Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ostapenko ar Kičenoku sasniedz Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu trešo kārtu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainietei Ludmilu Kičenoku piektdien sezonas pirmajā Grand Slam turnīrā - Austrālijas atklātajā čempionātā - pēc zaudēta pirmā seta atspēlējās un sasniedza trešo kārtu jeb astotdaļfinālu.

Latvijas/Ukrainas duets sacensībās izlikts ar 11.numuru un otrās kārtas mačā ar 3-6, 7-6 (10:8), 6-3 uzvarēja Austrālijas tenisistes Kimberliju Birelu un Olīviju Gadecki.

Pirmajā setā, Ostapenko un Kičenokai zaudējot divus savas serves geimus, austrālietes izvirzījās vadībā ar 5-2. Nākamajā geimā Ostapenko/Kičenoka panāca 3-5, taču pretinieces pēc tam nokārtoja uzvaru pirmajā setā ar 6-3.

Savukārt otrā seta ievadā 2-0 panāca Austrālijas tenisistes. Mača turpinājumā Ostapenko un Kičenoka atspēlējās un pārņēma vadību ar 5-4, tomēr nākamajos geimos uzvarēja servētājas, rezultātam kļūstot 6-6. Otrā seta uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešams taibreiks, kurā ar 10:8 panākumu guva Ostapenko/Kičenoka.

Izšķirošajā setā Latvijas un Ukrainas duets jau ievadā panāca 3-1 un nosargāja pārsvaru līdz seta izskaņai, noslēgumā uzvarot divos geimos pēc kārtas un tiekot pie panākuma ar 6-3.

Par trešās kārtas sasniegšanu uzvarētājas katra nopelnīja pa 240 punktiem WTA dubultspēļu rangā. Trešajā kārtā Ostapenko/Kičenoka tiksies ar ķīnieti Džu Liņu un Taivānas pārstāvi U Fansienu.

Pirmajā kārtā Latvijas un Ukrainas duets ar 6-4, 7-6 (7:3) pieveica amerikānietes Eminu Bektasu un Keilu Deju.

Pagājušajā nedēļā Ostapenko un Kičenoka sasniedza Adelaides "WTA 500" turnīra pusfinālu, taču no dalības tajā atteicās.

Kā zināms, Latvijas spēcīgākā tenisiste Austrālijas atklātajā čempionātā piedalās arī vienspēļu sacensībās, kurās pārvarējusi otro kārtu un tiksies ar baltkrievieti baltkrievieti Viktoriju Azarenku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi