Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bartone un Ozoliņš ātri izstājas no French Open junioru turnīra vienspēlēm

Latvijas jaunie tenisisti Kamilla Bartone un Kārlis Ozoliņš pirmdien Francijas atklātā čempionāta junioru turnīrā nepārvarēja attiecīgi otro un pirmo kārtu.

Junioru meiteņu sacensībās ar sesto numuru izliktā Bartone otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-2, 3-6, 5-7 piekāpās francūzietei Oseānai Bābelei.

Mačs bija bagāts breikiem, jo no kopumā 29 geimiem tenisistes pie savas serves uzvarēja 12. Galotnē gan nedaudz pārāka bija pretiniece, kura savās pēdējās divās servēs zaudēja tikai vienu izspēli, kamēr Bartonei savā servē vajadzēja atspēlēt vairākas mačbumbas.

Bartone ir Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) junioru ranga desmitā rakete, bet viņas pretiniece ieņem 80.pozīciju. WTA rangā Bartona ir 921.vietā, kamēr francūziete tajā vēl nav atrodama. 

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā viņa 6-1, 6-3 pārspēja Spānijas tenisisti Jesiku Bousasu Maneiro, kura pasaules rangā ir 958.vietā, bet junioru reitingā ieņem 74.pozīciju.

Bartone pērn Francijā sasniedza trešo kārtu, bet savus labākos rezultātus junioru "Grand Slam" turnīros viņa uzrādījusi ASV un Austrālijā, kur pa reizei aizkļuvusi līdz ceturtdaļfinālam.

Viņa piedalīsies arī dubultspēļu turnīrā, kur kopā ar krievieti Oksanu Seļehmetevu izliktas ar otro numuru. Pērn viņas triumfēja "US Open" meiteņu dubultspēlēs.

Jau ziņots, ka puiši turnīrā ar trešo numuru izliktais Ozoliņš pirmās kārtas spēlē ar 4-6, 0-6 piekāpās argentīnietim Huanam Bautistam Torresam.

Ozoliņš pirmā seta septītajā geimā nobreikoja pretinieku un panāca 4-3, taču turpinājumā zaudēja deviņus geimus pēc kārtas, otrajā setā piekāpjoties visos trīs savas serves geimos.

Ozoliņš Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) junioru rangā ieņem augsto sesto pozīciju, bet viņa šodienas pretinieks ir 23.vietā. ATP rangā viņiem attiecīgi 1086. un 1279.vieta.

Ozoliņš savu labāko rezultātu junioru "Grand Slam" turnīros sasniedza šogad Austrālijā, kur aizkļuva līdz pusfinālam. Francijā viņš spēlēja arī pērn, kad nepārvarēja kvalifikāciju.

Francijā viņš piedalīsies arī dubultspēlēs, kur kopā ar poli Mikolaju Lorensu izlikti ar septīto numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi