Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ātruma cilts: Porsche kluba prezidente apgūst trases no Latvijas līdz ASV

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz Pauls Timrots viesojas pie jaunās Porsche Club Latvia prezidentes Madaras Mančinskas. Viņa ir pirmā sieviete šajā amatā – īstajā vietā un īstajā laikā.

Madara savu sapni par "Porsche" īstenojusi pirms septiņiem gadiem, bet spēkratu klubā darbojas jau vairāk nekā divus gadus, tāpēc viņas jaunais amats zinātājiem nav pārsteigums. Kluba prezidente atzīst, ka izbauda ātrumu, auto manevrēšanas spējas, un motora skaņa ir tas, kas uzlādē.

"Porsche" klubā kopības sajūta ir liela un ir prieks braukt kolonnā kopā ar līdzīgi domājošajiem. Iestājoties klubā, Madara arī sākusi braukt trasē, apgūstot ievērojamākos līkumus no Biķerniekiem līdz SpeedVegas ASV. Lielākais izaicinājums līdz šim bijusi Nirburgringa – iepazīt trasi un iemācīties to izbraukt pareizi. Madaras mērķis ir cīnīties ar savu rezultātu, trasē aizmirstot par auto izmaksām un bīstamību, par ko viņa arī iemantojusi kolēģu cieņu un atzinību.

"Porsche" klubs apvieno vēsturisko un klasisko, jaunāko un elektroauto modeļu saimniekus, bet tajā pastāv sava veida face-control, jo būtiska ir arī vērtību sakritība. Kādi "Porsche" ir kluba attīstības plāni un kā interesenti var pievienoties, uzzināsim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī "LMT Viedtelevīzijā" un internetā. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi