Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ostapenko saglabā 30.vietu WTA rangā; Sevastova atkāpjas uz 67.pozīciju

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko WTA pasaules rangā saglabājusi 30.vietu, bet Anastasija Sevastova atkāpusies uz 67.pozīciju.

Ostapenko par spīti tam, ka no "US Open" izstājās bez spēlēm, saglabāja 30.vietu.

Sevastova rangā zaudējusi divas pozīcijas un ieņem 67.pozīciju. Ņujorkā viņa zaudēja pirmās kārtas mačā.

Šonedēļ Ostapenko būs jāaizstāv "WTA 250" sērijas turnīra - Luksemburgas atklātā čempionāta - uzvarētājas tituls. Pirms diviem gadiem viņa finālā ar 6-4, 6-1 pieveica tagad jau karjeru beigušo vācieti Jūliju Gergesu.

48 vietu kāpums padevies Danielai Vismanei (312.), kura kļuvusi par Latvijas trešo raketi. Diāna Marcinkēviča atkāpusies par 41 vietu (355.), Kamilla Bartone pakāpusies par vienu vietu (401.), Darja Semeņistaja - par 71.vietu (665.), bet Sabīne Rutlauka - par piecām vietām (894.). Desmit vietu kritums bijis Margaritai Ignatjevai (991.), par vienu pozīciju pakāpusies Patrīcija Špaka (1055.), bet kritumu rangā piedzīvojusi Elza Tomase - par trim vietām (1163.), Līga Dekmeijere - par 12 vietām (1377.), bet Anna Ozerova - sešām vietām (1409).

Vadošajā desmitniekā joprojām līdere aizvien ir austrāliete Ešlija Bārtija, un viņai seko Arina Sabaļenka no Baltkrievijas. Uz trešo vietu pakāpusies čehiete Karolīna Plīškova, ceturto - Jeļina Svitoļina no Ukrainas, bet japāniete Naomi Osaka zaudējusi divas pozīcijas. Sesto pozīciju saglabājusi amerikāniete Sofija Kenina, bet uz septīto, pakāpjoties par divām vietām, pacēlusies čehiete Barbora Krejčikova. astoto pozīciju saglabājusi Iga Švjonteka no Polijas, uz devīto pakāpusies Garvinje Mugursa no Spānijas, bet desmitniekā iekļuvusi čehiete Petra Kvitaova. Np labāko desmitnieka izkritusi iepriekš septīto vietu ieņēmusī Bjanka Andresku no Kanādas, kura tagad ieņem 20.pozīciju.

Aizvadītās nedēļas nogalē pārsteidzošā "US Open" finālā 18 gadus vecā Lielbritānijas tenisiste Emma Radukanu Ņujorkā uzvarēja ar 6-4, 6-3 pārspēja divus mēnešus vecāko kanādieti Leilu Fernandesu.

Radukanu no 150.vietas rangā pakāpusies uz 23.vietu, piedzīvojot 127 vietu kāpumu un kļūstot par Lielbritānijas pirmo raketi. Fernandesa rangā pakāpusies par 45 vietām un ieņem 28.pozīciju.

Tikmēr Karlsrūes "WTA 125" sērijas turnīrā Ēģiptes tenisiste Majara Šerifa ar 6-3, 6-2 pieveica itālieti Martinu Trevizanu (WTA 79.).

Ēģiptiete pakāpusies par 22 vietām un ieņem 74.pozīciju, bet Trevizanai 27 vietu kāpums beidzies ar 79.vietu rangā.

Dubultspēļu rangā Ostapenko atkāpusies par četrām vietām un ieņem 27.pozīciju, bet uz otro vietu Latvijas sportistu rangā pakāpusies Marcinkēviča (306.), kurai bijis piecu vietu kāpums. Viņa apsteigusi Sevastovu, kura zaudējusi 169 pozīcijas un ir 375. Par divām vietām pakāpusies Vismane (387.), par trijām - Bartone (645.) un par 21 vietu Semeņistaja (744.). Ignatjevai bijis 26 pozīciju kritums (942.), Špakai - desmit (971.), Dekmeijerei - četru (1065.), bet Rutlaukai 16 vietu kritums (1622.).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi