Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Bahreinas GP ziņas: Gonzaless treniņos, Salo tiesnesis, divas DRS zonas

“Marussia” komanda ir paziņojusi, ka piektdien pirmajos treniņos tās sastāvā trasē dosies venecuēlietis Rodolfo Gonzaless.

26 gadus vecais Gonzaless treniņos izmantos Žila Bjanki mašīnu. Nevar aizmirst, ka iepriekš Gonzaless startēja GP2 sērijās, bet F1 testos viņš ir piedalījies “Force India” un “Caterham” komandu sastāvā. Turklāt Gonzalesam, gluži tā pat kā Pastoram Maldonado, aiz muguras stāv Venecuēlas naftas kompānija PDVSA. Arī turpmāk sezonas turpinājumā Gonzales turpinās piedalīties piektdienu treniņos, bet pilots, kura vietā viņš dosies trasē, mainīsies. Šajā sakarā jau Bahreinā visas komandas plāno vienoties par papildus riepu kompelkta piešķiršanu tām komandām, kas piektdienas treniņos izmanto jaunos pilotus.

Bahreinas GP laikā tiesnešu koleģijā strādās bijušais pilots Mika Salo. 46 gadus vecais soms, kurš Formulā 1 startēja no 1994. līdz 2002.gadam, pērn bija tiesnesis Eiropas GP laikā. 1999.gadā tieši Salo tika uzaicināts uz “Ferrari” komandu nomainīt savainoto Mihaelu Šūmaheru. Soms izcīnīja divus goda pjedestālus un turklāt Hokenheimā viņam tika pavēlēts atdot uzvaru Edijam Irvainam, kurš tobrīd cīnījās par titulu ar Miku Hakinenu. Pēc F1 karjeras Solo uz īsu brīdi piestāja CART sērijās, bet vēlāk divreiz guva uzvaru Lemānas 24 stundu sacīkstē GT2 klasē.

Pirmo reizi trases vēsturē Bahreinas GP posmā būs divas DRS zonas. Pirmā zona sāksies pēc izejas no 10.līkuma, kamēr otrā būs starta finiša taisnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi