Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Gulbis ATP rangā atgūst 25 pozīcijas

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā atguvis 25 pozīcijas un ieņem 289.vietu.

Gulbis, kamēr Austrālijā norisinājās sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs, Tenerifē pēc kvalifikācijas pārvarēšanas "Challenger" pamatturnīrā zaudēja pirmajā kārtā, bet Beļģijā "Challenger" turnīrā kā "laimīgais zaudētājs" ieguva tiesības spēlēt pamatturnīrā, kur piekāpās otrās kārtas mačā.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs ir par divām vietām augstāk nekā iepriekš (486.), Kārlis Ozoliņš savu pozīciju nemaina (dalīta 1215.), bet Mārtiņš Rocēns pakāpies par trīs vietām augstāk (dalīta 1859.).

Pēc triumfa Austrālijas atklātajā čempionātā rangā pirmo vietu atguvis serbs Novaks Džokovičs, bet uz otro vietu noslīdējis spānis Karloss Alkarass. Uz trešo pozīciju pakāpies grieķis Stefans Cicips, kamēr vienu vietu zaudējis norvēģis Kaspers Rūds, kurš ierindojas ceturtajā pozīcijā.

Uz piekto vietu pakāpies neitrālais tenisists Andrejs Rubļevs, četru vietu kritumu piedzīvojis spānis Rafaels Nadals un septīto vietu saglabājis kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims. Vienas pozīcijas kāpums padevis amerikānim Teiloram Fricam, dānim Holgeram Rūnem un polim Hubertam Hurkačam, kuri tagad ieņem attiecīgi astoto, devīto un desmito vietu.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis pakāpies par piecām vietām un ieņem 363.pozīciju, Štrombahs pakāpies par 16 ailītēm (558), Ozoliņš ir par trīs vietām augstāk (dalīta 1209.), kamēr Rocēns saglabājis iepriekš ieņemto pozīciju (dalīta 1553.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi