikmēr dāmu vienspēļu turnīrā mājiniece Džesika Pegula ar 6-2, 6-4 ceturtdaļfinālā pārspēja pasaules pirmo raketi Igu Švjonteku. Līdzīgi kā vīriešu sacensībās, arī dāmu turnīrā par vietu finālā cīnījās divas amerikānietes. Tiesa, Pegula un Emma Navaro spēlēja katra savā zarā.

Ranga līderis savu statusu apliecināja kungu vienspēļu turnīrā, kur Janniks Sinners ar 6-2, 1-6, 6-1, 6-4 pieveica Daniilu Medvedevu. Viņam pretī stāsies Grand Slam pusfinālu debitants brits Džeks Dreipers. Līdz šim Grand Slam ne reizi tālāk par otro kārtu netikušais tenisists līdz pusfinālam nav zaudējis ne seta. Ceturtdaļfinālā viņš ar 6-3, 7-5, 6-2 uzvarēja austrālieti Aleksu de Minoru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi