Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Pirms došanās ceļā uz Monako GP

Jau rakstīju, ka esmu ticis pie iespējas šogad apmeklēt Monako GP akreditēta žurnālista statusā un tāpēc neliels ieskats tam, ko, kad un kur plānoju ziņot no Vidusjūras piekrastes.

Pirms sezonas sākuma pānoju šogad apmeklēt vismaz trīs Formula 1 pasākumus klātienē un pagaidām viss rit pēc plāna. Marta sākumā pabiju Heresā uz pirmajiem Formula 1 testiem, bet pirms divām nedēļām saņēmu akreditācijas apstiprinājumu arī uz Monako GP, kur notiks jau nākamais F1 čmepionāta posms.

No Monako šobrīd ir plānots ziņot pa vairākiem kanāliem. Vispirms jau būs teksta tiešraides jeb LIVE iekš DELFI portāla sākot jau no ceturtdienas, kad sāksies treniņi Formulā 1 (neaizmirstam, ka Monako GP grafiks atšķiras). Paralēli informācija no vietas, protams, būs arī F1LV blogā un nepaguris rakstīšu arī savā twitter kontā @F1LV.

Otrkārt, līdzīgi kā no Itālijas GP pērn Moncā, ir plānotas arī iezvanīšanās no Viasat Sport Baltic TV tiešraidēm, taču šoreiz gan treniņu, gan arī kvalifikācijas un sacīkstes laikā. Protams, kad darīšana ar sarežģītu tehniku, tad par 100% neko nevar apgalvot, taču problēmām nevajadzētu rasties.

Tāpat vairākus rakstus par aizkulišu notikumiem Monako būs iespēja izlasīt arī laikrakstā DIENA, kur regulāri rakstu nelielu sleju arī pēc Formula 1 Grand Prix posmiem.

Visubeidzot apkopojoša informācija, “komandējuma atskaite” un foto attēli, kā arī intervijas būs lasāmas nākamajā F1LV E-Žurnālā, kas nāks klajā pēc Monako GP izcīņas.

Kā vienmēr, gaidu arī lasītāju jautājumus, komentārus, atsauksmes, kas ir labs palīgs, motivators un indikators darba kvalitātei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi