Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Reikenens ātrākais F-1 pirmajā treniņā Krievijā

Pieredzējušais somu pilots Kimi Reikenens no Ferrari komandas piektdien Soču trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) Krievijas _Grand Prix izcīņas pirmajā brīvajā treniņbraucienā.

Reikenens trases apli veica minūtē un 36,074 sekundēs, par 0,045 sekundēm pārspējot savu tautieti Valteri Botasu no Mercedes komandas.

Tikmēr trešais bija otrs Mercedes pilots Lūiss Hamiltons no Lielbritānijas, kurš bija par 0,607 sekundēm lēnāks nekā Reikenens, kamēr ceturto labāko apļa laiku uzrādīja nīderlandietis Makss Verstapens no Red Bull.

Savukārt četrkārtējais pasaules čempions un šīs sezonas kopvērtējuma līderis vācietis Sebastjans Fetels ar Ferrari savā ātrākajā aplī bija par 1,156 sekundēm lēnāks nekā komandas biedrs.

Vēlāk piektdien dalībnieki aizvadīs arī otru treniņu sesiju, bet trešā notiks sestdien rīta pusē, kamēr pēcpusdienā tiks aizvadītas kvalifikācijas sacīkstes. Tikmēr Krievijas Grand Prix izcīņas sacensības tiks aizvadītas svētdien.

F-1 pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc trim posmiem līderis ar 68 punktiem ir Fetels, kuram ar 61 punktu seko Hamiltons, bet Botass un Reikenens iekrājuši attiecīgi 38 un 34 punktus, kamēr Verstapens ar 25 punktiem ir piektais.

Tikmēr Konstruktoru vērtējumā ar 102 punktiem līdere ir Ferrari komanda, bet Mercedes piloti atpaliek vien par trim punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi