Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Fetels turpina dominēt F-1, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas

Trīskārtējais pasaules čempions vācietis Sebastjans Fetels no "Red Bull" komandas svētdien triumfēja Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 13.posma - Singapūras "Grand Prix" -, vēl vairāk nostiprinot kopvērtējuma līderpozīciju. Šī Fetelam bija trešā uzvara pēc kārtas. 
Sacīkstes pirmajos līkumos Fetelu vēl apsteigt centās "Mercedes GP" komandas pilots Niko Rosbergs, tomēr viņam tas neizdevās un uzreiz pēc tam "Red Bull" braucējs sāka pārliecinoši atrauties no konkurentiem.

Kaut sacīkstes vidū trasē devās arī drošības mašīna, Fetela pozīcijas tas neapdraudēja. 

Otro vietu sacīkstēs izcīnīja "Ferrari" komandas spāņu pilots Fernando Alonso, bet līdz trešajai vietai, neskatoties uz muguras sāpēm, spēja pakāpties "Lotus" somu braucējs Kimi Raikonens, kurš sacīkstes uzsāka vien no 13.pozīcijas. 

Ceturto un piekto vietu izcīnīja "Mercedes GP" piloti Rosbergs un Lūiss Hamiltons, kuri distances beigās apsteidza otru "Red Bull" braucēju Marku Vēberu. Pēdējā aplī austrālieša mašīna apstājās pilnībā un viņš palika bez kopvērtējuma ieskaites punktiem. 

Sestais distanci beidza otrs "Ferrari" braucējs Felipe Masa, kuram sekoja abi "McLaren-Mercedes" piloti Džensons Batons un Serhio Peress. Savukārt noslēdzošās vietas pirmajā desmitniekā aizņēma vācieši Niko Hilkenbergs ("Sauber") un Adrians Zutils ("Force India"). 

Čempionāta kopvērtējumā sešas sacīkstes pirms sezonas beigām Fetelam ir 247 punkti un viņš apsteidz Alonso par 60 punktiem. 

Trešais ar 151 punktu ir Hamiltons, bet viņam divus punktus zaudē Raikonens. 

Savukārt Konstruktora kausa ieskaitē "Red Bull" atrodas stabilā līderpozīcijā ar 377 punktiem. Tai ar 274 punktiem seko "Ferrari", bet vēl par septiņiem punktiem mazāk ir "Mercedes GP" vienībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi