Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ātruma cilts rallijs: Ozols pret Carnival Youth

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Tajā šoreiz mūzikas milžu cīņa, kurā Latvijas hiphopa vecmeistara Ozola un indīroka pārstāvju Carnival Youth komandas mērosies spēkiem pie auto stūres.

Jau 4. decembrī skatītājiem būs iespēja tiešraidē vērot Latvijā vēl nebijuša koncepta pasākumu Red Bull SoundClash, kura laikā uz divām skatuvēm kāps Ozols un Carnival Youth. Draudzīgā sāncensībā tiks izpildīta īpaša koncertprogramma ar tikai šim notikumam aranžētu dziesmu izpildījumu.

Lai pārbaudītu, vai skatuves mākslinieki spēj darboties kā vienota komanda arī citos žanros, Ātruma cilts komanda mūziķiem sagatavojusi unikālu sacīksti. Tajā trīs disciplīnās, neizmantojot mobilos telefonus un citas viedierīces, komandām būs jāspēj pēc papīra kartes atrast dižozolu, izbraukt foto ralliju pēc leģendas un paveikt autosporta pasaulē šķietami elementāru uzdevumu – nomainīt auto riepu.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi