Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ātruma cilts video: kā leģendārais motobraucējs Aizstrauts ar norautu ausi startējis gonkā

Diena.lv sadarībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots viesojas pie leģendas, četrkārtēja PSRS čempiona motošosejā Raimonda Aizstrauta.

Raimonda Aizstrauta vēsturiskos panākumus nevienam citam sportistam nav izdevies atkārtot, bet pats čempions savulaik mēģinājis arī iekarot pasaules trases ar "Yamaha" superbaiku. Raimonds bijis neapturams un vienmēr mācējis tehniskas ķibeles pārvērst par efektu. Arī traumas nav traucējušas – viņš startējis gan ar norautu ausi, gan pa taisno no slimnīcas devies uz nākamajām sacensībām un pats sevi ar salauztu roku pie moča stūres garu ceļu vedis uz operāciju.

Pēdējās starptautiska mēroga sacīkstēs Raimonds startējis 1993. gadā, bet pēc moto karjeras noslēguma izmēģinājis autosportu un ar panākumiem startējis slavenajā "Golf" kausā.

Fortūna Raimondam Aizstrautam bijusi labvēlīga arī ārpus autosporta – viņš pēc profesijas ir virpotājs, bet praksē apguvis inženierzinātni, 3D rasēšanu un šobrīd ražo dažādas inovatīvas iekārtas gan Latvijas, gan citu valstu tirgiem. Lai arī motosports ir mests pie malas, Raimonds sacīkstes televīzijā nespēj skatīties, jo vilkme joprojām ir liela. Vai redzēsim leģendāro braucēju pie moča stūres viņa 70. jubilejā, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī "LMT Viedtelevīzijā" un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties "Twitter" sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi